Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2014 11:37 - Възбуждащо ли е когато видиш добре поддържан пубис?
Автор: varg1 Категория: Други   
Прочетен: 1282 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 23.09.2014 11:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Интимната прическа – това е красота! За съвременните жени отстраняването на дългите и рунтави косъмчета в интимната област е неотменна част от грижата за тялото. При гинекологичните прегледи, една жена се чувства много по-комфортно и привлекателно.

Проста или изискана, интимната прическа в домашни условия въобще не е сложна да се направи. За това е нужно първо да изберете форма на интимната прическа (можете да изрежете желаната форма върху картон и по-лесно да се ориентирате кое да махнете и кое да оставите).

Интимната прическа в домашни условия най-лесно се постига чрез машинка за бикини линия с приставка за бръснне и допълнителна приставка с възможност за регулиране дължината на постригване на косъма. Машинката за интимно подстригване може много точно да оформи желаната от вас прическа.

Естествено, необходимо ви е и огледало. Интимната прическа се прави върху предварително подрязани косъмчена с дължина 5 мм (може и с помощта на ножица). След което използвайте тъмен молив за очертаване контурите на прическата с помощта на шаблон. Излишните косъмчета можете да обръснете или да отстраните с помощта на кола маска – болезнено, но дълготрайно премахване на косъмчетата.

Интимната прическа окончателно се оформя с помощта на пинсета, след което се нанася успокояващ гел или крем. В никакъв случай не посещавайте солариум. Изчакайте няколко дни да се успокои кожата.

Подбор на рисунка за интимната прическа:

За да се вижда идеално рисунката е необходимо тя да съответства на особеностите на фигурата и на окосмението.

За дами с широки бедна е подходяща хоризонталната прическа – тя отвлича вниманието от бедрата и ги прави зрително по-стройни, докато вертикалната прическа ще ги направи да изглеждат по-пълни. Ако сте почитатели на “класическата” прическа, то оформете я тя да бъде широка.

Жените с тесни бедра могат да подберат рисунки с отвесни и тънки линии.

За гъсто окосмените зони са интимните прически трябва да са с остри контури и тъмни цветове, а за реднике – заоблени и в светли тонове.

Каталог на интимната прическа

Най-лесните за изпълнение интимни прически са различните форми на триъгълник. Това е и най-традиционната и популярна подстрижка, предпочитана от болшинството жени. Обяснението е че “пикантния триъгълник” следва естествената форма на интимната зона и се явява своего рода символ на женствеността. Умело поддържания класически триъгълник е много красив и съблазнителен.

image Вдлъбнат триъгълник

Вдлъбнат в горната част триъгълник е особено подходящ за дами със стройна фигура. Този вид триъгълник зрително леко разширява бедрата. Естествено, този вид прическа не е подходящ за дами с коремки или широки бедра.

image Изпъкнъл триъгълник

За жени с пищни форми, подходящ е триъгълник с изпъкнъл горен връх. Той зрително прави корема по-плосък , а бедрата – по тесни. По този начин скрива недостатъците и партньора не обръща внимание на по-заоблените форми.

image Ромб

Прическа във вид на ромб има две привилегии. Едната е че подчертава линията на бедрата (увеличава ги), а другата е че отвлича вниманието от бедрата и стрелката води погледа към гърдите.

Следващите популярни подстрижки са различни дебелени на вертикалната линия. Ширината и формата трябва да бъде съобразена с особеностите на фигурата на жената и гъстотата на окосмението.

image Бразилска прическа

“Бразилската прическа” представлява много тънка и дълга линия. Интимната прическа от този тип е подходяща за стройни дами с добре очертани бедра. Забележете, не е подходяща за много слаба дама, защото зрително я прави още по-слаба и нездрава.

image Дебела вертикална линия

 

 

По-жироката линия е подходяща за дами с пищна форма, която зрително стеснява ханша и прави жената по-стройна. Ако се заостри горния край на линията, тя зрително ще направи корема по-плосък.

image "Тифани"

Интимната прическа “Тифани” представлява много широка и къса линия, почти оформяща квадрат. Този вид подстрижка е подходящ за широки бедра и високи жени, които искат да имат повече окосмение, но искат да носят изрязани бикини.

Интимни прически лесни за оформяне image "Капка"

“Капка” – една от най-лесните интимни прически. В нея няма остри линии, което е идеално при обработка с кола маска. Интимната прическа представлява извита капка заоблена в единия край и почти остра в другия. Подходяща е за по-гъсто окосмение.

image "Сърце"

Интимната прическа тип “сърце” е една от най-любимите на младите жени. Много често е искана прическа в деня на сватбата или годежа. Може да се експериментира – да се направи сърцето да е разделено на две, да има стрела и т.н. Отново подходяща за дами с по-гъсто окосмение.

Интимни прически ниво на трудност: 2 image лале

“Лале” – хит в зимните месеци. Може да използвате безвредна боя за оцветяване и да направите цветето по-атрактивно. Размера на лалето може да варира, в зависимост от фигурата на жената – колкото по-широки бедра, толкова по-голямо лале и обратно.

image "Котенце"

“Котенце” – интимната прическа от този тип е много популярна сред дами, умеещи да съблазняват мъже. Ако нямате време за оформяне с кола маска, можете даоформите ушите и главата, да очертаете очите и да ги боядисате с боя.

Интимни прически с ниво на трудност: 3 image "Ин и Ян"

“Ин и Ян” – символ на равновесие. Японския символ постоянно привлича съвременните моделиери. Той винаги изглежда елегантно и хармонично. Този вид прическа представя своята притежателка с изисканост, съвременност, загадъчност и магнетичност.

image "Паунова опашка"

“Паунова опашка” – тази прическа се състои с малки детайли, разположени близко едно до друго. За по-атрактивен вид, може да се използва различни цветове боя – червено, златно, зелено..

Ако изберете рисунки с плавни линии, трябва да поддържате контурната линия. Не позволявайте излишно окосмение извън бикини зоната.

Вашата фантазия е безгранична, съответно видовете прически зависят от вашето въображение. Изненадайте любимия с изписване на неговата буква или го оставете той сам да избере желаната от него форма. Не се бойте да експериментирате – все пак това са косъмчета, които неминуемо започват да растат.

http://eurowoman.cosmopolitan.bg/blogpost_15809_0.html




Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
1. minevv - mmmmm
23.09.2014 12:07
за красота и възбудимост не споря - вкусове всякакви!
Но някъде бях чел, че махането на космите довежда до по-лесна заболеваемост.....

Според мен - разнообразие да има и повече секс ;-)))
цитирай
2. silviia - ...
24.09.2014 00:00
Ти пък такава интересна статия да я постнеш с толкова труден за четене шрифт!:( От друга страна, така е по-дискретно. Аз имам определено мнение по повод интимните прически, но ще ти го споделя в личен разговор.:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20120871
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031