Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2012 10:35 - Какво е neobux AdAlert ?
Автор: lotusa Категория: Бизнес   
Прочетен: 6177 Коментари: 0 Гласове:
2



AdAlert-а на Neobux е изключително удобен и полезен инструмент. Той се инсталира на вашия браузер за няколко секунди и ви показва вашия баланс и всяка нова реклама, която идва в сайта. Може да пуснете и звук когато идва нова реклама за още по-голямо улеснение при хващането на рекламите, които обикновено идват за няколко секунди/минути и след това изчезват.
AdAlert-а на Neobux се рефрешва автоматично през няколко секунди и работи с  всички съвременни браузери :imageТой не натоварва и не забавя работата на вашия браузер. С него ще може да следите акаунта си докато сърфирате в други сайтове, без дори да сте отворили Neobux. Няма да ви се налага да рефрешвате сайта постоянно, в опити да хванете някоя нова реклама.

За да инсталирате инструмента кликнете на "AdAlert" (в долния десен ъгъл на която и да е страница от сайта) и изберете желания от вас браузер.

Ето как изглежда инсталираният на вашия браузер AdAlert:
image
Когато кликнете на него ще се покаже вашият баланс и наличните реклами (ако има такива). Ако кликнете на някоя от тях, съответната страница от Neobux ще се отвори в нов таб.
image
За да изберете и активирате звук при идването на нови реклами, след като вече сте инсталирали AdAlert-а, си влезте в акаунта (в Neobux), кликнете на името си и след това отидете на настройки (Settings - Personal) от менюто в лявата част на страницата. Скролирайте надолу докато стигнете "AdAlert Settings" и изберете желания от вас звук, след което запазете настройките като въведете вашата парола в полето "Primary Password" и натиснете "save changes".
image
Ето и един клип от youtube.com как се инсталира на FireFox .




Тагове:   money,   как,   video,   Какво,   Mozilla,   Firefox,   видео,   пари,   долари,   инсталация,   Kak,   How,   необъкс,   инсталира,   kakwo,   adalert,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lotusa
Категория: Бизнес
Прочетен: 69697
Постинги: 9
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031