Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2015 16:48 - Известните изригнаха срещу "Биг Брадър": Гнус! Бойкотирайте Нова телевизия!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 703 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Много известни българи от публичното пространство изригнаха с погнуса срещу новия сезон на „Биг Брадър”, който скандализира обществото. Дори най-върлите фенове на реалити шоуто са шокирани от участниците и коментират, че този път продуцентите действително са ги избирали след проверка с тъпомер.
Пръв срещу реалитито, още преди старта му, избухна икономистът Владимир Каролев, за когото не беше нужно да знае кои са участниците. В понеделник вечерта преди старта на шоуто във Фейсбука си той написа: „Моля всеки който мисли да гледа Big Brother и ми е приятел да се самоблокира. Благодаря”.

Политологът Огнян Минчев също коментира новия сезон на Големия брат и призова зрителите да гледат образователни и филмови канали и да четат повече книги: „Преди време си мислех, че трябва просто да бойкотираме гнусотии като "Биг Брадър" - като им падне рейтингът, ще се принудят да се скрият. Глупости - наивни представи за пазар - в частност медиен. Няма отърване - значителната част от населението е до такава степен отровено и пристрастено, че има нужда от следващите дози гнусота. Затова - по практично и на първо време, бойкотирайте Нова телевизия! Изцяло, от новините, до сериалите, всичко, от сутрин до вечер. Ако успеем да ги ухапем по-болезнено, може и да махнат ТАЗИ конкретна форма на гнусота. Нямам голяма надежда, но това е по-радикално и по-смислено, отколкото да се откажем да гледаме само дебилите в "Биг Брадър". От четене никой не е погрознял, нито е затъпял. Не така стоят нещата с гледането на телевизия”, казва политологът.

Иван Ласкин, който е участвал в предишни сезони на шоуто, също се включи в дискусията във Фейсбук. Актьорът намери повод да удари с един куршум два заека и да се изгаври с отколешната си „приятелка” Николета Лозанова. В мрежата артистът написа: „Абе, хора, защо така се връзвате на Big Brother??? Няма никакъв състав за клевета относно Валери Божинов.... Просто в бързане за участие Никлозета Лизанова си забрави грима и влезе като Крис...Моля ви.......Гримьоритее”. 

Бившата състезателка в шоуто Мира Радева пък заяви, че е останала разочарована от играчите. „Прочитът, който аз правя като майка и социолог, е много тъжен, видях много липса на любов и тежки комплекси. Имах надежда да видя по-нормални хора, но – не”. Водещият проф. Юлиан Вучков призна пред Faktor.bg, че иска да бъде върната смъртната присъда и да го заведат на разстрел, вместо да влезе в къщата на „Биг Брадър”. Той определи шоуто като най-пияндурското, най-кръчмарското и най-порнографското в родния ефир. 

Един от малкото оптимисти за реалитито е Любен Дилов – син. Във Фейсбук профила си той успокои феновете си, че има и по-неприятни неща, които телевизиите бълват: „Повярвайте, проблемът не е в кастинга на новия "Биг Брадър". Проблемът е, че всяка трета реклама по телевизията е за лекарство срещу диария... Какво, наистина се случва с нас?! Стандартът бил, след аварийно кацане, салона на самолета да се проветрява три пъти по-дълго...”. /БЛИЦ



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Трябва да се бойкотира
20.08.2015 21:20
ТЕЛЕВИЗИЯТА ИЗОБЩО!

Телевизията е само една БИБЛИЯ НА ИДИОТА!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20204049
Постинги: 18671
Коментари: 10029
Гласове: 71320
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930