Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2015 16:27 - ПРОВАЛЕН КОНЦЕРТ
Автор: varg1 Категория: Бизнес   
Прочетен: 578 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.10.2015 16:28


 Здравейте колеги и приятели ,снощи с моята банда имахме концерт в клуб Music Stage AMG ,София.Но какво се случи ! Влязохме в клуба ,запознахме се със някакъв човек ,който се представи и отиде да си пие кафето с компанията ! Ние започнахме да си внасяме инструментите ,техниката и всички неща ,които бяха един бус ,понеже там нямат нито кабели нито стойки ,както имат във всички барове из България и света. Наредихме си всичко точно за половин час и започнахме малко по малко да правим саундчек ,като първо се опитвахме да разберем къде е пулта с другите неща и трябваше през 5 минути да питаме къде ви стои еди си какво ,а в същото време нали той е на масата със дружината ! В един прекрасен момент се чува от ъгъла на дискотеката (реално представлява дискотека със златни кантове ,стени тип: да тропнем един кючек ,а на две от стените дами и господа на цялата селяния и барман и сервитьорки са облечени във стил плаза (топирани коси ,къси селски полички и тн.) и на едната стена имаше трансперант на Пол Стенли ,а на другата на Whitesnake !!! Та от ъгъла на дискотеката се провиква някаква жена ,АРЕ БЕ НЯМА ЛИ ДА СВЪРШВАТЕ С ТОЗ САУНДЧЕК !!! При което ние сме онемяли от ужас и аз усещах как ми потрепва перпендикулярния триъгълник и започвам да се изнервям ! Саундчека е готов и започваме да чакаме . А другото което е направиха събитието 3 дена преди концерта ,защото искали те да си го направят ,а не ние и резултата е няма хора ,също така на събитието объркаха и местоположението на клуба и трябваше ние да им кажем да го оправят ! И в един момент идва жената която се провикна в по горните изречения и казва ами момчета няма как да ви пуснем да свирите на толкова хора и няма как да ви платим ! И ние и казваме ,че това няма как да стане ,защото имаме изготвен план и не можем да си позволим да изгубим ,понеже следват още участия ,които са свързани с още разходи и тн. И тя казва : ""Да ,разбирам ви ,но и с мене се съгласете ,че като няма хора ,как да ви платя ,ох заболя ме сърцето направо "" ,да и мене ме боли като виждам какви хора започват да ръководят този бизнес ,защото навсякъде другаде не зависимо какво се случва и ,групата няма да свири на нея и се плаща ! И за капак идва собственика на дискотеката по анцуг и златни маратонки ,който е страшно село и по общуване с хора и ни казва ,че няма да ни пусне да свирим и няма да ни плати и го питаме ,а ние какво да правим и той каза: "" Ами забавлявайте се ""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нямаше смисъл от панаири и други производни ,защото не сме на тяхното ниво ! Събрахме си нещата и си тръгнахме и хората които бяха вътре ,ни казаха пичове чакаме ви в Swingin Hall ,тук е ужасно!
Така че колеги не ходете и не изживявайте подобен ужас ,защото е неприятно и грозно smile emoticon smile emoticon smile emoticon Съжалявам ако съм допуснал грешка ,просто съм все още потресен smile emoticon Успешен ден smile emoticon



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20211182
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930