Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2020 17:55 - Красотата може да е здраве
Автор: nav Категория: Изкуство   
Прочетен: 1261 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 17.12.2020 17:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Егоизъм в оригинал означава здравословна любов към себе си. Фактът че това значение е тотално забравено и е отстъпило на патологията да мислиш само за себе си, говори за нивото на човеците сега.

Изкуството да се грижиш за себето отива далеч отвъд суетата. Това ми се налага да го обяснявам често на индивиди, които смятат, че щом съм с нацепени мускули и ползвам скъпа козметика, ме тресе нарцисизъм. Точно защото полагам ежедневна грижа, не съм боледувал от седем години, а наскоро изкарах короната само с лека хрема (докато околните бяха на антибиотици).

Последната година развих система за поддържане на оптимален имунитет и намаляване на стреса, която се базира на комбинацията от клинично тествани практики (ментални, дихателни, физичеки) и системното ползване на козметични продукти. Работя с няколко американски бранда, които оползотворяват най-новите научни открития. Един от тях е уред с червена и инфрачервена светлина, който намалява бръчките, затваря порите, стяга кожата и видимо подобрява качеството й (дава й glow). Създаден е по технология на НАСА, тестван е за положителни ефекти в Принстънския университет, признат е за медицинско устройство от Food and Drug Administration (FDA) и изглежда като нещо на Фаберже. Ползвам го вече пет години и на 43, единствената дълбока бръчка е онази на задника ми.

Имам един чисто нов тук и мисля да го пусна на търг, а парите да даря нa Dora Mousseva , която се бори с рака. Аз самият минах през това преди петнайсет години и още ярко си спомням как хирургът ми извади единия тестис през стомаха. Усещах му ръката през цялото време.

Няма по-добро лекарство положителната емоция, а тя може да бъде изразена и от околните под формата на подкрепа в труден момент. Дора събира пари за скъпа операция и ситуацията е по Вазов, така че който може, нека даде.

С уреда ще получите и инструкции как да го ползвате по системата ми за активиране на системата за грижа и режима на релаксация в нашето тяло. С две думи, всеки бозайник има система на грижата (care system), която го награждава с полезни и приятни хормони като окситоцин и ендорфини, когато полага грижи за малките си (или за околните). Точно по тази причина учените са доказали, че човек е най-щастлив, когато помага на другите. А майките-кърмачки са като напушени и не могат да спрат да се усмихват.

Системата се активира и когато се грижим за себе си. Има няколко техники за това, които се базират на дългодишни изледвания на известни учени като Д-р Бенсън от Харвард, Д-р Неф от Университета в Остин и други. Много успешна е комбинацията от тези техники и продукти за грижа за себе си (масажори, козметика и др.). Общото им използване създава синергичен ефект и активира режима на почивка и поправка в тялото, където се отделят над 1400 биохимикала, които се грижат за нашето здраве и оптимално функциониране. По този начин човек може да изглежда блестящо, да е в перфектно здраве и да е дългосрочно щастлив. Едновременно! Грижата, за разлика от шопинга и кокаина (които стимулират допанин в мозъка), ни надрусва с хормони (окситоцин, серотонин), които създават трайно щастие. Грижата също ни свързва със себе си и околните в дълбока връзка, която се превръща в мрежа, способна да ни улови дори от най-високото падане.

Пишете ми с вашата оферта на navivonavi77@gmail.com

https://www.zerogravityskin.com/.../perfectio-by-zero...

https://www.youtube.com/watch?v=KWMj1fRr9SY

Пролетта ще мога да донеса и няколко от по-високия клас. Виж другото видео.



Тагове:   красота,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nav
Категория: Изкуство
Прочетен: 2358348
Постинги: 319
Коментари: 2999
Гласове: 8046
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031