Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2016 18:36 - ЕДИН МОИ ЧАТ С ЛЕСБИЙКА ОТ ДНЕС
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1279 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.06.2016 21:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПОВОД СТАНА ЕДНА СНИМКА ОТ ПРОВЕЛИЯТ СЕ ВЧЕРА ПЕЧАЛНО ИЗВЕСТЕН ГЕЙ ПАРАД В СТОЛИЦАТА НА КОЯТО ОКОЛО 45 ГОДИШНА ЖЕНА С ЧЕРНИ ЛЕПЕНКИ НА ГЪРДИТЕ НОСИ ДЕТЕ НА РАМЕНЕТЕ СИ.АКО Я ПУБЛИКУВАМ ТУК ЩЕ ПОЛУЧА СЪОБЩЕНИЕ ДА Я ПРЕМАХНА ИЛИ ДИРЕКТНО ЩЕ МИ ИЗТРИЯТ ПОСТИНГА НИЩО,ЧЕ ТЯ СЕ МЪДРИ ИЗ СТОТИЦИ СТРАНИЦИ ВЪВ ФЕЙСБУК ДНЕС,КОЕТО ПЪК МИ ДАВА ИДЕЯ ДА Я ДОКЛАДВАМ И ДА ВИДИМ ДАЛИ ФЕЙСБУК ЩЕ Я ПРЕМАХНЕ.ТОВА ЩЕ ПОСЪВЕТВАМ И ВАС ДА НАПРАВИТЕ ПОСЛЕДВАЙКИ ТОЗИ ЛИНК

www.facebook.com/PeopleOfSofiq/photos/a.179822025512718.1073741829.178972875597633/584726708355579/

ПО-КЪСНО ЩЕ ОТПРАВЯ И ПИТАНЕ КЪМ УВАЖАВАНАТА ОТ МЕН ПОЛИЦИЯ,ЗАЩО ТЯ НЕ Е БИЛА ЗАДЪРЖАНА ЗА ИЗВЪРШЕНОТО ОТ НЕЯ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Само не разбирам защо чалга певиците могат да ходят и да си веят циците целогодишно, но когато е рандом жена трябва да и желаете смъртта и да я псувате

Що трябва да сравняваш двете неща?Пък и никъде не съм чалага певица точно така по улиците.А в частност чалгата намирам за секта сееща смърт.

Пусни си телевизора, отиди в някое по-закътано кварталче на София и ще видиш 12 годишни полу-голи момиченца които танцуват кючеци и говорят за пари и секс и как искат да станат като кака Преслава. Азис като се правеше на гей по телевизията защо не ходихте да съдите Пайнер? Сравнявам едното с другото защото мрънкате как децата гледали голота, а в същото време по улиците е пълно с реклами на голи жени които пеят за секс и пари и децата го слушат и им подражават. Поне като сте тръгнали да съдите хората за това че показват телата си, правете го цялостно, а не само в дадени моменти при определени мероприятия. Съшите хомофоби които плюят пп гейовете вечер лъскат на лезбийско порно вместо да спят с жените си. Тъпо е да си против нещо, но да приемаш за нормално друго което е абсолютно същото, но едното е за права,а другото за пари.

Ти не можеш да знаеш кои какво прави,ако той не показва своте действия в национален ефир нали.Именно необходимостта на обратните да се показват виждам аз тъй,като иначе никой не им обръща внимание.Нито някои им пречи да се чукат нито да си работят нито нищо.А за лесбийките те уверявам,че много от тях обичат да си запълват дупките с нещо,което съдържа три букви.Имах една приятелка голяма лесбийка уж беше докато не измъкна 5 бона от приятелката си и забегна познайте къде.В Америка разбира се.Сега е женена за мъж в Карлово.Дали е щастлива незная.

