Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2015 01:07 - Ози Озбърн си спомня за Леми Килмистър: „Той беше моят герой”
Автор: varg1 Категория: Музика   
Прочетен: 1208 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Ози Озбърн сподели своите мисли за Леми Килмистър след смъртта на легендарния фронтмен на Motцrhead. Той загуби не само приятел, който познава от над четири десетилетия, а и човек, когото е считал за герой.

Motцrhead подкрепяха Ози по време на неговото соло турне, а Леми е помогнал на Ози да напише песни като „Mama, I’m Coming Home”, „See You on the Other Side” и „I Don’t Want to Change the World”, която получи и Грами.

„Звъннах му преди два дни, не можах да разбера и една дума от това, което казваше”, сподели Ози Озбърн. „Вчера, получих смс от неговия мениджър, който написа „Леми си заминава и иска да види някои от приятелите си”. Така че аз и жена ми тъкмо се отправяхме към вратата, когато дойде друг смс, че той си е отишъл. Това ме разстресе дълбоко”.

„Когато видиш Леми, не би си помислил, че той е толкова образован, колкото всъщност беше. Хората гледат музиката, която правим, начина по който изгледжаме, и си казват – „О, тези са просто сбирщина от хулигани. Те не знаят какво правят. Те са лоши хора”. Но това не е истина. Леми изглеждаше като стар моторджия, но той беше толкова начетен. Осъзнаваше много неща, той беше един умен човек. В автобуса си за първото турне той мъкнеше платнен куфар и всичко, което беше вътре, бяха чифт гащи и чорапи, а останалото бяха книги. Когато той оставаше с нас, прекарваше три дни в библиотеката и четеше шибани книги.

Знаете ли какво? Той е герой за мен. Той беше моят герой”, сподели още Ози. „Той беше велик, един добър приятел. Вече ми липсва. Никога няма да го забравя. Мисля, че много хора няма да го забравят. Той беше един добър човек, добър приятел. Той беше просто невероятно як пич. Нямаше достатъчно време”.

http://www.zrock.bg/novini/ozi-ozbyrn-si-spomnja-za-lemi-kilmistyr-ay-toj-beshe-mojat-geroj-au-12001/




Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
1. indiram - :-))) Здравей, Варг1!
31.12.2015 02:29
" ...и четеше шибани книги. " (Сигурна съм, че всички музиканти са чели книги, но пред феновете, са се представяли като ... идиоти, нечетящи, ...)
Какво да кажем от тук нататък ако те (металите) са прости (нечетящи) дали щеше да ги има всичките ВЕЧНИ техни песни - били са и четящи, и зрящи, и далновидни.
Беше ми малко трудничко да се науча да слушам метал-рок, но и тази музика е вид народно творчество - гадно ми е да ползвам думата фолк, и няма заща, защото, метал-рока е народно творчество в световен мащаб -
ти отбеляза ли изпълнението на Меноър (Мановер) - Горда Стара планина? А? - на български език. - Защо така се изродиха българите? - че такива неща не ги впечатляват. Какво ли ги впечатлява? - това е друга тема.
...
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20129483
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031