Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2015 13:53 - Нормално ли е дете да каже, че утре на родителска среща ще отиде майка му Гошо?
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 303 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

 „Мощни финансово държави подкрепят „София прайд“. Каква е каузата на 18 посланици да подкрепят гей движението у нас?“ Това попита собственикът на ПИК и издател на в. „Ретро“ Недялко Недялков в предаването „Преди обед“ по „Би Ти Ви“.

Той участва в дискусия по повод предстоящия митинг на хомосексуалните хора у нас.

„Никой от нас няма нищо против сексуалността на тези хора. Но нека тя да бъде изразявана в домашно-битови условия“, допълни той. Неговото мнение е, че в случая има опит да се подмени патриархалният модел на българското общество.

„Вашето присъствие на този парад накърнява чувствата на много хора“, обърна се към събеседниците си Недялков.

„Вие вярващ човек ли сте?“, попита Недялков един от тях. „А знаете ли какво е отношението на християнската църква към хомосексуалистите?“, допълни издателят, визирайки това, че според религията мъжът трябва да бъде с жената, другото не е естествено.

Попитан защо е нарекъл хомосексуалните „сбърканяци“ в един от своите коментари по темата, Недялков обясни, че това е народната, уличната лексика – щом това е улична проява, е нормално да се ползва тя.

„Ние сме малцинство вече“, заяви Недялков по повод хетеросексуалните хора. Той даде за пример, че от известно време насам има цяла комисия, която издава глоби към медии, които проповядвали хомофобия.

„Моите медии през последните години вече са получили 2 такива глоби“, допълни той.

Недялков посочи едно от исканията на хомосексуалните като абсурдно – това в учебните програми, при изучаването на различни творци, да се споменава изрично, че те са с различни наклонности. „Нормално ли е синът ми да учи, че „Идеалният мъж“ е написан от хомосексуалиста Оскар Уайлд, или пък изрично да се споменава, че романът „Под игото“ е на писателя-плейбой Иван Вазов? Или пък че балетът „Лебедово езеро“ е на композитора-хомосексуалист Чайковски?“, попита той.

Остава да се въведат и квоти за изучаване на хомосексуални творци, допълни издателят.

А по отношение на исканията за осиновяване на деца от хомосексуални двойки, той попита: „Според вас нормално ли е дете да каже, че утре на родителска среща ще дойде „майка ми Гошо“?“.

„Гордостта на София не може да бъде хомосексуалният парад“, заключи той

Източник: СВОБОДНО СЛОВО



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20126933
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031