Това че познаваш една лезбийка която явно е ужасен човек не прави всички такива. По твоята логика понеже голяма част от педофилите и серийните убийци са хетеро, всички хетеро хора са такива? Хетеро двойките като си вдигат сватби и бибиткат по улиците, качват си снимки колко се обичат, друсат кючеци и т.н. не е парадиране? На Свети Валентин когато всички хетеро двойки пишат статуси и си качват снимки как се мляскат по улиците не е ли също показване и парадиране? Значи е окей един път в годината всички хетеро хора да се мляскат и да си показват любовта и още един път да го правят като се женят, но останалите не могат един път в годината да излязат и да се забавляват на място където имаш пълния избор да не ходиш?

Много желая да се запозная с една истинска лесбийка,но уви все още животът не ме е срещал с такава. Незнам защо вкарва в темата серийни убийци,но понеже това е моя специалност мога да кажа,че доста от тях са претърпели някакво сексуално насилие в детството си.Нормалната любов не е лошо да се показва.Мисля,че няма доколкото съм се интересувал от повечето религии и всевъзможни секти някоя,която да проповядва любов между хора от един и същи пол.Нито в християнството,нито в исляма или сатанизма има такова нещо.Всичко,което води към развитие одобрявам.И без това в България се раждат прекалено малко деца вече.Педерастията към този момент не е голям проблем,а само способства за разрушването на традиционното патриархално семейство-основната единица на едно общество.Целта на човек е да се възпроизвежда.

Ако искаш да се запознаеш с лесбийка отиди на прайда и ще намериш много. Да повечето са претърпели сексуално насилие, това е ужасно наистина и смятам, че енергията която даваме за да мразим хора които се обичат и си живеят живота може да я използваме за да спрем това насилие над децата и хората като цяло. В природата се срещат хиляди случаи на хомосексуалност между животни. Аз лично не знам защо търсиш пример в религията и сектантството. Това са две много ограничаващи човечеството неща и е нормално да няма такъв свободен избор от към любов и партниори. Религията има цел да даде на човек надежда, че след живота идва рай или щастие ако се моли и вярва, следователно неща като еднополова любов и т.н не се обсъждат защото няма смисъл. човек има една задача и тя е да вярва и това е. Целта на човека не е да се възпроизвежда, защото по тази логика ти отричаш всички хора които имат проблеми и не могат да имат деца от обществото. Ако някой човек не може да се възпроизвежда това прави ли го по-малко човек? Това е много затворено мислене, хората имат множество цели и едната от тях е да се развиват към по-добро и да живеят спокоен, нормален живот без да пречат на останалите. Не знам как точно ти пречат тези хора, но щом се засягаш от личния им живот проблема е в теб, не в тях. Никой не те кара да ги гледаш, никой не те кара да им обръщаш внимание.

Е защо да ходя на прайда?Аз искам да се запознаем в метрото примерно или на националният ни празник 3 март да речем.Запитай се ,ако целта на човека не беше да се възпроизвежда дали ти щеше да съществуваш сега.Никъде не пие,че ако не можеш да имаш деца това е грешно и никой не осъжда такива хора.Те могат да си осиновят.Ние с теб въоще нямаше да водим този разговор,ако медиите не ни завираха този парад пред очите.Аз естественно няма да гледам безучастно как съсипват родината и народът ми и ще направя каквото е по силите ми да спра това.Благодаря за вниманието.

Защото на прайда се събират главно такива хора и ти си сигурна че са такива, малко неловко ще е да питаш всеки дали е гей или лезбийка, а там си сигурен че 90% от събралите са такива хора и ако искаш да се запознаеш с техния начин на живот и да научиш повече за тях най-добре е да отидеш там. Отделно на прайда се обсъждат проблеми свързани с дискриминацията и т.н., неща които според мен са важни като цяло за обществото и се развиваме като намаляваме и се борим срещу дискриминацията. Също така имаше и много фондации за които се дадоха пари. Почетоха се загиналите в Орландо, имаше музика и песни, хората танцуваха и се забавляваха, така че не виждам лошото в това събитие, не е нищо по-различно от един празник. Да, те могат да си осиновят, но щом според теб целта на човека е да се възпроизвежда значи тези хора не могат да постигнат тази цел и са по-нисши от останалите. Също така лезбийските и транссексуалните хора могат да се възпроизвеждат чрез инвитро оплождане. И пак ще кажа че това не е цел, а по-скоро нужда. Хората имат избора да нямат деца ако искат, и човечеството въпреки това продължава да съществува. Това да се възпроизвеждаш е лично твои избор и живота ти не зависи от това. Някои хора имат различни цели от твоите и това е напълно нормално. Не е задължително да имаш деца и никога не е било. Целта на човечеството е да се развива и омразата и затвореното мислене само ни дърпат назад, накрая просто ще се избием за глупости както правим и сега но му викаме "война". Ако искаме да се развиваме трябва да приемем че има и различни хора от нас и това не ни пречи да живеем нормален и спокоен живот.

