Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2014 16:36 - НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ пред американското посолство в София за СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВЕТА!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 482 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.11.2014 16:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ пред американското посолство в София
за СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВЕТА!
На 11 ноември( ВТОРНИК) от 12 часа 
кв. Лозенец, ул. "Козяк" 16 (в близост до метростанция "Джеймс Баучър")

Българи, стигат ли ни 25 години „демокрация” наложена от сащ !?
Първите години след 1989г, по време на протестите на СДС в София, площадите бяха пълни с хора, даже плачехме от радост понеже вярвахме на пропагандата на сащ за свобода, за справедлив живот според личните заслуги и труд. На никой не му минаваше през ум, че ЦРУ чрез своята агентура си изгради първото колониално правителство наречено СДС (съюз на демократичните сили) чрез което наложиха планът Ран-Ът в резултат, на което се завихри дива криминална приватизация и се осъществи такъв грабеж на държавата, какъвто България не помни в цялата си история. От тогава до днес сащ създават една след друга своите колониални администрации и всяко правителство след СДС изпълняваше и продължават да изпълняват същата колониална политика наложена от сащ чрез планът Ран-ът за унищожаване на България и прогонване на Българският народ по чужди земи.
За 25 години ние преживяваме на гърба си разрухата в икономиката ни, унищожаването на държавността ни, загубата на населението ни и демографска катастрофа под лъжовната формулировка „структурни реформи”, ”асоцииране с европейски съюз”, ”финансиране от мвф, от световната банка, от европейска банка за развитие”, „приемане и членство в европейски съюз” и всякакви други лостове. В следствия на това България се превърна от най-богата на природни ресурси на глава от населението в най-ограбената и най-бедна държава в Европа с обезлюдени селища

На 11 ноември( ВТОРНИК) от 12 часа 
пред американското посолството в София изискваме:

1. Спрете безпощадното ограбване на България, узаконено чрез криминални концесии на природните ни ресурси и криминалните приватизации на най-важните стратегически отрасли, осъществени чрез корупция и измами.
2. Спрете да вкарвате България в изкуствени дългове и зависимостта от международния валутен фонд и световната банка, които са структури на американската финансова олигархия и световното задкулисие.
3. Прекратете опитите за отравяне на водата и земята на България чрез така наречените проучвания за шистов и въглищен газ. 
4. Спрете програмите за съсипване на образователната система в България и унищожаване на националната идентичност, култура и традиции, осъществявани чрез стотици сорос-организации, партии, медии и др. Отворено общество, БХК и всички сорос-организации ВЪН от България!
5. Незабавно изтеглете американските бази от България. 
България е Духовна държава, а Българският народ стои в основата на днешната цивилизация и няма да ви позволим да ни ползвате за да водите завоевателни си войни, породени от алчност и мания за колонизиране на Русия и цялата планета.
6. Спрете пръскането на вируси и химикали чрез самолетите на нато, с което променяте Ph на почвата за да не виреят българските сортове семена с цел да налагате вашите генно-изродени семена, така нареченото „гмо”, което е вид биологическо оръжие.
7. Приберете си болестотворните ваксини и чипове и ако държите да ги ползвате, то нека е само за вашето си правителство и олигарси. Наясно сме, че това е биологично и психотронно оръжие. България, светът и дори американският народ нямат нужда от тях. 
8. Прекратете опитите за ислямизиране на България чрез непрекъснато вкарване на потоци ислямисти през южната ни граница с любезното съдействие и точната ви координация с турските служби.
9. Незабавно оттеглете предложението за ТТИП чрез което искате да подчините държавите и да превърнете Европейски съюз в официална колония на сащ. 


Бъдещето е на суверенните държави! 
Земята е на всички да живеем в МИР!
Примирете се!

Каним всички граждани, граждански организации, партии и фейсбук-групи, работещи по национално-приоритетни каузи да се присъединят към митинг-шествието. 

организатор
Гражданска инициатива
ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВЕТА

ЗАЕДНО сме СИЛНИ!

www.facebook.com/events/1488683864736098/



Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20310900
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930