Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2010 19:59 - КОНЦЕНТРАЦИОННИТЕ ЛАГЕРИ НА САЩ
Автор: varg1 Категория: Други   
Прочетен: 1192 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 29.01.2010 20:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Човек, с името Тери Кингс написа сегмент за своите открития на лагери разположени в южна Калифорния. Неговите открития следват:


През последните два месеца неколцина от нас разследваха три затвора, които скоро ще работят в южна Калифорния. Бяхме чули за тях и искахме да се уверим.

 Първият беше в Палмдейл, Калифорния. В момента не изпълнява функцията на затвор, а на водна станция. Защо ще има база в такъв вид посред нищото, без никакви затворници? Оградите, които обграждат тази огромна база са насочени навътре, и цялата тази мръсотия, която е в по-вътрешната част, пречи да се наблюдава вътрешността от пътя. Има 3 големи дока. Какво ли зареждат в тях?

Наблюдавахме бели микробуси, патрулиращи местността и изведнъж един излезе пред нас, а охранителите в него ни поздравиха. След това ни проследиха до излизането ни от охраняваната зона. Какво ли щеше да се случи, ако бяхме решили да влезем през отворените порти или задавахме въпроси?

Лагера е отвъд улицата на Palmdale Water Department. Пространството около The Water Department има огради, сочещи навън, за да държат хората настрана. Но от страната на улицата те сочат навътре. Защо? За да пазят хората вътре ли? Какви хора?

На всеки 16-18 метра има надписи: State of California Trespassing Loitering Forbidden By Law Section 555 California Penal Code.

Надписът на входа гласи: Pearblossom Operations and Maintenance Subcenter Receiving Department, 34534 116th Street East. Даже има пазач.

Не влязохме вътре, но обикаляхме около лагера, за да видим дали нещо се вижда от пътя. Виждахме огради, дълги километри, с върхове сочещи навътре. Има железопътни линии наблизо. Доковете са достатъчно големи да побират влакове.
Питам се за какво им трябва цялото това съоръжение? Могат лесно да натикат 100 000 души, но кои ще са те и защо?

Друга база се намира в Бранд Парк, Глендейл. Има нови огради (насочени навътре). Те обграждат сух резервоар. Има също така нови сгради в местността. И четирима души военен персонал, които се разхождат в парка. Откога обществен парк се нуждае от армия?

Третият е построен в долината на Сан Фернандо, близо до Water District. Отново, историята с оградите е същата. Интересното беше, че освен навътре гледащите огради, на върха имаше полицаи. Изградени са пътища, нови сиви военни бази и голяма площадка. За какво? Полицейски коли патрулират периметъра от няколко мили.

От паркинга на Ресторанта Одисей можеше да се види повече, отколкото от магистралата. Имаше зона, в която се намираха 100 черни контейнера, които приличаха на вагони. Бяхме чули, че такива са произвеждани в Оргеон. Но от нашата позиция трудно можехме да определим какво виждаме.

В претърсване на Интернет, открих че има 600 от тези затвори в страната (и може би още). Те са оборудвани, но без затворници (все още). За какво са им всички тези лагери? Какво чакат? Постоянно чуваме, че обикновените затвори са претъпкани и че някои освобождават своите затворници, заради ситуацията. Има толкова много въпроси, на които не можем да си отговорим.

Какво събитие би довело до пълноценното използване на тези бази? Човешка или природна катастрофа? Земетресение, паника, масово отравяне, или масова психоза, причинена от нещо невиждано?

Когато се стигне до там (дали ще е истинско или симулирано събитие, не е от значение), да обявят Военно положение, FEMA ще бъдат нашите "закрилници". Но какво ще стане, когато започнем да питаме за тяхната власт и чия свобода ще отнемат? Ние ли ще сме лагеруващите? И кого ще затварят - тези с оръжията или тези, които задават въпроси? Тези, които искат да знаят какво става? Това включва ли всеки от нас - търсещите истината?

Когато се натъкнах на тази информация, беше отречено всичко, свързано с нея. Как може такова нещо? Мислех, че нашата страна е свободна. Третирахме всички с респект и уважавахме другите, надявайки се че ще отвърнат със същото.
Просто не се интересуваме достатъчно, за да намерим истината и се доверяваме на нещата, които ни сервират медиите. Вече е късно да се връщаме в дните на невидение и да си забиваме главите в пясъка, защото реалността е твърде жестока и ясна. Дните, когато ще питаме "Какво се случи със свободата ни, свободата на словото, правото да се защитаваме, да мислим индивидуално, да се изявяваме както пожелаем?" - наближават.

Веднъж на прага на загубата, ще разберем какво сме имали. Колко от нас са готови да поемат риска? Разбира се, много малко, иначе нямаше да се намираме в такова деликатно положение днес. Нямаше да оставим нещата да излязат извън контрол и да минат в ръцете на тези, които искат да ни държат здраво, без значение какво им коства, дори и използването на сила в случай, че се задават неудобни въпроси.

Питанията незаконни ли ще са утре? Зачестяха случаите, когато хора добрали се до истината не биват допускани до публични конференции, или биват премахвани от тях чрез сила. Това се отнася за всички тези, които са несправедливо осъдени, пратени в психиатрични клиники, осмивани или дискредитирани.

Защо отричат всичко това? Не сме ли чували за концентрационни лагери в Германия, дори и в САЩ по време на Втората световна война? Японци са малтретирани и заключвани в наши затвори по онова време.
Не мислите, че може да ви сполети същото? Така са мислили и убитите, преди съдбата да се отнесе така жестоко с тях. Как може уважавани хора да са станали неволни свидетели на такива неща и да не казват нищо? До къде се стигна със всичко това? Как можахме да го допуснем?!
 


Тагове:   сащ,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20123148
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031