Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2013 12:11 - СТРАПОН СЕКСЪТ – ВЕЛИКАТА СЕКСУАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ НА НОВОТО ВРЕМЕ
Автор: varg1 Категория: Забавление   
Прочетен: 33910 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Страпон сексът е такъв вид полово взаимоотношение между мъж и жена, при което последната изпълнява ролята на мъжа и посредством страпон (приспособление с приблизителна форма на пенис, което се пристяга към нейното тяло) извършва многократни прониквания в аналните органи на своя партньор. Но страпон сексът не е изключение и не се практикува само от малцина почитатели с необикновени предпочитания. Днес той е масово явление, превърнал се е в нещо обичайно. Според последни изследвания (2012) той се практикува от стотици милиони двойки по света. За последната година в интернет са се появили приблизително толкова филми със страпон секс, колкото и със смятания досега за стандартен такъв. Страпон сексът вече се практикува почти от всяка втора двойка. След като около половината от хората правят страпон секс, няма как той да е изключение. Напротив, той се е превърнал в стандарт и на него принадлежи бъдещето.
Това свидетелства за една коренна, революционна промяна в нагласите на двата пола, която е следствие от новите условия и предизвикателства. Тази промяна се дължи на новата роля на жените, които проникват във всички сфери, включително и в такива, традиционно запазени за мъжете. Жените вече заемат по-високо място в обществената йерархия и това им дава самочув ствие и увереност. Съвременната еманципирана жена е освободена от хилядолетните окови и с право иска да бъде доминиращ фактор във всички аспекти, и не само в професионален план, но и в сексуално отношение. Страпон сексът е именно отражение на тази динамика в отношенията между половете, причинена от големите изменения в условията на заобикалящата ни среда и в самата структура на обществото. Жените изтласкват мъжете от техните области и заемат все по-високи и отговорни постове. Потвърждение за това е и фактът, че дамите, пишещи художествена литература (включително и на сексуална тематика), изместват мъжете като най-продавани автори и техните произведения са едни от най-четените в момента. Те са новият силен пол за разлика от мъжете, които бързо губят своите позиции и увереност.
Мъжете лесно се изнежват поради липсата на предизвикателства пред тях. Отсъствието на стимули за самоутвърждение, както и все по-натрапващата се женска доминация, променят мъжката психика, правейки я податлива на външен натиск и доминиране. Точно тук следва да се търсят корените на женското господство в секса, изразяващо се с пълно доминация на жената и тотално подчинение на мъжа.
Няма никакво съмнение, че жената е новият господар на сексуалното поприще и тя все по-смело навлиза в него. От плячка на мъжете днес тя се е превърнала в жесток хищник, който все по-умело и дръзко търси и намира своите жертви. Чувствителните и миловидни мъже лесно се превръщат в трофей на нейния ненаситен апетит. Досущ като истински жертви те биват раздрани и изкормени от представителя на тази нова хищна порода – съвременната жена. Всъщност, точно това искат и търсят самите мъже и те го получават от доминиращите си партньорки. Но в момента все още съществува дефицит на такива мъже, тъй като женските апетити растат с фантастична бързина и не може да им се насмогне. Днес интернет е изпълнен с призиви на жени, търсещи слабоволеви партньори, върху които биха могли на воля да упражняват стремежа си за доминация и да изразходват негативната си енергия. Забележително е, че дамите стават все по-настоятелни и дръзки и дори не крият лицата си в желанието си да привлекат плячката. Поради недостатъчното все още предлагане, много от тях остават незадоволени. Затова се смята, че жените, които разполагат с обект (мъж), върху който могат да излеят агресията си, са истински щастливки.
Както виждаме, по естествени причини е предопределено жените да поемат пълния контрол и да господстват на планетата. Някои от тях вече държат част от мъжете в желязната си хватка, но това не е всичко – съвсем скоро предстои дамите изцяло да се превърнат в силния пол, а мъжете – в слабия. Ако съдим по това какво се случва днес с подчинените мъже с всичкото сексуално насилие и малтретиране, можем да заключим, че мъжете ги чака тежко бъдеще. Истината обаче е, че на мъжете това им харесва. Те имат нужда да бъдат доминирани, да ги третират като курви, да ги държат в сурово подчинение. Те не просто искат да бъдат покорени, а да бъдат бити, изнасилвани и унижавани. И именно това ги очаква! На помощ им идва днешната свободна от задръжки жена, която им дава всичко, от което тялото и психиката им се нуждаят – бой, анален и орален секс и унижения. Мъжът вече е в подчинена роля: той е отдолу или отпред, докато жената е заела лидерската позиция – отзад или отгоре. Инструментът, с който жените упражняват и демонстрират своя пълен диктат е страпонът – извънредно дълъг, дебел и груб. Това е жезълът, символизиращ тяхното могъщество и власт. Но огромният страпон, разкъсващ без пощада мъжките ануси, всъщност е специален обект на благоговение, преклонение и боготворене от страна на самите мъже, които на пръв поглед страдат жестоко от него. В действителност те търсят точно това – мощна и безжалостна инвазия, която да разтърси, разбие и разкървави вътрешностите и аналните им органи. Затова мъжете с удоволствие и готовност се отдават в ръцете на своята господарка, която, въоръжена със своя страпон и уредите за бичуване, ги подчинява с жесток терор.
