Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2021 09:22 - ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА БОЦКАНЕТО
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1068 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Понеже любителите на боцкането се изживяват като корифеи на знанието. Нека да подходим научно и разгледаме техните аргументи. Първо: Тези които не вярват в боцкането са неуки и глупави хора с ниска обща култура, вярващи в конспирации. Драги умни и красиви ! Вярва се в религията! Науката затова е наука, защото всяка нейна теза става факт, след като бъде подложена на множество проверки. Втори аргумент: Вижте колко хора умират в болниците. Скъпи умнокрасиви. Всеки ден умират хора. Ще ви шокирам, но за съжаление не сме безсмъртни. Смъртността от неизследваният К е около 0, 3% на сто хиляди души. За сравнение някой грипни вълни от миналите години достигаха смъртност 0,4% на сто хиляди . Спомняте ли си? Едва ли! Тогава нямаше медийна истерия. Трети аргумент: Боцкането е отговорно поведение. Бъдете отговорни. Мили боцнати! Именно защото сме отговорни, тези които още можем да мислим няма да го направим. Според всички учебници по медицина, всеки нов продукт за боцкане минава дълъг период на тестване. Между четири и двадесет години. Под този срок боцкането се води тестов период, в който участниците са доброволци рискуващи здравето си. Затова са декларациите за информирано съгласие. Компанията тестваща продукта се освобождава от отговорност. Аргумент четвърти: Има епидемия, пандемия и трябва да се боднем. Умни боцковци. При смъртност 0, 3% няма епидемия. Отново според дебелите книги. Освен това, боцкането никога не се извършва по време на епидемия. Дори и да имаше такава. Така пише в учебниците по медицина. Аргумент пети: Боцкането ще ни предпази! Точно така, скъпи умници! За да ни предпази боцкането, серумът трябва да има поне около 90% успеваемост. За да не се разболявате отново. Това е идеята! Всеки разтвор който не ви предпазва от боледуване и дори може да ви умори. Не е Вакс. Всичко друго но не и това което си мислите. Аргумент шести: Всички правят така! Този ми е любим! Да обобщим: Всички правителства принудително налагат серум, който е в експериментална фаза на своите граждани. Въпреки че въпросната субстанция емпирично се доказа като неефективна и дори смъртоностна. Този серум с неясен произход не предпазва от заболяване. Нито е доказано че предпазва от летален изход. Въпреки това, всички правителства по света налагат боцкането чрез репресивни мерки. Ограничават ни основни права, аргументирайки се че боцкането което доказано не ни предпазва от заразяване и боледуване ще ни спаси! С боцкане и без боцкане болестта ще мине. Истинската опасност е в отнемането на нашите права. В налагането на пълен контрол, върху всяка сфера от живота ни. В отнемането и на малко останалата ни свобода. Именно затова всички мерки изглеждат нелогични и ненаучни. Защото никой не ви предпазва от нищо. Просто отнемат свободата ви. И да, скъпи умнокрасиви опитни мишки. Това е конспирация! Според основите на американското право, за конспирация се приема група от индивиди работещи срещу човечеството. В даденият случай имаме точно подобна теза. Тодор Галмадиев



Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
1. dobrodan - Пишете на г-на Галмадиева
16.11.2021 10:29
да си изясни основни понятия като серум, боцкане, правописа на "смъртоносна" и ако ще, да се ваксинира, ако не ще - прав му път.
цитирай
2. krumbelosvet - Понятието
16.11.2021 15:38
% на 100 000 няма смисъл.
Или само брой умрели на брой живи, или само процент, промил, и т.н.
цитирай
3. krumbelosvet - Когато един НЕПОЗНАТ вирус
16.11.2021 15:53
Задръсти болниците с хора умиращи от задушаване, тия ВСЕИЗВЕСТНИ правила стават крайно жестоки. Особено ако се задръстят и гробищата. Тръмп и Борисчо Дж. се опитаха да минат метър с НИЩОПРАВЕНЕ, както вие предлагате. Но задушаващите се на опашка пред болниците и купищата непогребан и тела, ги принудиха да направят като Китай.
Сите антиваксъри изпускат нещо идиотски просто. Старите данни са за ЦЯЛОТО ВРЕМЕ на епидемията. Новите данни са за КРАТЪК СРОК от епидемията.
Колко имахте по аритметика в у-щето?
цитирай
4. krumbelosvet - И НИКОЙ не е любител на боцкането
16.11.2021 15:55
Такива виждат ония, които решават по чуство.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20229336
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930