Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 13:44 - БЪЛГАРИЯ НЕ СА ПОЛИТИЦИТЕ,БЪЛГАРИЯ Е НА НАРОДА!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 396 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.09.2014 13:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Дълбокоуважаеми господин Президент на Русия Владимир Путин,

Болшинството от гражданите на Република България не са съгласни и не споделят изявленията на президента на Република България Росен Плевнелиев относно събитията в Украина, нападките срещу Русия, непризнаването на референдума на гражданите на Крим за присъединяването им към Русия, обвиненията и клеветите срещу Русия във връзка с малайзийския самолет, който се разби в Украина, както и за санкциите срещу Русия.
Българските власти действат от свое собствено име и изказват своя лична позиция, която не се споделя от нас, като по този начин въвеждат чрез медиите в заблуждение цялата общественост, че това е позицията на народа в България.
Ние не приемаме двойните стандарти, едните от които се прилагат за Русия, а други за Запада.
Срещу Русия се повдигат страшни обвинения без всякакви доказателства, без проведено разследване да се изясни каква е причината за катастрофата на малайзийския самолет.
Западните правителства използват катастрофата като предлог, за да оказват икономическо влияние над Русия.
За съжаление СМИ в България не са независими и толерират властимащите, в резултат на което много граждани получават изкривена картина на реалността и по този начин се въвеждат в заблуждение.
У нас се намират и вече 5 военни бази на Америка, които ние, осъзнатите Българи разглеждаме като окупационни войски, а присъствието ни в НАТО е натрапено без референдум и следва да се смята за омразно решение на властите. Същото важи и относно всички антируски външнополитически и икономически актове на политическото ръководство на България, което е в пълен разрез с желанията и чувствата на Българския народ.
Ние, гражданите на България се възхищаваме на вашата мъдрост и многобройните постъпки и усилия, които правите за запазване на мира и възтържествуване на справедливостта и правдата и Ви подкрепяме безрезервно в борбата Ви да постигнете победа, както повелява хуманността, разумът и чисто човешкият ни морален стремеж към добруване на цялото човечество.
За нас вие сте наши кръвни Братя и Освободители, за което сме ви Вечно Признателни!
Ние, гражданите на България се стремим към мир и справедливост за нас, за Русия и заедно с Русия и ще се молим нашите усилия да помогнат да се отслаби растящото напрежение между нашите страни и да възтържествува справедливостта.

С уважение!

Ваше обращение в адрес Правительства Российской Федерации поступило на почтовый сервер и будет рассмотрено отделом по работе с обращениями граждан. Номер Вашего обращения 1093420.

You will be sent to the homepage of the Government of the Russian Federation in 0 seconds

Click here, if you are not transferred automatically.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20121199
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031