Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2021 21:21 - Поздрави от Госпожата!
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6412 Коментари: 18 Гласове:
17

Последна промяна: 23.09.2021 21:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Немаскираните ми приключения край нямат. Тази вечер се прибирам от града с рейса, имаме нов шофьор за наше село, който опита да ми вземе страха. Едричък, строг и със силен глас:
- Госпожо, слагайте маската! Не гледате ли новините, вижте във Варна какво става!!!

Госпожата кротко седна на седалката без маска, и реши да си мълчи този път, инак можеше да обясни, че всеки месец ходи във Варна, и то в най-големия човекопоток ))) ала за части от секундата си даде сметка, че не би било разумно, с оглед на риска да я свалят от рейса и да си ходи пеш до село в тъмното. Което би било приключенско, ала все пак вземайки предвид многото задачи тази вечер, не е съвсем прагматично.

Самият шофьор също беше без маска - нито под носа, нито под брадата - никаква маска. Госпожата се замисли на базата на какво изисква маска, след като самият той не носи, и продължи да си мисли тихо и кротко, без стон, без звук. Втора забележка от шофьора, доста сприхав се оказа.

Кондукторката му обясни, че тази госпожа се задушава от маската. Запомнила ме е, както и невинното ми обяснение, защото и тя ми е правила забележки, без ефект. За изненада на госпожата шофьорът си замълча и забележките секнаха. А госпожата тъкмо се беше нагласила да я свалят от рейса ))) И така, поздрави за всички немаскирани и неробски настроени Хора от госпожата )))


image



Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. leonleonovpom2 - Здравей, Весе!
23.09.2021 21:39
Да, неробски настроени хора!
В това неробски, чудесно се вписва и нестадно настроени,нали?

Хубава вечер!
цитирай
2. germantiger - няколко истини
23.09.2021 22:42
моето семейство и аз винаги сме били неробски настроени

докато българите бяха червени роби, моя род е съден от народния ви съд

докато бях дете несъзнавайки риска аз вчасовете по история в основното учлище изказвах обратно на официалната лъжа мнение

......

тъй-като приятелката ми е млада доктор/ка в спешното отделение на мбал света анна варна имам впечатления от:

- труповете на ковида, лично съм ги виждал, багажа им след смъртта също

- болни от ковид и жалките гледки каквито често са от преди да влязат в изолатор вкл. и детски отделен има, та до след това

- личните ми впечатления от линейкаджия мой познат в реанимация до няколко починали познати

иначе аз самия кодив не съм изкарал досега или не съм усетил да съм го минал

......

и така - аз неробския натроения убеден съм повече от вас, позлвам маска където и да ида поради уважение към останалите около мен и съобразяване с правилата около мен
цитирай
3. vesever - Привет, Иване! Благодаря ти, ...
23.09.2021 22:49
Привет, Иване!
Благодаря ти, лека вечер!
цитирай
4. vesever - Привет, Митко!Всеки преценя ...
23.09.2021 22:51
Привет, Митко!
Всеки преценя какъв избор да направи!
А болните от ковид в много голяма част са измама, защото хора умираха от всякакви други болести, но ги обявяваха за ковид, само на базата на положителен, дори асимптоматичен тест. Също и без аутопсии, които бяха забранени от СЗО. И така не може да се докаже причината на смъртта, която реално не е ковид. Ако искаш виж разговора на Стойчо Кацаров с шефа на българската асоциация по патология, който обявява, че няма починали от ковид. Не ти го казвам аз, а шефът на бългасрката асоциация по патология, заедно с негови международни колеги патолози.
Разговора съм пуснала 2 постинга преди този.
Поздрави, жив и здрав!
цитирай
5. germantiger - личен опит
24.09.2021 01:02
здравей веске

изтъкваш ми авторитет,който твърди какво - че нямал починал от ковид

разбира се, знаешче аз мога дати изтъкна още повече световни авторитети над споменатия от теб, които заявяват, че ковид има и починали от него има премного

иначе казано в "битката на авторитетите" твоята увереност губи, разбира се, ти предполагам ще напишеш, че няма битка на авторитети и аз ще се съглася с теб, но ти така поднасяш и подкрепяш мнението си - позовавайки се на авторитет, но това в случая олеква

......

