Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2009 18:53 - ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА
Автор: varg1 Категория: Други   
Прочетен: 1501 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съгласно предсказанията на Нострадамус тази война ще бъде гигантски сблъсък между исляма и християнството. Конфликтът ще продължи 25 или 27 години. Ще бъдат унищожени много градове, ще има осквернени църкви, изнасилени жени, обезглавени пеленачета. Третият Антихрист- водачът на ислямските войски, ще бъде въплащение на великия хунски император Атила, от коогто през V век треперела цяла Европа. Този човек с името Мабюс или Алюс ще бъде със свинско лице и у него ще доминират занците Скорпион, Рак и Риби.

В бъдещия световен конфликт двете настъпващи ислямски сили ще бъдат Персия (днешен Иран) и Византия, с която по традиция Нострадамус обозначава Турция. Войната ще започне през пролетта и преди да избухне, в небето ще се появят странни птици, които ще крещят "Днес! Днес!" При своето настъпление срещу Европа "мохамеданите ще намерят слабите ѝ места". Византийският (турският) водач, подкрепен от иранците, ще настъпва през Балканите към Централна Европа, а Иран чрез поредица от удари- към Ирак, Саудитска Арабия, Кувейт, Сирия, Израел, Египет, отрязвайки Запада от петролните залежи, а оттам през Северна Африка по море ще удари Италия, Испания и Франция.

На Балканите ще се развият едни от най-драматичните събития. Нострадамус споменава, че Турция и Иран ще нахлуят в Македония. В Гърция ще започне страшен мор, причинен от някакъв изкуствен прах, явно химическо или бактериологично оръжие. От Гърция епидемията ще се разнесе по целия полуостров. Турските войски ще завземат замите до Сърбия включително и ще навлязат в Унгария, а оттам ще се насочат към Германия - точно както преди пет века. Турският вожд ще тръгне срещу славяните, за да ги обърне в исляма и дори "хералдът на Буда" (Будапеща) няма да може да му противопостави нищо. Срещу турсите сили ще воюват две загадъчни фигури, наречени от Нострадамус Херцога и Маркиза, които след дълги борби ще успеят да ги сломят, и накрая, съгласно библейските пророчества, Турция ще бъде заличена като държава и народ.

Още по-драматично ще се развият събитията по южното (иранското) направление на настъплението срещу Европа. Иранските войски ще разорят цяла Италия. Ще бъдат разрушени градове като Пиза, Генуа, Модена, Рим. Папският престол ще бъде унищожен, а християните ще бъдат подложени на страшни гонения и ще бъдат избивани поголовно. След това през Италия и Испания Антихристът ще нахлуе във Франция и тогава войната ще стане всеобща, защото ударите му ще бъдат насочени и отвъд океана, към САЩ, които ще понесат тежки загуби по различни фронтове.Страшен небесен огън ще изгори "Новия град", намиращ се на 45-ия градус. Това разположение и името отговарят точно но Ню Йорк, а "небесният огън" явно е атомен взрив. Войната от конвенционална ще се превърне в ядрена и разсеяната радиация ще причини чудовищни мутации в биосферата- "дивите животни ще проговорят". Целия ужас ще бъде придружен от природни катаклизми като суша, наводнения и земетресения, най- вероятно причинени от американски климатични и сеизмични оръжия. Гладът и болестите ще са повсеместни.

Загубите и на двете враждуващи групировки ще бъдат огромни, и когато светът бъде застрашен от пълна разруха, ще се появи победителят в бъдещата война. Той ще бъде от страната Armorique, която американците тълкуватели преиначават на Америка, но всъщност това е старата римска провинция Amorica в днешна Западна Франция. Накрая Антихристът ще бъде победен и ще загине мъчително, притиснат между две реки- Тигър и Ефрат в днешен Ирак. След края на опустошението, когато почти няма останали живи хора, ще се появи и великият цар, владетел- свещеник, който ще възтанови справедливостта и благоденствието, които ще подължат 1000 години. Християнството отново ще се възправи от руините, по- велико отвсякога, а хората, избавили се от злото ще преоткрият древната мъдрост и ще разберат, че любовта, животът и мирът са най- голямата ценност.
 


Тагове:   война,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - мама му стара
27.08.2009 11:24
след тия гадости,хубавия завършек не можа да ми хареса :(
цитирай
2. varg1 - логичен
27.08.2009 12:20
е завършека
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20209896
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930