Женската доминация днес се изразява не просто в някакъв акт на проникване в ануса на партньора. Простият анален секс въобще не е достатъчен нито за доминиращата жена, нито пък за мъжа. Господството на жената протича фактически с много болка, унижения и кръв за подчинения мъж. Неговата воля е тотално пречупена, сломена и подчинена на господарката, а тялото му е разбито и съкрушено. Тъй като по правило се използва огромен страпон, а също и ръката на дамата, които буквално разчекват мъжа и разцепват нещастния му анус, последният се разширява неимоверно и придобива способността да „поглъща” учудващо големи предмети. Дамата трябва да знае просто, че с повече упорство би могла да вкара нежната си ръка в ануса на партньора си, прилагайки малко повече сила и натиск. Днешните амазонки не се задомоляват с малко – те искат всичко. Те искат тотално подчинение, искат партньорите им да отдават изцяло своето тяло за цялостно ползване без никакви ограничения. Мъжът днес е роб в техните ръце и понася какви ли не манипулации. Бива бит, унижаван, връзван, малтретиран и изнасилван, включително и групово. Анусът му в частност и тялото му изобщо стават обект на всякакви болезнени експерименти и операции, на които той е длъжен да се подчинява безропотно.
Мъжът днес е само играчка в ръцете на доминиращата жена, осъзнала своето място, роля и възможности, които демонстрира все по-недвусмислено. Мъжът е все повече обект за забавление, с който жената се развлича и отмаря. Той бива тотално подчинен на нейните желания, страсти и нагони и е длъжен да понася безропотно целия й гняв и ярост.
Мъжът става предмет на експерименти, върху който тя упражнява своята демонична изобретателност. Плътта му бива разтягана, разширявана, наранявана, бичувана, разкървавявана, мачкана, стискана, насинявана, горена и подлагана на всякакви изтезания, които той понася с примирение и покорство. Той е отдаден доброволно на нейната милост (или по-скоро безмилостност), оставяйки на нейно разположение цялото си тяло и всички свои отвори за цялостно ползване без никакви ограничения. И тя, разбира се, се възползва максимално от предоставената й възможност, използвайки партньора си като опитно свинче, върху което излива цялата си дива и необуздана страст и ярост. Анонимни анкети, проведени предимно в развитите страни, показват, че всеки божи ден в милиони домакинства и сред милиони двойки мъжете са подложени на тотален сексуален тормоз, изнасилвания и брутално малтретиране от своите „нежни” половинки.
Анкетираните дами признават, че регулярно увеличават големината на страпоните си за максимална плътност на проникванията и за да може партньорът им да ги усеща възможно най-болезнено. Освен това амазонките заявяват, че по отношение на подчинения им мъж са крайно безпощадни и извършват своите манипулации над него с ожесточение и дори със злоба. Според тях само с помощта на садистична жестокост и свирепост могат да задоволят неговите желания и нужди. Те не отричат обаче, че варварската бруталност и кръвожадност им импонират. Това потвърждава научните наблюдения за садистичните наклонности, присъстващи у всяка нормална жена, както и за предразположението към мазохизъм у всеки мъж. Тези генетично заложени инстинкти и влечения се отключват при появата на стимулиращи фактори. За жената такъв отключващ механизъм представлява слабоволевият, нежен, чувствителен и деликатен мъж, който събужда нейните хищнически нагони и рефлекси, превръщайки я в кръвожадна пантера. С неумолима последователност и безпощадност тя системно преследва и разкъсва полагащата й се обречена на нея плячка, оставяйки я в окаяно състояние след всеки изпълнен с насилие сеанс. И това става изцяло с одобрението и позволението на самите мъже, които в женската доминация над тях намират удовлетворение на своите мазохистични наклонности, както и пълно сексуално задоволяване. Мъжът има генетична предразположеност и необходимост да бъде изтезаван, тероризиран, бит, унижаван, малтретиран, мачкан, подтискан, тъпкан, изтощаван, сразяван, укротяван и дресиран. И той получава всичко това от своята боготворена от него господарка. Крайно любопитен факт е, че женската доминация и страпон сексът са изключително силно разпространени предимно сред по-интелигентните и образовани среди и преди всичко сред представителите на бялата раса. Очевидно при белите хора вече не действуват с предишната сила старите и овехтели табута, ограничния и забрани. Жените се намират в зенита си, на върха на своето владичество, което се потвърждава от поместените фотографии! На тях е видно, че жени от всякакви възрасти усилено „работят” над своите половинки, експериментирйки смело с всякакви различни по големина и форма страпони, както и с различни мъчителни техники, уреди и способи. Жените вече не страдат от излишни и вредни задръжки и ограничения и агресивно се отдават на открито забавление, отхвърляйки всички натрапени табута.
