Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2014 15:08 - Кажи ДА на кръвосмешението, за да станем нормални
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 942 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 02.10.2014 15:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Добри европейски дни за либералната чума. Кръвосмешението между брат и сестра получи статут на „фундаментално право” от германски експерти по етика, а в Швеция политкоректната цензура разжалва бащата на Пипи Дългото чорапче от „крал на негрите” само до „крал”.

Същата Швеция, в която нещата са далеч по-либерални по въпроса за еднополови бракове и едва ли биха отнели на някого титлата „крал на гейовете и лесбийките”.

Ние пък отиваме на поредните избори в поредния опит да станем като „нормалните държави” – ако може да попием до последна капка цялата им нормалност и най-накрая да заживеем честито като тях. И въобще да не ни прави впечатление, че нямаме собствена дефиниция за нормалност – нормалността е всичко онова, което идва от „нормалните държави”.

„Нормалните” могат да разрушават старите табута и да създават нови. А онези, които искат да приличат на тях, трябва да маршируват в крак с модата и да не мрънкат много – ама старите табута ни харесваха повече от новите. Ама някак по-ясен ни беше светът, когато негрите си бяха „негри”, а братята не спяха със сестрите си, бащите не възпитаваха дъщерите си с гол в ръката.

Какво му беше лошото на този свят и не ни ли вършеше добра работа, че се налага не просто леко да го ремонтираме. Налага се изцяло да го сменим с друг, в който търсенето на сексуална идентичност е висша човешка цел, намирането й е повод за вдигане на шум до небесата, еднополовите бракове са прогрес за обществото, а третият пол е млечен шоколад с цели лешници.

Няма причина да ви липсва старият свят с всичките му глупави органичения, след като можете да правите толкова много и толкова разнобразен секс. Може да чукате всичко живо, може да разнообразявате с неодушевени предмети, може да бъдете себе си. Имате историческия късмет да живеете в славни времена, в които от сутрин до вечер и от понеделник до неделя здраво се работи, за да сваляте гащи на все повече места – на семейни тържества, в детската стая, в детската градина.

Благодарете на Бога за сексуалния благодат и не приемайте на сериозно, ако тесногръдите псевдопуритани ви плашат с Него. Защото това няма нищо общо с разврата - това са човешки права, написани на камък и донесени от Синайската планина чрез специален куриер.

Чукай и се наслаждавай на секса, няма нищо срамно. Срамът ще остане за другите – за онези задръстени нещастници от Викторианската епоха, които не те разбират и потъпкват фундаменталното ти право да бъдеш различен. Отиди още сега и оплоди сестра си, направете си няколко деца с малформации и ги отглеждайте с любов.

А после ще се съберат експертите от Ордена на либерната чума и ще отсъдят в твоя полза – семейното семе е семейна ценност и трябва да се пази като семейното злато. Какво по-нормално от това, кога ще станем и ние нормална държава – в която може да се преспива с роднини по права линия и пак да се повтаря, ако двете страни са останали доволни. Щом това е нормално в „нормалните държави”, значи е нормално до абсолют.

Бъдете сигурни, че съвсем скоро и нашите чумави либерали ще се опитат да пробутат тази абсолютна теза – както настояват за мъжките сватби, както рекламират легализирането на трети пол. Ще излязат с номера „европейските предизвикателства пред България”, а ние много държим да не оставим просто впечатление у европейците. И за да не се изложим пред чужденците – колко му е да се отъркаляме в сламата с първата братовчедка като за начало.

После ще опитаме със сестрите, а накрая ще вдигнем гей сватба за чудо и приказ с по-малкия ни брат. Което ще бъде не просто банално кръвосмешение, а световен хомосексуален авангард на семейни начала във всеки един смисъл на думата. И само някой да посмее да не разбере правилно първокласната провокация срещу закостенелите табута – прогресивното обществено мнение ще го изхвърли чак в каменната ера. Там вече бяха преселени принудително всички бавноразвиващи се форми на живот, неспособни да идентифицират половата идентичност на Кончита Вурст.

Чукай под път, над път, около всеки пъп и кажи три пъти ДА на всички форми на сексуален прогрес. Кажи ДА дори на цял негърски квартал, само не казвай „негърски” - прекалено е шокиращо и никак не е подходящо за възпитанието на децата. Тe трябва да растат, освободени от каквито и да е стеротипи и табута. И когато станат пълнолетни, сами и необременени от родителски предразсъдъци да изберат своя пол – така ги правят нещата в „нормалните държави”.

http://novinar.bg/news/kazhi-da-na-kravosmeshenieto-za-da-stanem-normalni_NDc4NjsyNw==.html



Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. demonwind - Преди повече от половин век
02.10.2014 15:27
една историческа личност е намерила начин за справяне с подобни изпращения - влиза се през вратата и се излиза през комина. Сега негови сънародници правят така, че горкият той да се върти в гроба като пумпал. Докато не се прероди отново и да ги измете с големия бич...
цитирай
2. silviia - ...
02.10.2014 21:47
Кръвосмешенията и хомосексуализмът водят до намаляване на популацията и нейното израждане, което (израждането), от своя страна също води до намаляване на популацията до пълното й изчезване. Така че, аз не бих се тревожила особено на твое място. Естественият отбор е велика сила, а казват, че съществува и Бог...:) Между другото, имам приятели от животинския свят, с които е удоволствие да се беседва...:) Телепатично...:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20219201
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71323
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930