ще ти предложа нещо друго - предлагал съм го на двама души вблога, но никой не го свърши

след акто живееш във виница извън варна нищо не ти пречи да посетиш бившата окръжна болница варна днес света анна и да намериш инфекциозно - това е една жълто-розова сграда в долния ляв ъгъл на двора на болницата откъм генерал колев улицата, по-нататък беше бившето уши-нос-гърло което също доскоро бешековид

та отиваш в инфекциозно и се надишваш там пред входа като приемат болни, след това дена два или от 3-5 дни защото тогава най-вече се проявява ковида отиваш долу под козирката в ковидната палатка вече на самата света анна сградата, не инфекции/инфекциозно

зарази се ти ако желаеш и цялото ти семейство и си направи експеримент, след като починали от ковди няма, а според много българи няма и въобще ковид,таквоа нещо не съществува според някои "от вас"/не знам ти сред тяхъ ли си

не те съветвам така да експериментираш, но можеш да защитиш думите си с действия и експеримент на свой гръб както се казва - съветвал съм двама вблога,но някак излязоха страхливци и не се пробваха, а според тях ковид няма, поне според единия житаностен не
цитирай
6. vesever - авторитет, казваш. Редица водещи и ...
24.09.2021 07:10
авторитет, казваш. Редица водещи и световнопризнати имунолози от Западна Европа и САЩ предупреждават хората за вредите от локдауните и ваксините. Да,авторитети са, защото това им е работата и разбират от материята.
А психозата, която здравните власти и медиите внасят сред хората, е престъпна.
В инфекционзо влизат всяка година хиляди от грип, сега мистериозно изчезнаха, защото вече всичко е ковид. Да не говорим колко хора бастисаха с неадекватно лечение, а колко умряха и защото ги лекуваха от ковид, вместо от техните болести. И за това има официални данни.
Няма изолиран ковид. Никъде! Но хората са длъжни да вярват, защото така им казват.
Нямам време да споря с теб, Митко, остани с мнението си, както и аз с моето. Поздрави!
цитирай
7. germantiger - ...
24.09.2021 07:46
не, не казвам авторитети

С АВТОРИТЕТИТЕ ЗАПОЧНА ТИ

аз ти отговорих, аз репликирах и бях втори

и ти споменах истината, че маса повече авторитети утвърждават и доказват ковид

както споменах - нека всичко се реши лесно и лично

отиваш пред инфекциозно или пред бившето уши-нос-гърло

или по избор пред сградата където е родилно 3 етаж, гинекология 2 етаж и на 4 етаж са неврология и ковид секция - отзад на бръшляновата сграда ежедневно със специален автомобил водят ковидни за приемане

надишай се, пробвай да преметнеш охраната и ако успееш влез в отделенията за ковид пък да се пробваш има ли няма ли

действай, така спора няма да има, доказ ще има отма, от раз

направи видеа за това, за да покажеш и докажеш експеримента

след това ако го няма аз първи ще ти призная правотата - способен съм на това и ще се радвам
цитирай
8. vesever - знаеш ли, че в България ежедневно ...
24.09.2021 07:55
знаеш ли, че в България ежедневно умират 300-400 човека и повече от десетилетие сме водещи в Европа по смъртност. За това никой не говори. Сега, обаче, всички болни и умрели са от ковид.
Обясних ти, че в инфекциозните приемат масово хора, които не са с ковид, и ги лекуват неадеквватно. Положителният тест за ковид не значи, че човекът е болен от ковид. Хората отиват с други болести, а ги натикват в ковид отделения неправомерно. За това свидетелстват както от България, така и от Европа.
Понеже ми повтаряш едни и същи неща, наистина нямам време за губене повече, както казах, щом искаш, вярвай на пропагандата и постъпвай както намериш за добре. Както и аз.
цитирай
9. panazea - Здравей , мила !
24.09.2021 11:12
Поздрав най-сърдечен !
Панацея
цитирай
10. vesever - Привет и от мен, Панацея! Благ...
24.09.2021 11:32
Привет и от мен, Панацея!
Благодаря ти!
цитирай
11. valeska - Здравей, Веси
24.09.2021 12:20
Тонсун най-добре ще ти обясни какво представлява заразата с този вирус, защото той и семейството му се заразиха с ковид и още не могат да се оправят. Това не е обикновен грип. Той беше пуснал и пост по този случай, но има лошия навик да скрива постовете си след определен период от време.
цитирай
12. vesever - Привет, Валеска! И мои близки го ...
24.09.2021 14:32
Привет, Валеска!
И мои близки го караха, или поне мислят, че е ковид.
Въпросът е, обаче че при вирус с минимални проценти смъртност и минимални проценти заразени е незаконно да се прилагат теюи "мерки", както локдауни, маски, така и експериментални ваксини. За обявяване на епидемия по медицинските закони са нужни 20 % заразени, ние имаме нулеви проценти. Да се карантинират масово здрави хора също е престъпление по всички медицински закони.
От грип на сезон умират по 50 000 човека и никой не говори за това. Сега грипът изчезна, всичко е ковид. Лекуват ковид болните неадекватно, бастисват много хора в болниците.
Та, против всичко това се боря аз.
За Тонсън не знам от какво са боледували, и ковид да е, преболедува се. Бог да им дава здраве на него и семейството му! От ковид оцелеямостта е 99,7 %. Разбираме, че при тази оцеляемост да се психират хората, да се затварят в локдауни, да се принуждават да си поставят експериментални ваксини, е престъпление.