Стотици милиони жени по целия свят от всякакви възрасти, раси, етноси, религии и политически партии днес упражняват тотална доминация над своите партньори посредством силната си воля, самочувствието си и не на последно място – посредством огромния си страпон! Засвидетелствани са случаи, при които дами, изпитали сладостта, удоволствието и здравословния ефект от своята доминация над мъжките си партньори, са въвели в тая практика и своите дъщери, с мисъл за тяхното физическо и психическо здраве. Загрижените майки осъзнават, че това е може би най-добрият способ техните дъщери да се освободят от негативната енергия и емоции, да се отдадат на спотаяваните си инстинкти, да излеят стаявания стрес и гняв и да натрупат самочувствие. Тези случаи на предаване на опита и знания от майка на дъщеря все повече зачестяват и показват една стабилна тенденция на нарастване. Няма съмнение, че тази практика ще се превърне в модел на поведение.
Това е времето на женската доминация над мъжа. Няма по-прекрасно усещане от чувството, че властваш над партньора си, от това да си над него и да правиш с тялото му всичко, което си пожелаеш. Няма по-велик момент от този, през който проникваш безмилостно в ануса му с диви тласъци, разкъсвайки безпощадно плътта на аналния му отвор, и чуваш неговите жални стонове, които те възбуждат още повече. Няма дама, която да не наблюдава с удоволствие как големия й инструмент прониква дълбоко в ануса на партньора й и се движи с бясна скорост, разширявайки го до пръсване. Кръвта от разкъсания анус се стича по него и те влудява още повече. Ударите на бича ти се стоварват безжалостно по тялото му със силно плющене, предизвиквайки неговите трогателни стенания и вопли. Ти си истинската господарка и усещането за това е величествено. В същото време знаеш, че с безпощадното си поведение ти му носиш неописуема наслада, което е още един повод за гордост. Върхът на всичко е когато той ти благодари за доставеното му от теб удоволствие, което справедливо носи удовлетворение от добре свършената работа.
Няма нищо по-хубаво от това да се насладиш на воля на господството си, като същевременно задоволиш напълно нагоните на партньора си, правейки го истински щастлив. Неговите благодарности, признателност и блаженство са доказателство за това, че ти си истинска господарка, която със своята силна воля и безмилостно отношение властва над неговото тяло и сърце!  



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. bogdan33 - Има секви психопати на тоя свят. . Аз ...
19.08.2013 17:11
Има секви психопати на тоя свят.. Аз мисля,че тва по-скоро е някакъв вид психично отклонение.Няма кво да е друго.Как може хем да ти е хубаво като някой ти причинява болка хем да ти е зле ама да си го искаш?А относно тва кой доминира- това е много относително.Всичко е моментно на тоя свят.Няма перманентна постоянна доминация.Негрите по Африка по едно време са имали силно развит матриархат.И кво? Пак по препаските в колибите от кал и засъхнали л****. А дебелата негърка седи в центъра и яде.Понякога бие и спи.Добре,че са били белите хора да ги цивилизоват малко.Сега белите има опасност да изпаднат в ситуацията на негрите от едно време.Хах каква ирония а?Дори и тук имат потвърждение думите ми че няма перманентна постоянна доминация.Каквото и да се опитват да внушат некви изтрещели разглезени откачалки със сексуалните си... ъъъ взаимотношения.
цитирай
2. ivnikolaev - Чудя се защо още...
31.10.2013 19:47
...гонят педофилите? Не са ли и те същества с различна сексуална ориентация? Ами некрофилите? Все пак кой нормален би се оставил на една курва да му спука задника? Или този блог е просто реклама на някой секс-шоп?
цитирай
3. kostadin - педофилите, ivnikolaev, че те о...
30.10.2014 20:27
педофилите, ivnikolaev ,че те обичат дечицата до изпепеляване на всичките им човешки достойнства.Даже гласуваха и закон в ЕСв тяхна защита.

Явно ще излязат на модата жените с мъжки генитали на мода.
Ненормалността има широко поле за изява
цитирай
4. starotomagare - А уж статистиката показва нарас...
06.12.2015 20:12
А уж статистиката показва нарастването на семейното насилие над жени.Възвисяване на перверзията до някаква уж нова мода и дори модел за подражание с цел създаване на общесва от сексуални и всякакви други психопати тотално манипулирани и заробени от световното правителство.Много жени ненавиждат своя пол и ролята му в обществото като плячка ,обект за унижения и дискриминация на работното място и в заплащането.Насилието и униженията пораждат паталогични желания за възмездие и тогава жертви са по-слабите независимо от кой пол са.Общества от побъркани индивиди с абсурден морал са обречени и това вече се е случвало дори с бляскави империи.Нашествието на Исляма на запад и пряко следствие от разложението на ,,свободното "общество.Кървавото продължение на историята неминуемо предстои.
цитирай
5. kolenka54 - има ли някой който реално го е опитал
29.11.2016 07:51
На много хора им се иска да опитат, но изпитват страх или срам да си го признаят...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20119824
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031