Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2014 11:41 - Пиян циганин блъска с пениса си по прозореца на възрастна жена, тя го налага с бастуна си
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 834 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Пиян ром от новопазарското село Мировци се метнал през оградата и се вмъкнал в двора на местна 73-годишна жена малко преди полунощ на 12 срещу 13 септември. Там така се развилнял, че събул панталона си и с пениса си започнал да удря по  прозореца в спалнята на самотно живеещата старица. Заканвал се да върши сексуални подвизи с нея и ръсел нецензурни думи.
После строшил прозореца. Яката жена обаче не се предала и отвътре почнала до го налага с бастун. После мъжът ял още бой от родния си син, който го хванал минути след опита му да се намърда в дома на старицата. „Такова чудо нито сме чували, нито сме виждали”, коментират местните баби и плюят в пазва случаят да не се повтори.
Първо Новопазарският районен съд остави за постоянно в ареста сексуалния нападател, 45-годишният Сашо Борисов Петков. Преди дни и Шуменският окръжен съд (ШОС) потвърди най-тежката мярка, става ясно от сайта на шуменските магистрати. Най-вероятно рецидивистът ще дочака делото по двете обвинения – за опит за изнасилване и за опит за проникване в чуждо жилище през нощта, в ареста. Шуменският окръжен съд не се е смилил над жалбите на бащата, че има огромна челяд, за която трябвало да се грижи. Оставиха го в ареста с мотив, че децата му  вече са големи и нямат нужда от неговата помощ. „Голяма част от тях вече са поели своя път, даже и синовете му са се опитвали да го възпрат от извършване на такива деяния”, пише съдия Мариана Георгиева в определението си.
Сашо е баща на 9 деца. До сега има три присъди, все за проникване в чуждо жилище през нощта, едното станало в Каварна. Последно излязъл от затвора преди месеци. Всички от селото знаят, че като си пийне, напирал да влиза в домовете на баби и да ги плаши с изнасилване.Според местни хора въпросната нощ той, един от синовете му и техен авер тръгнали да крадат царевица.  Работата не станала и тримата седнали да се черпят в едно от местните кафенета.  Към 23 ч. Сашо незабелязано се измъкнал. Стигнал до т. нар. Червен кладенец, където се намирала  къщата на 73-годишната баба, прескочил оградата и влязъл в двора. Старицата има дъщеря, но тя живее в друга къща. Сашо първо почнал да пита има ли  царевица. Старицата се събудила, казала му, че няма и викнала да се маха. Това го ядосало. Той свалил панталона си, доближил се до ниското около метър от земята прозорче и почнал да блъска с пениса си по стъклото. По перваза на целия прозорец в  бурканчета от  кисело мляко  старицата била насадила цветя и подправки, но  Сашовият пенис се показвал през тях. Старицата светнала външната лапма в двора да го уплаши,  но с камък  Сашо я строшил. После избил  прозореца и напирал да влезе в стаята. Бабата почнала да вика за помощ, докато го налагала с бастуна.  Виковете й чул синът на Сашо и техният авеяр от близката кръчма. Досетили се каква е  работата и хукнали да го озаптят. Сашо като  чул стъпки, избягал от двора, но двамата го пресрещнали. Като разбрали какви ги е вършил и те малко го „превъзпитали”.
Решението на ШОС е окончателно. Шуменските магистрати  обаче не са споделили мнението на новопазарските си колеги по отношение на опита за изнасилване. Но  за второто деяние – влизане  в чуждо жилище през нощта, имат  обосновано предположение, че го е извършил. За това престъпление по чл. 170, ал. 2 от НК наказанието е затвор от 1 до 5 години.



Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20135358
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031