Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 01:00 - Волен Сидеров на протеста срещу посещението на Давутоглу: Турският премиер дойде да уреди влизането на още 500 000 пришълци в България
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Може би това е един от последните свободни митинги в България. Управниците превърнаха нашата родина в полицейска диктатура, латиноамериканска диктатура.

Забраняват вече нашите митинги. Не ни позволиха да бъдем пред Министерския съвет, забраниха шествието ни и до турското посолство.

Страхуват се да не би да нарушим спокойствието на турския гост.

Да могат българския министър-председател и турския министър-председател да се целуват спокойно зад дебелите стени на властта.

Срам и позор за това управление. Тук ние сме събрани най-свободните хора на България – българските патриоти, българските родолюбци, българските националисти.

Братя и сестри, днес българското общество се дели на групи – малко свободни хора, много роби и по средата робокопи, които пазят робите да не би да станат свободни. Това е днешна България – еничари, които пазят турския министър-председател.

Давутоглу идва, за да наложи на България нови унижения.

И този васал зад стените на властта ще се прегръща с него и ще му обещава още и още. Няма да постави въпроса за обезщетенията от 10 млрд. евро за тракийските имоти. Няма да постави въпроса за извинението на Турция пред българския народ за 500-годишния геноцид. Днешна Турция сама се определя за наследник на Османската  империя. Щом е приемник трябва да поднесе извинение за геноцида над българското православното християнство и население по целите Балкани.

Пет години минаха откакто АТАКА направи своя пробив в парламента за прокарване на решение, с което се възлага на българското правителство да придвижи незабавно въпроса с обезщетенията  за тракийските имоти. От 2010 г. нито крачка напред в това отношение. Къде е българският интерес? Не съм против дипломатическите отношения между отделни държави, но не и когато имаме работа с държава като Турция, защото тя се счита за първоприемник на Османската империя, а Османската империя е убиец на милиони и милиони православни християни. Тя заличавала цели народи, идентичности, вяра. Знаете за кръвния данък. Знаете, че са превръщали в еничари най-здравите български момчета и това е продължавало векове. Този геноцид няма сравнение с нито един друг в историята.

Затова никакави дипломатическите отношения с нея. Затваряме границата с тази държава, която не само, че по най-нагъл  и арогантен начин използва българските територии като свои васални, но ни праща стотици хиляди мигранти в момента. Турският министър-председател е дошъл в България, за да уреди поредната пратка незаконни мигранти, които да влязат тук.

500 хиляди нови пришълци се подготвят на турска територия. Те ще преминат през България. Колко от тях ще останат тук не е ясно. Какви престъпления ще направят не е ясно. Какво подготвят в Европа, също не е ясно. Голяма част от тези хора са обучени,

подготвени терористи и те биват насочвани към Европа,

за да бъде отслабена и превърната в една територия, завзета от ислямистите. Да стане търговска територия на САЩ. Целта е  убийството на Европа, което се извършва днес и България взима участие в това. Българският министър-председател като държавник на място трябва да каже на турския си колега: „Никакво падане на визите за турските граждани. Никакво приемане на Турция в ЕС“.

Ние българските патриоти и националисти казваме към всички институции, че ако направят грешката да подкрепят членството на Турция в ЕС ще плащат прескъпо. Ще им се стори тясна земята. Сега си мислят, че властта е зад тях, Америка, Турция и Израел също. Само, че може да стане едно огромно геополитическо объркване.

Доминацията на Америка вече приключва.

Тя не е господар на света. Вече имаме ясни центрове на власт в света. И в единия от тях стои православна Русия. Тя вече е силна държава, която не трябва да се подценява. Русия е надеждата за една нова евразийска политика, която да каже стоп на колониалния глобализъм. И това се случва пред очите ни.

Поколенията след нас ще питат един ден: „Ти къде беше, когато ограбваха България? Къде беше, когато позволиха България да стане турска васална територия? Къде беше, когато българският министър-председател се целуваше с най-големия неоосманист, турски фундаменталист?“

И тогава, скъпи съратници, ще им отговорим, че ние сме били на нашето място, на площада сред хората, за да кажем ясно своята позиция. АТАКА не е партия, която премълчава. АТАКА не е партия, която ще се уплаши от  репресиите, които се стоварват върху мен и колегите ми.

Зад нас е България, а от нея остана малко и то трябва да се спаси.

Трябва да спасим бъдещето – децата на България. Да не бягат от тук, да не стават наркомани, престъпници и проститутки, а горди, достойни българи. Затова сме готови и да се бием, да страдаме, да ни затварят. Но няма да се откажем. Някой трябва да дава пример.

