Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2020 18:19 - Ахмед Доган разпредели нова мощна порция за Христо Иванов
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1209 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тя беше заработена тази сутрин, 21-ви октомври 2020-та г., около 9:00 часа сутринта, на брега на Варненското езеро и постановката беше излъчвана на живо във Фейсбук стената на бившия министър на правосъдието Христо Иванов. На долната детайлна снимка можете да видите сцената на филмовата постановка. За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката, ако трябва и втори път.

image

На снимката подробно е посочено и описано почти всичко, което е важно за разбирането на 11 минутното видео, което беше заснето и излъчено тази сутрин. Остава да се пояснят ДВА МОМЕНТА. В долното синьо каре на снимката се вижда таймер, на който се вижда датата и часът, в който е направена тази снимка. Таймерът е с ТРИ ЧАСА назад, защото такава е действителната разлика между неговите показания и действителното време в България. На практика часовника показва 9 часа и 08 минути, тази сутрин, наше време. В тази минута прекъсва живото излъчване от брега на езерото. Вторият момент е показването на ЕДИНСТВЕНИЯ от общо ЧЕТИРИТЕ КОРАБА, които в момента дълбаят Варненското езеро, за целите на частния бизнес на Ахмед Доган, но с наши стотици милиони. Показах само този кораб (MILFORD), защото той е най-близо до възможността да попадне в кадър и зрителите да го видят, по време на шоуто на бившето министър. Но порцията от Доган не му е разпределена за това!

image

ПОРЦИЯТА беше разпределена за да:

- не се спомене НИТО ВЕДНЪЖ, колко в действителност кораба дълбаят в момента дъното на езерото;
- да не се спомене името на нито един от корабите;
- да не се показва в кадър нито един от тях;
- да не се знае предварително, в кой ден, в колко часа и от кое място бившето министър ще заснема поредната сапунка;
- да не се създава предпоставка за помисъл у последователите на Иванов, че могат да дойдат, влязат в езерото и да спрат дейността на корабите;
- да се отварят нови, трето и четвърто степенни теми и въпроси, като мястото и начина на изхвърляне на издълбаните подводни материали;
- да се пускат партнеки за периодичните разходки на част от корабите до Истанбул и обратно;
- да се създава впечатление, че вършиш нещо, но да не вършиш нищо, така че корабите да продължават безпрепятствено да си вършат работата.

За нуждите и целите на този 2-ри епизод от тази сапунка (вижте серия №1 по-доу, в първото видео) Ахмед Доган също така отпусна средства за транспорта и доброто разположение на Иванов и съпровода му от София до Варна и обратно. Хонорарите на мисирките, които отразяват събитието. Наемане и ползване на дрон, чиито кадри Иванов обеща утре да публикува на стената си във ФБ. Три огромни цветно принтирани и гланцирани снимки, които бившето показваше на мисирките. Хонорарите на сценариста, режисьора и оператора на епизода. А вие как си я представяте тази работа?

Аз си направих видео-документирано доказателство за разположението на всички четири кораба, по време на заснемане на епизодас Иванов, но ще се въздържа да го пускам на YouTube канала си. Причината е прозаична. Видеата с престъпните постановки на бившето, платени с пари на кукловода му, се радват на огромна всенародна любов, внимание, обгрижване, харесване, споделяне, коментиране и какво ли още не. Епизод №1, заснет и публикуван от мен, който можете да видите по-долу, е много далеч от такъв интерес и внимание. Не си струва да се хабя да пускам епизод №2. Ще си го пазя за архива, до момента в който истината започне да струва нещо, а не чалгата на дуета Доган - Иванов.

Георги Котев











Гласувай:
3



1. krumbelosvet - А главното
27.10.2020 06:27
С каква цел се дълбае и има ли одобрен от държавата проект за това?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9835194
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031