Ще ме извиняваш,ама аз не видях нито един истински известен педераст на това сборище.Значи,ако търсим да общуваме с някои различен трябва да го дирим на специализирани събрания следователно този някои се чувства специален присъствайки там или не ?Дискриминация не виждам никаква освен тази насчена към нормалните хора,които се трудят създават семейства и водят почтен начин на живот.Колкото да изкуствените начини на възпроизвеждане аз честно акзано не ги одобрявам напълно тъй,като това ще доведе до клонирането на хора или до тяхното моделиране,т.е. искам да имам дъщеря със черна коса и сини очи и те просто ще ми я направят.Това ми напомня за нацистка Германия,а там всички знаем как приключи историята.Омрзата се поражда от разделението,което самите хора позлоляват да съществува.Вместо да посягат на господарите си те се изяждат помежду си,като хлебарки.Това никога не може да се промени вероятно.Ако всеки различен тръгне да прави паради то тогава няма да са достатъчни дните в годианта за всички.Представете си само парад на хората които рисуват или такъв на тези,които не пушат или на такива,които си мислят,че могат да летят.Нормален и спокоен живот има тогава,когат никои не навлиза в територията на другия,не му натрапва своите идеи,не го задължава и най-важното оставя му свободата на избор да бъде нормален.В обществото ни има едни общоприети норми,които всеки е препоръчително да спазва.

Защо ти е "известен" гей?! Никой не те кара да ги издирваш на прайда, просто сама виждаш че попадаш на хора които казват че са едни, но всъщност не са. Ако искаш лесно да намериш такъв човек отиваш на такова събитие. Ако искаш да намериш какъвто и да е човек отиваш на място където има най-голяма вероятност да го намериш. Няма никаква дискриминация, прайда не е направен за вас или към вас. Той е направен за тези хора, за да може да се съберат на едно безопасно място веднъж в годината, да се забавляват, да обсъждат проблеми, да се подкрепят взаимно и да покажат на хората, че не са това което ги изкарват хейтърите. Как по друг начин да се борят за прават си? Когато учителите стачкуваха за по-големи заплати, хората стачкуваха за по-добри политици, това не беше ли също парад? Хората ходят по улиците с плакати и свирки за да се борят за нещо по-добро, същото правят и тези хора. Ти имаш привилегията да се мляскаш по улицата с мъжа си без да се страхуваш че някое скинарче ще ти тегли куршима или ще те пребие от бой докато си ходиш по улицата, имаш привилегията да се жениш за когото си поискаш без да те критикуват и да те гледат лошо, да те заплашват. Имаш привилегията да осиновиш дете и като го осиновиш да не те гледат с погнуса и да не ти дават акъл как да си гледаш децата. Имаш привилегията да споделиш кого обичаш без да те обиждат, оплюват, да те третират като различна и болна, да те заплашват със смърт и да гледат на теб като по-нисша. Нямаш си и на представа какво им е на тези хора всеки ден да гледат как вие и другите като вас се мляскате и натискате публично, а на тях им се налага да го крият за тяхната собствена безопасност. На тях мислиш ли че им е окей да ви гледат любовта по улиците, нод а си чула някога хомосексуален човек да мрънка за това? Да казва "Ама децата ми не искам да гледат такива неща!" и т.н.? След като никога не си се интересувала от начина им на живот, никога не си ходила на прайд и никога не си познавала истински хомосексуален човек защо се чувстваш длъжна да ги съдиш, да ги обиждаш и да казваш те какви са, като дори не ги познаваш и не разбираш какъв е живота им?

