Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2015 23:52 - Луна лежала в лудница с диагноза "шизофрения"
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 580 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Луна наистина има психическо заболяване. Чалга певицата, която шашка съквартирантите си във „ВИП Брадър” и зрителите с, меко казано, ексцентричното си поведение, е освидетелствана с шизофрения още в далечната 1988 г. Именно тогава е регистрирано първото въдворяване на певицата в психиатрична клиника или, казано по народному, лудница, пише столичен седмичник.
Изданието се позовава на човек, който е бил близо до Луна в този период и който лично се е свързал с редакцията.

„Хората са в голяма заблуда, като си мислят, че тя играе и се прави целенасочено на ненормална, за да постигне целта си. Това не е нейно сценично поведение. Тя наистина има сериозни психически проблеми, които обаче неглижира и отрича. Даниела Найденова, както всъщност се казва певицата Луна, страда от остра форма на шизохфрения. Дори е била в психиатрията няколко пъти. За първи път със сигурност е въдворена там за няколко седмици през пролетта на 1988 г.. Това беше надеждно описано в здравния й картон, който обаче отдавна е унищожен. Попитайте нейните съученици от гимназията – тя дори беше изключена от училището в Шумен, след като направи сериозна криза и едва не преби от бой учител. Тогава се установи, че Даниела-Луна има начална форма на шизофрения. Уви, с годините тя доста се е задълбочила. Знам, че преди няколко години тя също се е лекувала – в САЩ, и в Турция, след като е имала няколко жестоки изблика”, разказва източникът пред изданието.

Той е имал интимна връзка с Луна няколко години и двамата дори били пред брак. Разделили се обаче заради психическото състояние на бъдещата певица, която отричала да има проблеми и отказвала да се лекува. Човекът не иска името му да се споменава, защото днес има семейство и деца, но е раздразнен от това, че телевизията експлоатира лице с очевидни психически проблеми.

Според него, след като излезе от Къщата, Луна ще се срути психически. Осъзнавайки, че е била окарикатурена и подиграна пред цяла България, тя може дори да посегне на живота си. „Не говоря общи приказки. От общи приятели знам, че Даниела е правила един опит за самобийство през 2004 г. По-скоро е било нещо театрално, гълтала е някакви хапчета, така че да я намерат, но все пак това не е за пренебрегване”, твърди мъжът.

Той категорично отрече слуховете, че Луна е туркиня и се казва Лухче. „Това се пълни глупости. Чистокръвна българка си е, от нормално българско семейство. Майка й, леля Стоянка, е много добра жена. Тя е много болна и в момента трудно приема гаврата с дъщеря й. Звъняла в шоуто да ги моли да прекратят участието й, а там взели да я увещават да дойде да участва в лайфа им. Татко й бай Йордан почина преди година и той бе добър и сърдечен човек”, разказва източникът пред изданието.

Той разкри още, че носията, с която Луна влезе в къщата, е семейна ценност, която се предава в семейството. Тя е принадлежала на бабата на певицата Иванка, която е родом от село Ветово.
 
http://www.blitz.bg/news/article/368013?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20120052
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031