Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2012 14:22 - Анонимните заплашиха с вендета БТВ
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1103 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Привет, БТВ. Вече знаете кои сме - ние сме тези, които вие съзнателно и съвсем целенасочено саботирахте и продължавате да саботирате, като се опитвате да заглушите нашите протести, не отразихте нашите действия и мероприятия, целящи да събудят хората."

Така започва поредното видео обръщение, разпространено в Youtube от Anonymous, отправено към БТВ Медия Груп. Хакер от популярната група призовава ръководството на БТВ да се извини на нацията.

"Ние решихме да напомним за себе си. Ако вие не искате да си вършите работата почтено, като показвате истината на хората такава, каквато е, то тогава ние ще им я покажем, но няма да останете очаровани от това, което ще разберат. Ще им покажем всяка ваша манипулация и налагана от вас цензура, както и конспирациите на политическия елит”, заканват се хакерите.

“Вместо да карате невинни еколози да се извиняват, ние държим ръководството на телевизията БТВ да се извини на цялата нация за наложената от него цензура, за това, че направи поредица от машинации и инсинуации по време на организирането на протестите против Закона за горите, че е против свободното споделяне на информация между хората, против свободата на словото", продължава видеото.
"В БТВ в момента има само една гледна точка - тази на изпълнителния директор", твърдят Anonymous, като уточняват, че те не са против репортерите и журналистите, които работят в тази телевизия. Но настояват за извинение за "всички извращения над журналистиката, които е направила през последната една година".

Anonymous съветват чрез своето видео обръщение зрителите да не гледат телевизията и да не купуват продуктите на компаниите, които тя рекламира. Целта е да се реагира срещу "цензурата над свободата на словото и мисълта, с цел обслужването на лични, корпоративни и политически интереси."

"Ние сме анонимните. Ние сме легион. Ние не прощаваме. Ние не забравяме. Очаквайте ни!" - са финалните думи на Anonymous. 



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20300763
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930