Именно известните са известни с това,че пеят добре като Фреди Меркюри например,а ти искаш да станеш известен с това,че си гей.Той ще остане запомнен предимно с музиката си,а не с това че е бил обратен поне от тези,които разбират и се интересуват от изкуство,а не от жълти новини.Е няма как да се получи просто да станеш известен с това,че си гей.А пък аз лично се възмущавам от всякаква публична показност на интимност било то между жена и жена или мъж и жена.За такива изпълнения си има спални.Аз се чувствам различен,защото съм сериен убиец.Толкова е хубаво да убиваш,обаче нямам достатъчно права,за да убивам.Да направя парад или да искам от обществото да ми разреши ?
Имате права и то достатъчно,което е очевидно щом ви се позволяват такива извращения в столицата на България.Има граници,които не бива да бъдат прекрачвани,защото връщане назад след това няма.

О.О Има хиляди известни хомосексуални хора, не само с пеене, но и с наука, политика, поезия, музика, изкуство, активизъм и т.н. Мога да ти пратя няколко ако желаеш. Никой не е известен просто с това че е гей...Има разлика между сериен убиец и хомосексуалност. Едното наранява околните, другото не. Следователно няма причина тези хора да нямат права над нещо което засяга само тях и техния личен живот освен омразата на хората които им се бъркат в личния живот. Как по- точно това те да получат равни права влиае на твоя живот? Как ти пречи? Жените също не са имали права в миналото и са се борили за тях, ако не са излизали на протести днес нямаше да имаме тази свобода която имаме сега и нямаше да се развиваме по начина по който се развиваме защото хората още щяха да бъдат подтискани, дискриминирани и избивани заради нещо което засяга само тях. Вместо да отправяме целия този гняв и енергия към тези хора и личния им живот, може да ги отправим към важни неща като по-малко насилие и убийства, безопасността на децата от педофили и отвличания, серийни убийци, светвния глад, войните за пари и т.н. неща които засягат всички нас и планетата ни и които ни пречат да се развиваме.

Да,аз просто дадох един пример.Много артисти,които съм харесвал едва впоследствие разбрах,че са или са били гейове или лесбийки,когато стана модерно да се говори за това.Нали значеш,че една лъжа повторена няолко пъти бива приемана за истина.Тук се използва същият модел.Аз имах случай в който възрастен мъж ми предложи да правим секс на жп гарата в храстите докато си чаках влака.Това мен ме нарани.Ако възрастна жена ми беше предложила същото нещо това нямаше да ме нарани,но разбира също бих й отказал.Жените,негрите,много са се борили за права,а пък аз оценявам геройчните подвизи на българската армия например,на моите предци,които се бориха и извоюваха победи,за да я има днес родината ми.Можеш ли да ми каже къде днес съществува такова място,където можеш да се научиш а това какво е дълг,чест,мъжество и т.н.На никой на челото му не пише гей ли е има ли малка пишка или пък че е евнух.Точно поради тази причина никой не мож да се чувства дискриминиран,а напротив равен е с останалите хора според,както законът повелява.не виждам по какъв начин един гей би ме предпазил от педофили след,като е известен факт,че педерастията е трамплин именно към узаконяването на педофилията,заоофилията и сексът с роднини.Болести,глад,войни-това са все неща,които ще продължат да съществуват,защото без тях ще стане пренаселено,а и са средства за печеленето на пари,а алчни хора колкото искаш.Остава ни само да се надяваме,че времето на тази планета е изтекло.Начинът по които повечет от нас прекарват живота си е изключително грешен и затова страданието е огромно.

