Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2016 16:04 - СОДОМ И ГОМОР В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1091 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 21.09.2016 13:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
www.facebook.com/events/1809372885999954/ 
„Изгаряме тялото, за да спасим душата!”

СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ е проява на любов и грижа за спасението на душите на неверниците. Същината на църквата е Любовта Христова и всяко посегателство срещу нейното вътрешно устройство и единство ще бъдат наказвани с тежки плътски мъчения, психически изпитания и смърт, докато победи Божията воля!

СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ е тук, за да спаси душите ви, като накаже греховната ви плът. Всички покварени еретици ще бъдат публично порицани и агресивно обработени с цел укротяване на опърничавите и сплашване на изменниците. 

СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ е независим от гражданските институции съд, а инквизиторите- Божии служители, отговорни единствено пред църквата на Правата Вяра. Съдопроизводството е тайно и в случай на доказана виновност, инквизиторите ще отмъстят на поклонниците на Сатаната. 

СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ ви очаква на 15 октомври в бар „ЗАР”, когато непокорните ще бъдат жигосани и бичувани до кръв. Това ще бъде една свята нощ, в която лошото и покварата ще бъдат победени и Правата Вяра ще възтържествува! Това ще бъде една свята нощ за пречистване, една свята нощ за Лов на Вещици.

Или...? ;)

***

DARK ANGEL представя „Лов на Вещици”- една завладяваща пиеса по сценарий на Жоро Пирко. Жоро е познат на много от вас като Създателят на „До Ада и Обратно”- постановка, посветена на шумерската богиня Инана, с която преди две години ви отведохме до мрака на отвъдното и назад. 

„Лов на Вещици” е дръзко театрално предизвикателство. Изрично искаме да подчертаем, че ако сте чувствителни на тема „християнска религия”, това издание на DARK ANGEL не е за вас. Нашата цел не е да обидим или подиграем вярата на гостите ни, а да създадем ново и интересно преживяване за всички, но сценарият е с доста деликатни елементи, които могат да бъдат трудно възприети от по-религиозните и емоционални посетители. Държим това предварително да бъде пояснено.

„Лов на Вещици” ще ви остави безмълвни и засрамени от осъзнатата ви греховност. „Лов на Вещици” е пир за очите, но бич за съвестта. Елате, грешници, покайте се и се молете справедливостта на СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ да ви пречисти от земната ви похотливост и плътските изкушенията на Сатаната!

***

Светата Църква напомня, че снимането в клуба е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО. DARK ANGEL ще предостави професионален фотограф да увековечи моменти от програмата ни. Снимки на отделни гости са възможни само при изрична молба от тяхна страна и то на определено за това място. Искаме да накараме всеки да се чувства удобно на партито и най-свенливите да могат спокойно да се забавляват без страх, че могат случайно да влязат „в кадър”. Идеята е да превърнем DARK ANGEL в забавление, в което нашите гости да са участници, а не просто зрители. 

В допълнение, Торкемада изисква дрес кодът да бъде спазен, а той включва:

-Фетиш дрехи и аксесоари
-Секси облекла и униформи
-Латекс
-Кожа
-Винил/PVC
-Пънк/Готик

В допълнение на редовния дрес код, за изданието HOLY INQUISITION ще приветстваме и всички гости облечени тематично- всякакъв вид религиозни одежди, включително ангелски и дяволски костюми, раса, калимавки, кардиналски шапки, папски туники, инквизиторски мантии, облекла на монахини, монаси и палачи, както и превъплъщения във вещици, жрици, друиди и всякакви зли духове, които ще ви помогнат да влезнете в съюз и общение със силите на Нечестивия.

За мъжете и този път ще важи облекчението за изцяло черно облекло. Но не забравяйте, че сини дънки, маратонки и всякакъв вид цветно ежедневно облекло са в разрез с посочения дрес код и Праведната Вяра. 

За вашето духовно пречистване ще се грижи екипът на DARK ANGEL, а именно:

Hosted by:
Elina-Dark Angel 

Music by:
DJ Elizabeth
DJ Will

“Witch Hunt” by Zhoro Pyrko:
SHEmale ZERO
Samo Diva
Miss C
Jeffrey
Zhoro Pyrko
Elina-Dark Angel

Angle Grinding by:
Narcis’ 88

Whipping by:
Madlady

Rope Suspension by:
Ludvig Rigger
Lovelornia

Photography by:
Glena Hate

Дата: 15ти октомври (събота)
Час: След 21.00 ч.
Бар „Зар”
Вход: 8 лв.

FIND US! LIKE US! JOIN US!

"DARK ANGEL- IT"S A DIFFERENT KIND OF FUN"



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20210665
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930