Благодаря ви, че сте тук, за да кажем ясно НЕ на турската политика.

Политическите сили в парламента не се интересуват дали тук е министър-председателя на държавата, която преди седмици буквално обяви война на най-великата сила в света Русия по един подъл, варварски, престъпен начин. Този, който сега е тук в България

Давутоглу лично изкомандва стрелбата по руския самолет.

Това не можем да го подминем, защото ударът по Русия е удар по православната общност в света. Това е удар по държавата, на която ние отново възлагаме надежди. Защото нашето Освобождение дойде оттам – от Изток, от Русия, не от Запад. От Запад идваше само голямата ножица, с която нарязаха България на парченца и водехме кръвопролитни борби. Винаги ни показваха среден пръст и ни натикваха в ъгъла, както сме сега тук атакистите, оградени, пазени от робокопите, за да не би да кажем ясно, че

България има една надежда и тя се казва АТАКА.

Знам, че в момента е трудно да се съберем и да покажем нашето единство, но знам, че милиони българи ни подкрепят. Подлите времена, в които живеем не позволяват на българина да каже какво мисли. Той не одобрява тази политика на правителството и президента. Не одобрява да бъдем фронтова държава, да сме територия, на която да има военни бази на САЩ и оттук да се подготвя война към братска Русия. Българският народ не иска това.

Затова направихме трибуната – тв АЛФА, за да може да се чува гласът на истината и това, което говорим да стига до милиони българи. Но свободната медия АЛФА също е обект на посегателства – непрекъснати глоби и санкции от СЕМ, непрекъснати закани, че ще я закрият.

Българското правителство води антибългарска политика. И то, и предишните позволиха България да стане разграден двор, да няма отбранителни сили, да не можем да спираме пришълците, да станем открито поле за всякакви експерименти, да станем колониална територия, да бъдем бедна страна, при положение, че имаме най-богатите залежи на злато в Европа, а може би и в  света.

На българския народ му казват, че няма пари за коледни надбавки. Българските младежи бягат навън. Тук има възможност, но целта е да обезлюдят тази територия и да я превърнат в опитно поле.

10-годишна политическа дейност на АТАКА не е отишла напразно. Ние сме дали все пак някаква надежда на част от младите хора, които не искат да напускат страната.

10 години сме боксовата круша на олигархията и продължаваме да сме.

Трябва да се обединяваме. Това е единственият начин да запазим България за поколенията. По света битките срещу партиите, подобни на нашата, са остри и жестоки. Те си казват: „дайте да бием по Волен, защото сега ни е паднало“. Ако това злорадство не го преодолеем сме загубени, защото един по един ще ни затрият. Моля се, разумът и умът да дойде на място сред всички тези, които се наричат български националисти, родолюбци, патриоти. И тази енергия да се обединява. Трябва да се поставят нови основи и аз мисля, че мога да имам заслугата за това, като човек, който вече се е борил години наред и е доказал своите възможности. Да кажем, че днешният национализъм не може да бъде ограничен в рамките на това да си върнем териториите, които сме загубили. Ясно е, че това не може да стане. Но може да стане обединение на евразийските сили на база на православие, народ, единство. Евразийската идея вече е националната идея на България.

Най-силното нещо в света е православието, вярата, дадена ни лично от апостол Павел по тези земи. Ние сме сред най-ранното християнско население, ние сме най-старата цивилизация в Европа и трябва да се върнем към тази своя роля и функция. През вековете цивилизацията се е разбила на отделни народи и държави, а сега е време да съберем тези парчета. Те са ни сблъсквали с нашите братя по кръв и вяра. Нашите врагове са правили само това – да ни разделят. На това трябва да противопоставим. Една нова идея на обединените патриотизми на всички народи, които са едни и същи по дух, по корен, по вяра и по етнос. Това е нашата истински стратегическа задача. Русия, Украйна, Сърбия, Белорусия, които са произтекли от старата българска държава – това са наши братя и ние трябва отново да се обединим, за да покажем силата на вярата и духа на най-старата цивилизация срещу силата на тъмните сили.

С нами Бог братя!

Забраниха ни шествието до турското посолство, затова сега ще отидем до Народното събрание, за да кажем там своя глас, че не одобряваме тази политика на българското правителство. Не одобряваме политиката на Турция! Не искаме Турция в Евросъюза!

Искаме обезщетение от 10 милиарда от Турция.

Искаме извинение за геноцида и никакви пришълци от турска страна. Ограда, преграждения и недопускане на повече имигранти. Ако това е лошо, нека някой да излезе и да ви каже защо е лошо.

Да живее България!

imageimage




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20265115
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71326
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930