Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2022 12:28 - КАУФЛАНД ДОВЕДЕ ОТНОВО ДО ИСТЕРИЯ КЛИЕНТИТЕ СИ
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2844 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.05.2022 12:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СЛЕД,КАТО ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА ИМАШЕ БОЙ ЗА ОЛИО ВЪВ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ МАГАЗИНИ НА КАУФЛАНД В БЪЛГАРИЯ,ЗАРАДИ ЦЕНАТА МУ ОТ 3 ЛЕВА ДНЕС НЕЩО ПОДОБНО Е НА ПЪТ ДА СЕ СЛУЧИ ОТНОВО.ДОРИ ТОГАВА ИМАШЕ СМЪРТЕН СЛУЧАЙ ЗА КОЙТО ЕСТЕСТВЕНО НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ОТ КАУФЛАНД НЕ БЕШЕ ПОТЪРСЕНА.
ПРИЧИНАТА ЗА ИСТЕРИЯТА ДНЕС Е ВЪВ ВЪВЕДЕНИТЕ ОТ ДНЕС КАРТИ ЗА ОТСТЪПКИ.БЕЗ ТАКАВА КАРТА НЕ МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ОТСТЪПКИ В ЦЕНАТА НА ПРОДУКТИТЕ ОТ ПРОМОЦИЯТА.И НАРОЧНО СА НАПИСАЛИ ЕДНИ НАМАЛЕНИЯ ОТ ПО 50 % НА НЯКОИ СТОКИ,ЧЕ ДА НАСЪРЧАТ КЛИЕНТИТЕ СИ ДА СЕ РЕДЯТ НА ОПАШКИ ЗА ТИЯ КАРТИ.РЕАЛНО ЧАК 50 % НАМАЛЕНИЕ НЯМА.ЗАРИБЯВАТ И С ПЕЧАЛБИ НА 7 ДЖИПА.НА БЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД КАКВО ПОВЕЧЕ МУ ТРЯБВА,ЗА ДА КЛЪВНЕ.
РЕАЛНО ТИЯ КАРТИ СА,ЗА ДА ИМАТ СТАТИСТИКА КОИ КАКВО КУПУВА,КОЯ ВЪЗРАСТОВА ГРУПА КОЕ КУПУВА ПОВЕЧЕ,КОЛКО СРЕДНО ХАРЧИ И Т.Н.А СЪЩО И ЗА ДА ТИ СПАМЯТ ИМЕЙЛА С ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПОКУПКИ,А СЪЩО И СМС-И ДА ТИ ИЗПРАЩАТ НА ТЕЛЕФОНА.
ЕТО И КАК РЕКЛАМИРАТ КАРТИТЕ СИ:

Обичаш да пестиш? Тогава нашата лоялна програма е точно за теб! Ще можеш да се насладиш на специални отстъпки, игри с награди, купони и други предимства, предоставени ти от Kaufland Card. Ако все още не си се регистрирал, не чакай дълго! Грабни физическа карта от Инфoрмация във всеки наш филиал или се регистрай бързо и лесно в мобилното приложение на Kaufland K-App! На тази страница ще научиш повече за предимствата, които Kaufland Card ти носи.

Участието НЕ Е обвързано с покупка. Ето какво трябва да направиш, за да се включиш в тегленето за 1 от 7 VW Taigo:    ✓ В периода от 16.05. до 03.07.2022 г. регистрирай своята Kaufland Card онлайн или в нашите хипермаркети.

✓ Всяка седмица теглим по един щастливец.
Пазаруваш в Kaufland

Възползвай се от богатия избор и изгодните цени седмица след седмица.

Разгледай специалните Kaufland Card оферти в нашата брошура, както и на интернет страницата ни.

Открий ги лесно на място в твоя хипермаркет Kaufland. Ще ги разпознаеш по сините етикети.  
 

