Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2015 13:24 - Боян Саръев: Родопите са отписани отдавна, от тях зависи бъдещето на нацията
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 843 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 25.09.2015 13:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Турция работи за връщането на територии от 1913 г. до сега

"Бог не ни е забравил. Той ни подлага на изпитание към вярата, което не разбираме и ставаме по-зли, вместо да се смилим. Народът ни не е богооставен. Ние се опитваме да построим рая без бог, но е невъзможно. Колкото повече го правим, толкова повече строим ад". Това заяви пред БТВ родопският отец Боян Саръев.

"Пътят от Родопите до София ужасен. Ние сме изоставени от държавата сираци. В този район управлява мафиотизираната партия ДПС. Родопите са отписани отдавна от безхаберното и безотговорното поведение на политиците. Там има независимост от българската държава, а българите и християните са малцинство. Ние трябва да правим разлика между мюсюлманското население, ДПС и външната политика, която се налага в Кърджалийско. Не е виновен обаче този, който яде зелника, а този който му го дава. В случая това е българската държава и всички ние, които позволяваме на ДПС да управлява района", каза още Саръев.

"Антибългарската политика там не е от 1989 г., а от 1913 г. Още оттогава десетки нелегални турски организации работят за отчуждаването на териториите ни чрез овладяване на народа. От съдбата на Родопите зависи съдбата на България, но политиците не ги интересува, защото им лесно да си хванат самолета и да отидат във вилата си в чужбина, ако стане конфликт. В същото време мюсюлманите не приемат България за свое отечество, но въпреки това все още има много от тях, които приемат християнството с риск за живота си заради решенията на Шариата, които гласят - смърт, ако се откажеш от исляма", заяви Саръев.

Според него имигрантите не искат да се интегрират в Европа, а само да грабят с пълни шепи от материалните й блага. По думите му опитът да бъде заличен християнския облик на Стария континент е целенасочен и умишлен. "Ставали сме свидетели на това, какво се случва, когато мюсюлмани се заселват в Европа. Създават си компактно място, живеят в анклави и нищо не приемат от европейската култура, а само материални облаги. За сметка на това се развъждат твърде бързо. Те имат по 10-15 деца. Ние трябва да сме милосърдни, но не трябва да бъркаме милосърдието с овчедушието, тъй като България е застрашена от ислямизация. ДПС и в момента ислямизира усърдно роми и мюсюлмани. Обществото ни е в депресия и апатия и не трябва да се храни с празни надежди. Българинът да мисли, когато гласува, за да запазим човешкия си облик", каза още отец Саръев.

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/55378-boyan-saraev-rodopite-sa-otpisani-otdavna-ot-tyah-zavisi-badesteto-na-natziyata.html




Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20230369
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930