Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2021 09:38 - В декласифицирания документ на ФБР се споменава контактът на Никола Тесла с „космически хора“
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 855 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.01.2021 09:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  В декласифицирания документ на ФБР се споменава контактът на Никола Тесла с „космически хора“


image

Публикувано Преди две седмици 

На12 януари 2021 г.

От Арджун Валияimage

image

НАКРАТКО
  • Фактите:

    В декласифицираните документи на ФБР се споменава идеята, че Никола Тесла е имал „връзка“ с „Космически хора“ и е бил доведен тук от тях като бебе. Това очевидно е разкрито до 1950 г. според информацията в документа.

  • Отразяват върху:

    Въпреки че твърденията в документа не подлежат на проверка и може да са неверни, доколкото биха могли да бъдат истина, Никола Тесла имаше добре документиран интерес към живота на други планети и смяташе, че е получил сигнали от тях.

Преди много десетилетия наставникът на Вернхер Браунс Херман Обърт, бащата-основател на ракетостроенето и астронавтиката, известен още като „бащата на космическия полет“, заяви убеждението си, че „летящите чинии са реални“ и че „те са космически кораби от друга слънчева система. Мисля, че те евентуално се управляват от интелигентни наблюдатели, които са членове на раса, която може би е изследвала нашата Земя от векове. " Той написа тези думи в  „Летящите чинии идват от далечен свят“, The American Weekly, 24 октомври 1954 г.. По това време академици като Оберт бяха добре запознати с феномена НЛО и днес темата придоби още по-голяма „достоверност“, като се има предвид, че множество правителства потвърдиха съществуването на тези обекти. Няма недостиг на данни за проследяване на радари, видео доказателства, фото доказателства и свидетелски показания от висок ранг, които вече са достъпни в публичното пространство. Това изглежда обърква много хора, тъй като „ масовото разкриване на НЛО “ започва след десетилетия кампания за „подигравки и секретност“ ( бившият директор на ЦРУ Роско Хиленкотер ).

Никола Тесла, който е роден преди Оберт, също е имал силен интерес по отношение на идеята за живот на други планети. Има много примери, документиращи този факт. Например, в интервю, което той даде на  Time  на 75-годишна възраст, Тесла заяви следното:

Мисля, че нищо не може да бъде по-важно от междупланетната комуникация. Със сигурност ще дойде някой ден и увереността, че във Вселената има други човешки същества, работещи, страдащи, борещи се като нас, ще произведе магически ефект върху човечеството и ще формира основата на всеобщо братство, което ще продължи толкова дълго, колкото самото човечество.

Няма съмнение, че контактът, комуникацията и взаимоотношенията със същества от други светове биха имали огромни последици и биха променили човешкото съзнание завинаги. Това наистина би оставило, както съм казвал много пъти преди, нито един аспект на човечеството да бъде незасегнат.

Има още много примери и интересни изявления от Tesla, до които ще стигнем по-късно, но първо исках да насоча вниманието ви към някои разсекретени документи на Федералното бюро за разследване(ФБР), които се държат от агенцията, отнасяща се до Тесла. Документът е запис на „Бюлетин за междупланетните сесии“ от 1957 г. Изглежда, че бюлетинът е печатна промоция на лекция, която ще изнесе Джордж Ван Тасел. Изглежда, че бюлетинът е написан от писателката Маргарет Сторм, заедно със съпруга й Джон. Това, което е интересно да попитате, е защо ФБР беше толкова заинтересовано дотам, че да документира тези срещи, дискусии и събирания? Защо са водили записи за този конкретен бюлетин? Дали защото те силно се интересуваха от НЛО / извънземния феномен? Не забравяйте, че това е от 50-те години, днес вече знаем, че правителствата и разузнавателните агенции, като ФБР, проявяват дълъг и документиран интерес към феномена.

Част от документа гласи, както следва,

Маргарет Сторм е възложена на определена работа с космическите хора, тя пише книга - Завръщане на гълъба - история за живота на Никола Тесла, учен, и ролята, която неговите изобретения ще играят в Новата ера. Голяма част от данните за тази книга са предоставени на г-жа Сторм чрез стенограми, получени на комплекта Tesla, машина тип радио, изобретена от Tesla през 1938 г. за междупланетна комуникация. Тесла почина през 1943 г. и инженерите му построиха комплекта на Тесла едва след смъртта му. Той е пуснат в експлоатация през 1950 г. и оттогава инженерите на Tesla са в тясна връзка с космическите кораби. Космическите хора са посещавали инженерите на Тесла много пъти и са ни казвали, че Тесла е бил венерианец, донесен на тази планета като бебе през 1856 г. и е заминал с господин и госпожа Тесла в отдалечена планинска провинция в днешното сега Югославия.

Дали вярвате или не, зависи от вас, тъй като няма реален начин да проверите исковете. Документът разкрива повече свързани явления за НЛО.

Що се отнася до Джордж Ван Тасел, той имаше дълга кариера в авиацията, като започна с Дъглас Еъркрафт и след това премина към Хюз и завърши с Локхийд. В началото на 50-те той излезе публично, твърдейки, че има опит с контакти с хора от космоса. Според него тези същества са отправяли предупреждения за унищожение, предвид пътищата на човечеството, заедно с послания за всеобщ мир. След това те очевидно започнаха да инструктират Tassel за това как да построи сграда, която да обърне процеса на стареене. Казваше се „Интегратронът и проектът поглъщаше цялото му време. Той твърди, че инструкциите за устройството идват от извънземни от планетата Венера. Очевидно той е починал от инфаркт малко преди да се проведе първата демонстрация. ( източник1 ) ( източник2 )

 

След като вече повече от 15 години изучавам историята на НЛО / извънземния феномен, едно нещо намирам за особено интересно са историите и срещите, които включват съобщения за безпокойство относно посоката, в която е необходимо човечеството, и спешната нужда да променим курса си, за да избегнем бедността , война, глад, унищожаване на околната среда и бедствия. Има безброй примери за това, един от многото би бил срещата, която повече от 60 училищни деца са имали в Зимбабве през 1994 г. Отново подчертавам, че има хиляди примери и потвърждението и приликите на тези съобщения за предполагаеми преживявания при контакт са наистина интересни меко казано.

