Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2014 22:55 - Роми оскверниха българското знаме с фекалии
Автор: varg1 Категория: История   
Прочетен: 844 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Платените провокатори опитаха да провалят излъчването на предаването "България без цензура" в Монтана  

Платени провокатори хвърлиха фекалии върху жителите на Монтана, дошли да споделят болката си в предаването "България без цензура". С нечистотиите те оскверниха българското знаме, част от тях попаднаха върху охраната и екипа на TV7, както и върху водещия Николай Бареков. 

"Имах информация, че Искра Фидосова, Бойко Борисов и Цветан Цветанов са организирали ромите в Монтана да хвърлят л***а по хората, които искат свободно да изкажат мнението си. Знам, че са платили по 300 лв. на човек за тази атака, подготвят подобна и утре в Русе", каза Николай Бареков. По думите му, това е посегателство срещу демокрацията. 

"Гражданското общество се събуди, хората идват да говорят свободно, а това не се харесва на някои. То е доказателство, че Цветан Цветанов все още ръководи МВР. Ние бяхме помолили полицията за охрана, но те не се намесиха. Аз лично се обадих на полицията по телефона преди 2 часа", допълни още Бареков.

"Това, което се случва сега, не е изненадващо. Аз преминах през четири кампании в такъв стил, но колкото повече тези неща ги имаше, толкова повече нарастваше подкрепата към мене", заяви кметът Златко Живков. Той изрази своето разочарование от случилото се и каза, че е дошъл да говори какво може да се направи за Монтана и за подобряване живота на хората, а не да става свидетел на подобни прояви.

Монтана и монтанска област се управляват от организирани престъпници, в тази банда са както изпълнителната, така и съдебната власт, заяви един от присъстващите. Местните хора посочиха като главни виновници за изсичането на горите кметовете на населени места, горските и Искра Фидосова. 

Илюзионист, изпаднал в крайна мизерия, призна, че ако не се реши проблемът му, ще се обеси на площада. Отчаяният човек бе сред тези, които бяха изцапани с фекалии.

Предаването започна с трогателен жест към един от големите спортисти на България - Спас Димитров, който в момента е в инвалидна количка. Хората в неговото положение имат колички, но нямат батерии за тях и не могат да излизат навън. 
При предишното посещение в Монтана те признали, че не могат и един хляб да си купят. 

Днес екипът на TV7 подари нова и модерна инвалидна количка на Спас. Половината от необходимите средства са отпуснати от Румен Стоилов, другата половина са лични дарения, събрани от екипа на "България без цензура".


bulgaria-bez-cenzura.tv7.bg/Видеа/Монтана/Роми-оскверниха-българското-знаме-с-фекалии_l.eln_i.10681_c.1115.html#.UyoCFeQbdd4

 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. pando - Къде е Европа
21.03.2014 20:49
За да заклейми този расистке акт? Въпросът ми е европйката Г-жа Пискова.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20232129
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930