Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2014 21:57 - СВЕТЪТ НА ПРАГА НА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1355 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 20.02.2014 09:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Опозиционните демонстранти в Украйна окупираха Министерството на земеделието, централната поща и сградата на държавната телевизионна компания в столицата Киев, предаде ДПА, като се позова на местни медии, информира БТА. Профсъюзният дом, който служеше за своеобразен генерален щаб на протестиращите, изгоря при пожар, избухнал по време на безредиците във вторник вечерта. Великобритания затвори временно своето посолство в Украйна за посетители, съобщи британското министерство на външните работи, цитирано от ИТАР-ТАСС. В изявление на сайта си Форин офис обясни мярката с развитието на ситуацията в бившата съветска република. Подробности не бяха посочени. Канада затвори своето посолство в Киев, след като опозиционни демонстранти проникнаха вътре на фона на размириците, предаде АП, като се позова на говорител на канадското министерство на външните работи. Целта на мярката е да бъде гарантирана сигурността на  служителите на дипломатическото представителство. Тя ще остане в сила до ново нареждане. Канада заплашва да наложи санкции на украинските власти. Президентът на Украйна Виктор Янукович назначи с указ Юрий Илин за нов началник-щаб и главнокомандващ въоръжените сили на  Украйна, предаде ИТАР-ТАСС. Илин досега бе командващ украинските военноморски сили. Той заменя на поста Володимир Замана, който е уволнен с друг президентски указ. Украинската армия получи разрешение да използва оръжията си и да ограничава движението в рамките на взетите от властите мерки за борба с тероризма с цел неутрализиране на "екстремистите" сред демонстрантите, съобщи министерството на отбраната, цитирано от АФП. "Войските имат право да използват оръжията си в рамките на антитерористичната операция, както и правото да ограничават или  забраняват движението на моторни превозни средства и пешеходци", се казва в изявление на министерството. Военните също така могат да извършват проверки на самоличност и да арестуват извършителите на "незаконни деяния".


ЕТО ТОВА СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ ТОВА Е МИРЪТ КЪМ КОИТО НИ ВОДЯТ ИЗРАЕЛ И АМЕРИКА!!! В КИЕВ Е ПЪЛНО С МАРОДЕРИ,КОИТО ПЛЯЧКОСВАТ КАКВТО ИМ ХАРЕСА ИЗПОЛЗВАЙКИ СИТУАЦИЯТА.ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ,НО КОГАТО ВЕЧЕ НЕЩАТА СА ОТМИНАЛИ И ЗАБРАВЕНИ.
ВЕЧЕ 69 ГОДИНИ ТЕЗИ ДВЕ ДЪРЖАВИ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ФРАНЦИЯ И ДРУГИ ВОДЯТ СВЕТА КЪМ УНИЩОЖЕНИЕ.
ЗАЩО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БОЛЕСТИТЕ НЕ ИЗЧЕЗНАХА ГОСПОДА?НАЛИ ТОВА ОБЕЩАВАХТЕ.НАЛИ РАКЪТ ЩЕШЕ ДА СЕ ЛЕКУВА.Е МОЖЕ БИ СЕ ЛЕКУВА,НО САМО ЗА ТИЯ КОИТО ИМАТ ПАРИ И ТО ДОСТА.ВМЕСТО ТОВА СЕ ЗАВЪРНАХА ОТДАВНА ЗАБРАВЕНИ БОЛЕСТИ ОТ МИЗЕРИЯТА И ГЛАДЪТ НА КОИТО ПОДЛАГАТЕ НАРОДИТЕ СИ.
БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА,КОИТО ДА НЕ Е СЛЕДЕН И ПОДСЛУШВАН И ЗАПИСАН НА ДИГИТАЛЕН НОСИТЕЛ.
НО ВИЕ НИКОГА НЕ ЩЕ ПРЕЧУПИТЕ НАШАТА БОРБА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ.ВИНАГИ ЩЕ СЕ РАЖДАТ ХОРА ЗА КОИТО ИДЕАЛИТЕ ВИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ НЯМА ДА БЪДАТ ВОДЕЩИТЕ.ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ ТОВА.









Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20210166
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930