O.O извинявам се но това са пълни глупости...къде го пише този факт че ми е интересно?? Какви са тези глупости, едното няма нищо общо с другото, повечето ако не и всички педофили, зоофили и т.н. са хетеросексуални и какво от това?? Едното е извратен фетишизъм който наранява околните, другото е лично сексуално предпочитание. И не виждам защо един хомосексуален мъж не би ви предпазил от педофил, с какво те са по-нисши или по-слаби от останалите мъже?? Защо това с кого спиш има значение какъв човек си и дали би защитил някого?!?! Болестите и войните ще съществуват, но защо трябва да умират невинни хора за глупости като пари и власт?! Не смятате ли че не е честно невинни деца които са се родили в такава среда да умират защото някой богат, дебел чичка така е решил?! И как ще се развиваме като не можем да спрем да се избиваме и делим? Не може ли просто да приемем че ДА има такива хора и те имат право да живеят нормален живот с правата които всеки един човек има?? Какво ще ви стане ако го приемете?! Ще ви заболи ли да оставите хората намира и да не ги обиждате, оплювате и да ги третирате като нисши?!? Поставете се на тяхно място и се запитайте дали е честно вие да живеете живот с привилегии, а на тях да им се налага да се крият и да се страхуват за живота си всеки ден?

Ценно ми е времето,за да ровя и да търся,но щом съм го казал прочел съм го накъде.Не твърдя,че е 100 % вярно,но щом витае в пространството това е притеснително.И ще ти кажа,че ако сам не се пазиш не разчитай друг да те пази.Това важи за всичко и във всички случай.Основно правило,ако искаш за по-дълго да обитаваш този свят.Вече знаеш,че справедливост няма.Злото винаги побеждава доброто,а моята мисия е колкото се мога да се опитам да уравновеся везните.Хаха.Аз съм приел и приемам всеки,които ме уважава стига преди това да намеря,че сам себе си уважава преди всичко.Единствената привилегия,която аз имам е че книгите,които съм прочел като дете ми дават толкова знания,колкото в сегашният вариант на интернет е необходимо да ровя с години.Несигурни времена са и всеки днес се страхува я за работата си я за спестяванията си я за живота си,но това е породено от егоизма и лицемерието.Във фейсбук имаш 4-5 хиляди приятели,но на улицата често си сам.най-анпред това да оправим,а пък ще стигнем и до хобита,като това да бъдеш гей.Надявам се няма да ми се сърдите,че изразявам свободно мнението си.

Не се сърдя на никого, моята мисия е да помогна на хората да стигнат сами до правилния отговор като им задавам въпроси и им показвам неща които може би не са знаели. Никога не съм чувала за този "факт", но честно казано не ме интересува защото аз самата не съм хетеросексуална и никога не съм имала нещо общо с педофилия, инсест или зоофилия. Напротив, аз съм твърдо против тези неща, не защото на мен не ми изнася, а защото тези фетиши имат жертви, те засягат лично някой друг по негативен начин и това не е окей. Затова и се боря против такива неща, защото това е единственият начин те да спрът, като хората се вдигнат срещу тях. Хомофобията и дискриминацията също засягат негативно личния живот на някой друг затова съм против тях и се боря за това, както чернокожите и жените са се борили за правата си едно време.Съгласна съм че всеки трябва да се пази себе си и да има уважение към себе си преди да има към другите. Не съм съгласна че злото винаги побеждава, злото побеждава ако му се позволи да победи, ако хората си седят вкъщи и не правят нищо защото ги е страх, точно това е идеята на прайда, да даде платформа на хората които искат да се борят за правда и за добро. Ако искате прайда да спре, най0умното което можете да направите е да не го мразите, защото прайд ще има докато има омраза и дискриминация.

Едва ли някои ще е против това да си седиш у вас.Ако не ви пазеше полиция при това тежко въоръжена дали щяхте да сте там ?

Имаше полиция защото това е събитие с много хора и са длъжни да пазят безопасно. На веки един протест, концерт или официално събитие има полиция, това е нормално и е по закон. Отделно имаше Анти-гей парад който беше в същия ден и на същото място и хората бяха заплашвани и след убийствата в Орландо мисля че е напълно нормално да има полиция. Идеята на цялото събитие беше да е безопасно и не виждам какво лошо има в това, искате да се избием ли? Каква е логиката на това да стават драми когато могат да бъдат избеднати. Отделно Анти-гей парада беше съставен от 6-7 души които бяха масово футболистчета, скинари и стари, дебели бабки които показваха средни пръсти и псуваха което според мен е тотална селяния и само се излагат. Никой от парада не е искал да се бие или да предизвиква някого, другите са дошли с цел конфронтация и бой, така че полицията е била нужна.

