Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2013 09:42 - ДЮНЕР С БЕЛЕЗНИЦИ
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 631 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 02.09.2013 17:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скандалният участник в „Биг Брадър" и бивш любовник на певицата Соня Немска - шуменецът Денислав Минев, е арестуван и тикнат в затвор в Холандия заради разследване на мащабен канал за проститутки и побой над момичета, съобщи „Всеки ден" с позоваване на полицейски източници.
В края на миналата седмица гръмна пикантната вест, че изживяващият се и като певец Денислав, участник в „Биг Брадър 4", е задържан в Страната на лалетата за незаконна дейност. Дори близките му приятели нямали точна яснота за причината за ареста му. Версиите, които вървяха, са две - наркотици или склоняване на млади момичета да си вдигат краката за пари.
Минев е бил арестуван в Амстердам точно преди месец в специализирана полицейска операция на холандските служби. Заедно с него, с белезници на ръцете, се озовали още трима сутеньори от Шумен. Поводът за акцията е бил жалби на момичета, че бившето гадже на певицата Соня Немска ги пребивал от бой и им взимал всички заработени пари. Според оперативни данни в Амстердам имало над 20 девойки, които се отчитали на Денислав и хората му. Приходите били сериозни и доближавали 1 млн. евро на година.
По сигурна информация постъпила във вестника, холандските ченгета са поискали помощ от българските си колеги, за бъде разплетена цялата схема на престъпниците. В началото на август тази година родни антимафиоти са атакували къщата на известния сводник в Шумен в търсене на допълнителни доказателства. За експертиза в следствието са прибрани намерени мобилни телефони и лаптоп, които са използвани от Денислав. Разпитани са били и родителите му. Те категорично са отрекли да са били наясно с далаверите на синчето им. Според запознати Денислав е бил ключов участник в местната шуменска циганска мафия, за която от години има данни, че се занимава с износ на робска плът за Европа и най-вече за Германия и Холандия.
Известният сутеньор изпълнявал ролята на така наречения „ловър бойс". Това разкрива пред „Всеки ден" момиче, което преди година е работило като проститутка в Холандия. Профилът на „ловъра" е на известен в обществото мъж, който трябва да подлъже млади момичета по схема, с финална цел да ги изнесе в чужбина и да ги принуди да проституират. Освен че били хубави и успели мъже, „ловър бойс" обещавали всичко, за което мечтаело едно момиче - брак, семейство, хубава къща и кола. Схемаджиите пръскали пари и водели момичетата на скъпи места, за да ги убедят в силните си чувства. След като добре обработели почвата, те предлагали на момичето да отидат заедно да живеят в чужбина, а там девойките, вместо да намерят щастлив семеен живот, се оказвали на улицата или бордей, където били принудени да проституират.
Босовете на престъпната група от Шумен са ромски барони каналджии. За никого в града не е тайна откъде са парите на брадъра. Самият Денислав Минев се опитваше да пробута версията, че богатството му се дължало на семейния му бизнес с дюнери, което обаче е смехотворно за местните. Друга публична тайна в града според "Всеки ден" е, че известният и родом от там певец Тони Стораро също е бил много на „ти" с търговията с плът. Стораро е имал много близко приятелство с шефовете на Денислав, като дори и за самия певец се говори, че взимал пари от бандата срещу уреждане на танцьорки за гурбет в чужбина. 
„Срещу Тони Стораро имаше оперативни данни, но бивш директор на МВР в Шумен беше забранил да ровим около него. Все пак е възможно той да е просто приятел на тези хора, без да се занимава с другите неща", коментирал пред „Всеки ден" служител на полицията в североизточния град, пожелал анонимност.
„Всеки ден" се опитал вчера да се свърже с Тони Стораро и да получи коментар за скандалните обвинения срещу него, но до редакционното приключване на броя телефонът му беше изключен. Според неофициална информация Стораро е бил разпитван преди две седмици от полицията за участието си в схемата на бигбрадъра. Ако Денислав Минев бъде осъден за трафик на жени и склоняване към проституция в Холандия, може да получи присъда до 5 години затвор.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20212039
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930