Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2015 22:00 - НЕЩО СТАВА! САЩ ВЪВЕЖДАТ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ!?
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 3834 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 08.04.2015 22:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Авторитетен експерт от Уол Стрийт разкрива: всички борси са фалшифицирани, а «овцете» отиват за клане. САЩ се готвят за въвеждане на военно положение, поради икономическия колапс, и провеждат учения за лов на редови американци, пише Сюзан Даклъс от All News PipeLine. Правителството на САЩ се готви за война срещу собствения си народ.

Американският икономически експерт Грегори Манарино пише, че САЩ провеждат последни приготовления преди пълния икономически крах. Това сочат необичайно мащабните военни учения Jade Helm Drills, провеждани в страната. В продължение на много години икономистите, които казваха, че централните банкери са фалшифицирали всичките пазари, ги обявяваха за «теоретици на заговора». Но сега все повече и повече, самите авторитетни експерти и участници в пазарите, открито признават, че на борсите се вършат масови мошеничества.

Последният експерт, който обяви това, което наричат «мръсна тайна» е Ед Ярдени, - стар гуру от Wall Street, който не отдавна каза пред CNBC: «Всичките тези пазари са мовеничество, и аз го казвам, не като критика, а просто като факт, защото зная работите от вътре».

Докато в първото видео, долу, можете да чуете признанието на Ярдени за масовите мошениячества, - във второто и третото видео Грегори Маннарино още по-подробно объяснява това, което наблюдаваме в икономиката, и ни предупреждава, кой носи отговорност за случващото се. В блога си, Seeking Alpha, той пише: «Това, което виждаме, са юридически оформени кражби, точно под наса на цялото насление, и никой не казва ни дума за това. Защото тези, които са на власт ясно разбират, че 98% от населението са «овце», а «овцете» ще заминат за кланницата».

Манарино съобщава на слушателите, че в момента ние наблюдаваме масови «кражби напарични средства» от средната класа, и това не е само подмяна на Федералната резервна система и крупните банки, и компании, но че всичко това е сговор на «Белия дом, ФРС и Уол-стрийт».

Има ли това някаква връзка с ученията - Jade Helm Drills, които взривиха информационното пространство в САЩ ?

За да отговорим на въпроса, трябва да се върнем към това, което писа Манарино, позовавайки се на лауреата на Нобелова награда Робърт Шилер. А Шилер казваше, какво трябва да се случи, когато настъпи «пълният икономически крах».

Структурата на световната валутна система зависи от постоянно нарастващия дълг, и затова, когато пазарът на дълговете рухне, цялата световна валутна система моментално ще престане да функционира. Банките ще се закриват, парите ще се обезценят, и цялата делова активност ще спре.

Правителствата няма да имат никакъв избор, освен да обявят военно положение за поддържане на реда, понеже паниката сред населението и стълпотворенията, ще взривят всички улици и градове по цялата планета.

Вопросът, който се поставя от самосебеси е, не са ли необичайните учения Jade Helm Drills, част от последните приготовления, които правят правителствените структури, преди настъпването на пълния и окончателен икономически крах? Спомните си, че на тези учения тренират излавяне на американски граждани, както беше зафиксирано на видеокамерата във Флорида, и скрито инфилтриране на военнослужещи в американските общинни.

Същността на това, което наблюдаваме е, че правителството на САЩ се готови за война против своя народ./budnaera.com




Гласувай:
9



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20134272
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031