Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2015 22:29 - Българите - истинските бежанци
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 534 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.09.2015 22:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Всеки ден ревете за навлеците, които влизат у нас и които манипулативно наричате бежанци. Сега да ви покажа как живеем ние българите. Снимките са от санаториума в Павел баня. Баня няма – една тоалетна с добавен душ. Друг душ няма в цялата сграда, дори при ваните. Мизерия, мръсотия, развалина – това е сградата. Финансиране от държавата няма и след 2 години и уредите, които се използват за лечение, ще са негодни – те не са в по-добро състояние от сградата. При такива мизерни условия търсим лек за да можем да работим за жалките си заплати. Но това вас не ви вълнува. Българите се гърчим от недоимък и болка, всеки 18-годишен мисли само за чужбина, а майки ежечасно ронят сълзи за децата и внуците си, които не са виждали от… На БТВ, Нова тв и останалите „български“ медии никога не им е пукало за българите. То не бяха кампании за събиране на пари за навлеците, то не беше чудо. А за българите?! Кога ще има кампании за българите, кога ние ще бъдем признати за хора???!!! Всички поликлиники, болници, санаториуми са като бежански лагери. Млади и стари се гърчим, когато се нуждаем от скъпо лечение, понеже нямаме пари за него. Просто чакаме смъртта, съсипвайки психиката на близките си, не можейки да издържат на гледката и страданията ни. Понякога става въпрос за 200 лв на месец, но при 300 лв заплата или 200 лв пенсия дори тях не можем да си позволим. Във всеки център за рехабилитация е пълно с дечица с целебрална парализа. Имат нужда от всекидневни специални грижи, но трябва някой да ги заведе, а мама и тати трябва да изкарват пари, там кинезотерапевтът е само един или максимум двама и работят с няколко деца едновременно, в същото време с възрастни, други слагат пак в същото време на апарати.

Кино, театър, спортна изява са нещо отдавна забравено за много българи - нямат пари за билет. На почивка не са ходили от 20 г...

А навлеците са в прясно санирани и боядисани сгради, с нови мебели, с хладилници и климатици...

Когато аз ходих в Германия, още на летището ми задаваха въпроси от рода: „За кой път идваш в Германия, колко пари носиш в себе си, защо идваш…“ Разпитваха ме като престъпник. Защото съм бял, защото съм християнин, защото спазвам установените обществени норми и закони в дадената държава, защото не налагам мои разбирания, защото не съм носител на неевропейска култура, защото знам езика, защото няма да искам да променят порядките си и да искам да ги съобразяват с мен???!!! Но дойде ли ориенталски навлек, той неминуемо е бежанец. Защо тия неевропейци са бежанци, а ние сме просто имигранти???!!! 2 млн прокудени българи от продажните управници и медиите, работещи срещу българския народ, нито веднъж не сте ги нарекли бежанци. Те какви са???!!!
Хубаво вижте как живеем! Ние сме бежанци и в чужбина, и в собствената си родина… Подмениха ни историята, подменя се и генофонда. И вие се радвате на това. Що за продажни уроди сте се събрали в медиите!!!

Пламен Георгиев


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20120109
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031