 Трупаш точки

Всеки 5 лева от сметката ти носят 1 точка. Сканирай картата си при всяко пазаруване. Използвай твоите точки, за да активираш ексклузивни и персонализирани купони с още по-атрактивни оферти.

Ще имаш нови възможности да използваш своите точки всяка седмица.

Не се безпокой, че ще изгубиш натрупаните точки - валидни са до една година от спечелването им.  

 

Отключваш купони

Всяка седмица пестиш със специалните ни купони. Възползвай се от тях в няколко лесни стъпки:

  1. Отвори приложението или Kaufland Card профила си на moiat.kaufland.bg или на терминала в хипермаркета
  2. Кликни върху секцията “Моите купони
  3. Натисни бутона "Активирай", който се намира под избрания от теб купон (увери се, че имаш достатъчно точки)
  4. Вземи избрания от теб продукт в нашия хипермаркет
  5. Сканирай картата си на каса и се наслади на покупката и изгодната цена

Колелото на наградите

Клиентите, предпочели да използват дигитална карта, могат да участват в допълнителната кампания "Колелото на наградите", която ще открият в приложението.

В периода 16.05-03.07.2022 г. раздаваме общо 10 000 специални купона. Всеки купон позволява закупуването само срещу 1 стотинка на избран атрактивен продукт.

Награда ще се отключва веднъж дневно - при първата покупка, при която е използвана дигиталната карта.
 

Дигитална или физическа карта?

Изборът е изцяло твой, защото Kaufland Card се предлага както в дигитален формат, като част от приложението K-App, така и като физическа карта, която влиза във всеки портфейл. Включи се в нашата лоялна програма и си осигури всички
предимства, предлагани от Kaufland Card.
 

Дигитална Kaufland Card

Можеш лесно да активираш Kaufland Card на смартфона си. Изтегли безплатното приложение K-App от Google Play или App Store. Ако вече имаш клиентски профил в приложението, влез в него. Ако все още нямаш такъв, регистрирай се. Кликнеи върху иконата на Kaufland Card в долната част на екрана и попълни краткия формуляр. Готово! Твоята дигитална Kaufland Card е активна!

Дигиталната карта носи повече предимства:

  • Лесна справка за актуални купони и налични точки
  • Дигитален касов бон
  • Допълнителни игри с награди
  • Информация за оферти
Физическа Kaufland Card

Твоята физическа Kaufland Card ще получиш на Информация във всеки от нашите хипермаркети. Регистрирай я директно на клиентския терминал в хипермаркета. За да го направиш, сканирай своята карта на клиентския терминал. Създай своя Kaufland Card профил и продължи, като попълниш необходимата информация.

Физическа Kaufland Card можеш да регистрираш и от удобството на дома си. Необходимо е да я активираш на нашия уебсайт www.moiat.kaufland.bg. Създай своя Kaufland Card профил и продължи, като попълниш необходимата информация. Не забравяй да потвърдиш e-mail адреса или номера на мобилния телефон, които си използвал при регистрацията. Твоята Kaufland Card ще бъде активирана само след това потвърждение.
 

Физическа и дигитална Kaufland Card

Искаш да събереш на едно място твоята Kaufland Card и тези на семейството ти? Няма проблем! Стартирай K-App, избери меню "Още", след това избери меню "Настройки", кликни върху номера на Kaufland Card и след това върху "Добавяне на карта". Така можеш да добавиш до пет нерегистрирани физически карти. За да направиш това, въведи номера ръчно или просто сканирай QR кода с камерата на мобилния си телефон, когато въвеждаш данните. Допълнителните физически карти ще се появят в мобилното приложение.


САМО,ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ПОВЕЧЕТО ДОРИ ДА РАЗПОЛАГАТ СЪС СМАРТФОНИ НЕЗНАЯТ КАК ДА СИ ИЗТЕГЛЯТ ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА ТАЗИ КАРТА И СЕ СЪЗДАВАТ ОПАШКИ.
image
image




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20126450
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031