На всяко събитие има полиция,но не в такава численност.То кажи речи на всеки един беше прикрепен по един полицай.Тази година имаше инцидент в орландо,ами предните години как ще оправдаеш същото засилено полицейско присъствие.Да не мислиш,че им харесва да ви охраняват.Правят го единственно за пари.Аз не съм съгласен с моите данъци от които се издържа полицията да се намира на едно такова събитие от което обществото няма никаква нужда.Вместо това можеше тези полицаи да бъдат впрегнати в предотвратяването и разкриването на престъпления.Ти говориш за омраза за диксриминация,а изпитваш гняв към хората,които не одобравят действията ви.Защо никъде другаде в български град нямаше такива паради?Ето на аз исках да имаме в моя град,но уви те ми изтриха мнението макар да не написах,както мислех,че кмета ни трябва да поведе шествието с едно американско и едно знаме на еврогейския съюз знаме.Всеки може да си изразява мнението,както намери за добре.На всяко действие има противодействие.Пак ти казвам,че на челото на никой не пише,че е гей,нацист,турчин и т.н.Ако не предизвикваш никой с действията си никой няма да ти отвърне по никакъв начин.За да има успех обаче един такъв парад трябва да се прави всеки ден.Е виж на протестите срещу Орешарски как медиите брояха всеки ден мисля,че до 150 стигнаха и накрая правителството падна.Веднъж годишно е крайно недостатъчно.

 Не разбирам какъв ти е проблема...на събитието има малки деца, какво искаш някоя мутра да влезе и да убие някого не дай си боже дете?! Естествено че ще има засилена полиция щом има и хора които се противят на парада, логично е...ако нямаше хора които са ни заплашват нямаше да има и полиция. Не разбирам какво са ти виновни хората че е имало полиция, това е по закон, харесва ли ти или не, това е. Как очакваш да има парад всеки ден когато хората не могат да спрът да мрънкат за един?!?! Има смисъл и убихството на тези хора преди няколко дни показва че има повече смисъл от всякога. Да на всяко действие има противодействие, въпроса тук е какво цели едната страна и какво цели другата и кое е по-добре за обществото и числеността на хората които протестират. Ако повече хора се борят за прават си ще има успех, както в Щатите позволиха гей браковете, това показва че тези протести имат влиание. Да недостатъчно е, но какво може да направим? Толкова ни е позволено и ще стане твърде опасно да се прави всеки ден, тъй като както виждаш стават конфронтации,накрая някой ще го отнесе и ще има жертви, а до там не бива да се стига.

Аз проблеми нямам.Обичай себе си и ще видиш,че и ти няма да имаш проблеми.Желая ти да намериш своето място в живота и да го изживееш пълноценно.

Благодаря, подобно

Е тук има една рима,която ми идва,но хайде няма да я споделя :D

окей?

Парад на смеха,ако има веднага идвам.

 Мисля че има :) Нощта на музеите също е готино публично събитие, ако не си ходил, непременно трябва да отидеш.