Ако искате да се потопите в доброжелателната („добра“) или злонамерена („лоша“) дискусия, можете да го направите в статия, която наскоро публикувах тук .

Само защото твърденията в документа не могат да бъдат проверени, не означава, че интересът на Тесла към извънземна комуникация не е проверен. Както бе споменато по-рано в статията, това е така. Например, според Библиотеката на Конгреса , Тесла твърди, че е получавал радиокомуникации от Марс. Те цитират статия от "  Ричмънд Таймс", за която се предполага, че предлага обширно описание и коментар на предполагаемото му откритие. „Докато той седеше до инструмента си на склона в Колорадо, в дълбоката тишина на този строг, вдъхновяващ регион, където вие засаждате краката си в злато и главата ви четка съзвездията - както той седеше там една вечер, сам, вниманието му, изящно жив в този момент, беше арестуван от лек звук от приемника - три приказки, една след друга, на определен интервал. Който човек, живял някога на тази земя, не би завидял на Тесла този момент! ” 

Директен цитат от Тесла по-долу, взет от неговото парче „ Говорене с планети “.

Никога не мога да забравя първите усещания, които преживях, когато ми се стори, че съм наблюдавал нещо, което може да има неизчислими последици за човечеството. Имах чувството, че присъствам при раждането на ново знание или откровението на велика истина. Дори сега, понякога, мога живо да си припомня инцидента и да виждам апарата си така, сякаш всъщност е бил преди мен. Първите ми наблюдения ме ужасиха положително, тъй като в тях имаше нещо тайнствено, да не кажа свръхестествено, и бях сам в лабораторията си през нощта; но този път идеята тези смущения да бъдат интелигентно контролирани сигнали все още не ми се представи.

Промените, които забелязах, се провеждаха периодично и с толкова ясно предложение за брой и ред, че не бяха проследими по никаква причина, известна ми тогава. Разбира се, бях запознат с такива електрически смущения, произвеждани от слънцето, сиянието и земните течения и бях сигурен във всеки факт, че тези вариации не се дължат на нито една от тези причини. Естеството на експериментите ми изключваше възможността промените да се дължат на атмосферни смущения, както бе прибързано твърдено от някои. Известно време след това в съзнанието ми проблясна мисълта, че нарушенията, които наблюдавах, може да се дължат на интелигентен контрол. Въпреки че не можах да разгадая значението им, беше невъзможно да мисля за тях като за напълно случайни.

Друг пример за мислите на Тесла, по собствените му думи:

Други може да се присмиват на това предложение ... (за) комуникация с някой от небесните ни съседи като Марс ... или да се отнасят към него като към практична шега, но аз съм сериозно сериозен за това още откакто направих първите си наблюдения в Колорадо Спрингс ... по това време не е съществувало друго безжично съоръжение освен моето, което да може да създаде смущения, забележими в радиус от повече от няколко мили. Освен това условията, при които работех, бяха идеални и бях добре обучен за работата. Характерът на регистрираните смущения изключва възможността те да са от земен произход и също така елиминирах влиянието на слънцето, луната и Венера. Както обявих тогава, сигналите се състоеха в редовно повторение на числата и последващо проучване ме убеди, че те сигурно са произлизали от Марс, планетата точно тогава е била близо до земята. (източник )

Финални мисли:  Съвсем ясно е, че Тесла проявява силен интерес към извънземния живот и се опитва да общува. Удивително е как той беше първият човек, който разработи оборудване, което може да улавя сигнали, идващи от космоса, както и от други планети. Днес сигналите с неизвестен произход са често срещано явление в научната общност, често се откриват масивни радиовълни и други аномалии.

Писахме за тази (НЛО / извънземна) тема от създаването ни през 2009 г. и ако се интересувате от разглеждането на нашите статии по темата, можете да го направите тук .

Както Tesla намеква за рано в тази статия, контактът има огромни последици. В момента ще и принуждава човечеството да разгледа по-широк поглед върху реалността и да забавлява понятия, които може би някога не са се вписвали в рамките на приетите знания. През всички етапи от човешката история правдоподобните концепции и дори тези, подкрепени с доказателства и примери, винаги са се сблъсквали с груба опозиция и съпротива.

Все още сме много млада раса и без съмнение има истини, които чакат „там“, за да ги открием. Едно е сигурно, ние определено не си правим работата тук на планетата Земя. Докато растеме, изглежда, че поставяме под въпрос живота си все повече, какво правим тук и защо го правим. Ние имаме потенциала да създадем много по-добро човешко преживяване за целия живот на планетата. Изглежда непрекъснато даваме способността си да променяме света към по-добро в ръцете на онези, които може би нямат най-добрите си интереси в сърцето си. Някак, по някакъв начин е време да поемем отговорност и да започнем да създаваме човешко преживяване, което резонира с всички и е в хармония с майката Земя. Как да направим това? Не знам, но знам, че да мълчим, да не изследваме и да не разширяваме съзнанието си не е отговорът.

От векове тази идея се прокламира в изключително мъдрите учения на религията, вероятно не само като средство за осигуряване на мир и хармония между хората, а като дълбоко открита истина. Будистът го изразява по един начин, християнинът по друг начин, но и двамата казват едно и също: Всички сме едно. - Никола Тесла ( източник )




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39751384
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031