Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2020 23:33 - УБИВАТ ВИ В БОЛНИЦИТЕ
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1292 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ШОК И УЖАС!!!!! ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ ТОВА С ВАС, ЗАЩОТО МОЖЕ БИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, НЯКОЙ ОТ ВАС ГО Е ПРЕЖИВЯЛ ИЛИ ПРОСТО, АКО МОЖЕ ДРУГИ ХОРА ДА НЕ ПОПАДАТ В СЪЩАТА НЕЛЕПА СИТУАЦИЯ КАТО НАШАТА! За пореден път, се убеждавам, че ТАЗИ наша ДЪРЖАВА, никога няма да се издигне! Искам да споделя с вас още една тъжна и тежка ситуация, в която попаднахме днес с цялото ми семейство. Преди 3 седмици дядо ми започна да вдига температура в къщи, на 4-я ден вече беше на легло и взе да става все по зле с постоянна температура между 38,8 и 40 градуса. Обадихме се на бърза помощ, след което ни казаха да му дадем течен аналгин... image Миналият четвъртък го приеха в болницата в “Канев” център Русе с двустранна бронхит пневмония. При което, те му загубват чехлите и той се е придвижвал сам до тоалетната без чорапи и без обувки...купихме му втори чифт, който така и не стигнаха до него, 3-я опит беше успешен. imageimageimage За последно майка ми успя да говори с него преди 5-6 дни за да и каже, че не иска да стои в болницата и че иска да се прибере. На следващият ден вече нямахме контакт с него и няколко пъти се опитахме да се свържем с доктори или сестрите на отделението, за да изтеглим някаква информация, при което сестрите вдигат телефона и любезни както винаги казват “НИЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ ДАВАМЕ” и затварят веднага и така в продължение на 4-5 дни. В четвъртък се свързваме с познат в болницата за да ни каже какво става и разбираме, че от няколко дни той диша с кислородна маска и е вече неадекватен. Майка ми се разбира с въпростният човек в понеделник (т.е. Утре) пак да се чуят. Днес пак опитахме да се свържем с “ЛЮБЕЗНИТЕ СЕСТРИ” ,при което те казват “АМИ НИКОЙ ЛИ НЕ ВИ СЕ ОБАДИ, ТОЙ ПОЧИНА В ПЕТЪК НА ОБЯД И ЧЕ ОТ 2 ДНИ Е В МОРГАТА”... imageimageimage Не мога да ви опиша шока, който изживяхме image Минали са 2 дни от както той е починал, без никой да ни се обади и се питам, кога ли щяха да решат да ни звъннат, за да ни съобщят скръбната вест!?!?! image Окей имате много работа, имате много пациенти, заети сте, по телефона не давате никаква информация, НО И ДА НЕ СЕ СЕТИШ ДА СЕ ОБАДИШ ОТ ПЕТЪК НА ОБЯД ДО НЕДЕЛЯ НА РОДНИНИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК, с извинение ама ебаси безкръвните хората сте!!! image Скъпи доктори и сестри, Ако беше някой ваш роднина в същата ситуация, как бихте се почувствали??? Почивай в мир, дядо! Винаги ще си останеш в нашите сърца! image Последната ни снимка от преди 10 дни image
image



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. dobrodan - Поднасям искрените си съболезнования
30.11.2020 10:29
за смъртта на дядо ти. Много е гадно да загубиш човек, с когото си бил близък.
Би могъл покрай цялата тази работа да разбереш също, че никой не е безсмъртен.
Доста време сте изчакали, преди да викнете лекар.... Лека му пръст на човека.
Ето затова няма как да ти покажа анамнеза. Виж, рецепти и снимки на бели дробове ми се намират. Авилокс по 1 на ден и дексаметазон 4 мг два пъти дневно мускулно. След третата игла вече не усещаш болка. Това заради вируса, който не съществува, докато не разбереш сам, че може да се окаже и по-силен от теб.
цитирай
2. varg1 - за смъртта на дядо ти. Много е гадно ...
30.11.2020 11:28
dobrodan написа:
за смъртта на дядо ти. Много е гадно да загубиш човек, с когото си бил близък.
Би могъл покрай цялата тази работа да разбереш също, че никой не е безсмъртен.
Доста време сте изчакали, преди да викнете лекар.... Лека му пръст на човека.
Ето затова няма как да ти покажа анамнеза. Виж, рецепти и снимки на бели дробове ми се намират. Авилокс по 1 на ден и дексаметазон 4 мг два пъти дневно мускулно. След третата игла вече не усещаш болка. Това заради вируса, който не съществува, докато не разбереш сам, че може да се окаже и по-силен от теб.


Не е мой дядо а на жената от снимката.Мойте дядовци отдавна не са между живите.
цитирай
3. viksy - Срам и потрес! Държаво, събуди се!
06.12.2020 04:44
Не бих казала, че ви разбирам, просто защото това е личен шок, различен от моите, но мога да ви кажа, че ми е ясно за некадърните служители в болниците. Убиха дядо ми в Александровска, бях малка, не знам за ексцесии, чувала бях, че нещо сестрите са били галели мръснишки дядо ми (може и да го е усетил така, бил е с катетър), но просто не е логично от спешното да кажат "Остава му малко, до две седмици", а той да почине след година! Ама че знания! Все пак сме България. Моите съболезнования, дано все пак си имате някого. Аз загубих семейството си по този начин и е просто ужасно да видиш как всеки нехае.. майка ми издъхна буквално като ходих към училище! Беше си добре и десет минути по-късно получила хрипове и написали "инфаркт". Как така, бе?! Тя имаше херния, дискова, имаше си проблеми и разни шипове, но я водеха средно здрава! Не можеше да стъпва и ревеше от болка, ала ТЕЛКА 30процента! Това, че вас са измамили така жестоко си е просто за съд. Стига сме търпели, омръзна ни! Потърсете си правата, можете да ги осъдите. Ако нещо ви спира, разбирам. Аз нямах пари за адвокат, то дори за храна нямах..нищо не казаха. И аутопсия не пожелаха. Организира се поредното скъпо погребение на близък и толкова! Как може да слагат диагнози за рак, за каквото им хрумне, като си личи, че човека е бил здрав! Осъзнах, че с чайове и витамини се оздравява! Вече астма нямам така.. Просто е безумно това..и онзи човек пред Пирогов починалия, на метри от болницата..чакала съм линейки 40 минути за баба! Това няма да спре ако не се направи нещо! Нямат право да дават лъжлива информ а да не говоря, че и тялото ми се развали цялото от взимане на по-силно изписана доза лекарства. Цяла БГ е болна..Четата управляващи иска да ни вижда слаби и търтей!
цитирай
4. viksy - Извинете
06.12.2020 04:46
И ме извинете, сега прочетох, че не евала дядо, но все пак-трябва да внимаваме повече, завлизаме ли по болници, с четири очи отворени и всеки близък да знае! За какво даваме пари, има ли застраховка и най-важното-това ли е най-нижното и наистина ли ще ни помогне в лечението
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20124399
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031