Ходих наскоро.И не само там.Аз съм навсякъде

АЗ ТУК ЩЕ СПРА,ЗАЩОТО БОЯ СЕ ЗА ТОВА МЛАДО СЪЩЕСТВО ДА НЕ МУ СТАНЕ НЕЩО И МОЗЪКЪТ МУ ДА ПРЕГРЕЕ ОТ МИСЛЕНЕ,КОЕТО ЗА ЖАЛОСТ НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ ЗА КОЕТО СИ ДАДОХТЕ ЯСНА СМЕТКА ОТ ПИСАНИЯТА Й.НАИСТИНА НЕЗНАМ ЗАЩО ЗАПОЧНА ДА МИ ПИШЕ СЛЕД ВРЕМЕ В ЖЕНСКИ РОД МАКАР ЯСНО ДА ВИЖДА,ЧЕ СЪМ МЪЖ.
ЕДНО ВРЕМЕ,КОИТО НЕ ИСКАШЕ ДА СЛУЖИ В КАЗАРМАТА С ОРЪЖИЕ ТРЯБВАШЕ ДА ДОКАЗВА ЗАЩО.Е АЗ ИСКАМ ДНЕС НЯКОЙ ГЕЙ ДА МИ ДОКАЖЕ,ЧЕ Е ТАКЪВ АМА НЕ КАТО СИ НАВЛЕЧЕ ЖЕНСКИ ДРЕХИ И МИ СЕ КЪЛЧИ,А ДА СИ НАПРАВИ ИЗСЛЕДВАНЕ НА ХРОМОЗОМИТЕ НАПИРМЕР ДА ВИДИМ ДЕЙСТВИТЕЛНО ЛИ ТАКА СЕ Е РОДИЛ ИЛИ Е СТАНАЛ ТАКЪВ ПОД НЕЧИЕ ВЛИЯНИЕ.ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА СЪЩО НЯМА ДА Е ЗЛЕ ДА СЕ ПРИЛАГА.ВЯРВАМ,ЧЕ МНОЗИНА ОТ ВАС ЩЕ ПОДКРЕПЯТ МОЯТА ИДЕЯ.
Е МОЯТА ЦЕЛ,КОЯТО НЕ СИ Я БЯХ ПОСТАВИЛ СЕ ИЗПЪЛНИ.ВИДЯХТЕ КОЛКО ИМ Е АКЪЛА НА 90 % ОТ ПРИСЪСТВАЛИТЕ ВЧЕРА НА ТОВА СБОРИЩЕ НА СОДОМ И ГОМОР,ЗАЩОТО ИМЕННО ТОЧНО ТАКИВА МЛАДИ,КАТО ТАЗИ ТУК БЯХА ДОКОЛКОТО ВИДЯХ ОТ КАДРИТЕ ОСНОВНОТО ЯДРО НА ТОЗИ ПАРАД.
ДАМИ И ГОСПОДА,УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ,СКЪПИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ МИСЛЯ,ЧЕ ПРОЧИТАЙКИ ТЕЗИ РЕДОВЕ ПО-ГОРЕ СИ ДАДОХТЕ ЯСНА СМЕТКА КОИ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ДНЕС И ДОКОЛКО ОБЛЪЧЕНИ СЪС ЗАПАДНА И НАЙ-ВЕЧЕ АМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДА СА ВАШИТЕ ДЕЦА.ВЕРОЯТНО МОЖЕ СРВАНИТЕЛНО ЛЕСНО ДА ПРЕЦЕНИТЕ КОЛКО ГОДИНИ ЖИВОТ Й ОСТАВАТ НА БЪЛГАРИЯ.НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ ЦИФРИ.ЩЕ МИ СЕ ДА НЕ БЯХ ЖИВ ДА ВИЖДАМ АГОНИЯТА В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА СКЪПАТА МИ РОДИНА.
ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ,ОБАЧЕ В МОМЕНТА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е КАТО ОРЕЛЪТ,РАКЪТ И ЩУКАТА.ЕДИН СЕ СТРЕМИ КЪМ БОГАТСТВО ДРУГ КЪМ ВЛАСТ ТРЕТИ ЖЕЛАЕ ДА СИ РАЗВЯВА ГОЛИЯТ ЗАДНИК ПРЕД ХОРАТА И Т.Н.
СТАБИЛЕН ФИНАНСОВ КАПИТАЛ Е ВПРЕГНАТ ЦЕЛЯТ РАЗДЕЛЕНИЕ ПО КАКВИ ЛИ НЕ КРИТЕРИЙ И ПРИЗНАЦИ.НЯМА ДА ГИ ИЗБРОЯВАМ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ГИ ЗНАЕМ.А И САМАТА СИСТЕМА ПРЕДРАЗПОЛАГА КЪМ ТОВА.






Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20245166
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930