Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2022 10:15 - Питат ме: За кого да гласуваме?
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 165 Коментари: 0 Гласове:
2



 image

image

Труден въпрос, затова ще споделя за кого НЯМА да гласувам.
  • Няма да гласувам за тези, които 20 години се хвалят с магистрали. Но имаме ли такива - например, като в Сърбия, като в Гърция или като в Турция. Колко още по 20 години ще им трябват, за да ги довършат? Тези същите така и не асфалтираха изцяло нито една улица на нито един град у нас. За селата да не говорим - те са на доизживяване!
  • Няма да гласувам за тези, в чиито редици са идеолозите на Новия световен ред с техните зелени сертификати, маски, бащи станали на майки, майки станали на бащи и малки деца, които сами си определят пола?!
  • Няма да гласувам и за дилърите на североатлантически "ценности" , които с пяна на устата ни агитират да воюваме с различни "империи на Злото", без да ги е грижа за жертвите и лишенията, защото те нито ще дават жертви, нито ще се лишават.
  • Няма да гласувам и за "уж" социалисти - търговци на оръжие и боеприпаси с номенклатурно потекло, които денем са за мир и неутралитет, а по тъмни доби товарят украински самолети с "Гвоздики", "Градове", РПГ-та и боеприпаси за Букурещ или Полша, които "уж" не са за украинската армия.
  • Няма да гласувам за тези, които ни агитират да подкрепяме безсмислените санкции срещу Русия и да купуваме в пъти по-скъп газ, доставян с кораби и през гръцки терминали. Не ги стряска даже фаактът, че така те подкрепят американската и гръцка олигархия, а ние ще ходим гладни!
  • Няма да гласувам и за тези, които веят чужди знамена, говорят лошо български или си присвояват ролята на пазители на етническия мир. Истината е, че българите са от най-толерантните към други етноси хора и няма нужда някой да бъде пазен!
  • Няма да гласувам за тези, които се обръщат към нас с агитация в социалните мрежи, но премахват и даже забраняват коментарите ни, камо ли да ги вземат предвид. Това последното, като че ли обхваща всичките ни партии и най-вече силно "демократичната" - ДБ.
ОБОБЩАВАЙКИ всичко това, се натрапва един извод, който споделих преди няколко дена: Няма за кого да гласуваме! "Шанс за България", пише Ж. Желев относно изборите през 1990г. Нима? Този "шанс" е напълно пропилян. За когото и да гласуваме, едно е сигурно и непроменено : "Съединените американски щати продължават да следят отблизо положението в България." - заглавие от същия вестник от 1990 година! Деца, простете ни!



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20311718
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930