цитирай
13. tonsun - https://tonsun.blog.bg/lichni-dnevnici/2021/06/09/bai-babo-da-ta-ne-sriashta-mechka.1764704
24.09.2021 20:25
Здраве желая на всички!
Но все пак имайте едно на ум и винаги си казвайте... Бай, бабо, да та не срЯща мечка!;)
цитирай
14. vesever - Привет, Дон Тонсън Донсън!
24.09.2021 20:32
Привет, Дон Тонсън Донсън!
Да, има много болести по света, всеки ден се разболяват много хора от всякакви болести, много смъртоносни! Тази "болест" е с нулеви проценти смъртност и зарази. Психозата е излишна, може да бъде овладяна както всяка обикновена епидемия.
През 1995 г. в България от ухански грип имаше по 10000 заразени на ден!!! Нямаше психоза, овладя се като обикновена епидемия. Сега при много по-ниски нива на зараза, психозата е пълна, благодарение на пропагандата на здравните власти и медиите.
Живи и здрави!
цитирай
15. pvdaskalov - * ! *
24.09.2021 22:07
Мога да дам конкретен пример какво правят някои здравни работници заради пустите 1000 лв на месец, но ще има ли смисъл? Ще цитирам обаче думите на един от тях: "От десет, лекувани в Пирогов, десет изписват с ковид." И все пак, за да стане ясен до известна степен случаят, който имам предвид, ще попитам, дали има статистика колко души с единствен симптом "Затруднено дишане" вкарват в Ковид отделение след несигурен бърз тест? Има ли дежурни през нощта, ако по някаква причина кислородната маска падне, да я наместят? Що за информация е това, че болният е НЕПОСЛУШЕН - махал си маската да пие вода и на сутринта кислородът в кръвта бил нула!
П и е р
цитирай
16. vesever - Привет, Пиер! това опитах да о...
25.09.2021 08:08
Привет, Пиер!
това опитах да обясня и на приятелите по-горе.
Мвжду другото,някой да е чул човек да е умрял от ковид в дома си? Всички умират в болниците.
Заради неправомерно лечение.
Ще споделя още примери.
Масово им дават антибиотици, а ковид не се лекува с антибиотици, това е груба грешка, която насмита хората.
Масово вкарват хова в ковид отделения, без да са за там.
Пример: жена с хепатит е вкарана в ковид отделение. Лекуват я от ковид, вместо от хепатит. жената умира. Над 2000 човека се бяха обърнали за помощ към един наш лекар, защото те или техни близки са вкарвани в ковид отделения, без да са за там.
БЛОКИРАХА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА, защото вече пренебрегват всички други болести и всичко е ковид. ЗАТОВА УМИРАТ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА!
Пландемията е измама и това вече лъсва в световен мащаб. Ще публикувам още в близко време, документи, видеа, статии.
Поздрави, Пиер!
цитирай
17. troia - Здравей, Веси!
25.09.2021 10:40
Във връзка с темата току що съобщиха, че в Норвегия премахват всички мерки свързани с ковид. Премахват се всички ограничения, маски, дистанция в общуването и т.н. Отварят се театри, заведения, спортни зали, всичко и живота се връща в нормални темпове. Само, че там 69% от населението е ваксинирано.
Може само да си мечтаем скоро и при нас да се случи при тази ниска ваксинация.
Около мен починаха доста хора от ковид, така че не виждам смисъл да чета твоите разсъждения. Истината е в реалния живот, а не в картинките в нета.
Веси, желая ти здраве! И се пази!
цитирай
18. vesever - Кати, привет!Виж Израел, които ...
25.09.2021 14:17
Кати, привет!
Виж Израел, които са масово ваксинирани, сега са пред пети локдаун и а най-много заразени!
Във всички масово ваксинирани държави заразите пиково се покачват. Умрелите от ваксините също са хиляди и това го съобщават и здравните власти.
Експерименталните ваксини са сериозен риск и опасност за хората. А починалите от ковид всъщност не са от ковид и това повсеместно вече се доказва.Че ви лъжат, че е ковид, е друг въпрос.
Следя световноизвестни и признати имунолози и вирусолози, които предупреждават хората за опасностите от тези препарати, наречени ваксини. Прегръдки от мен, Кати!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4044015
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16014
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол