Постинг
10.06.2017 08:00 -
Село в Бак Гианг Виетнам
Автор: vietnamtourism
Категория: Туризъм
Прочетен: 4799 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 10.06.2017 08:00
Прочетен: 4799 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 10.06.2017 08:00
Бак Гианг във Виетнам е почти в земята на известния традиционното село, близо до САЩ и селото, известен палачинка кок Da Mai селото. Da Mai юфка село е един от четирите традиционните села известен юфка на Северна появяват дълго. Жителите и туристите визи Виетнам в Da Mai община, град Бак Гианг главно юфка практика. Занаятчийски вземане на юфка са направени по традиционни методи, предавани от баща си.
Raw вземане на ориз, юфка е известен вкусна в района - Хонг Бао тайландски ориз с ориз тип 1tron T16. Пренесена ориз старателно след това накисната во 7- 8 часа през нощта. На следващия ден, подадена смес от ориз смила гладка вода. Смелете вода брашно смес не се използва незабавно, но трябва да се накисва 2 дни 2 нощи както бакпулвер.
След накисване време на прах, прах напрежение чрез муселин за всички вода, фин бял прах в сухата смес. Прах за да изсъхне и след това членовете на всеки прах плодове и средни, и да доведе до тенджерата с вряща вода се вари внимателно за малко девет, отново взето удари на прах да бъдат гъвкави крила са лесно монолитен, пюре влезе форми за по гърне варено, юфка на вряща вода, за да се стичат. До юфка появата извадете и зареден в преварена вода. На юфка след потапяне да донесе риба в канала е да сложите да се използва.
Bun Da Май не само известен, но също и в провинция Бак Гианг известен извън провинцията. Ето защо, за професионално Da Май юфка направени икономически живот Da Май общинските хора все по-добре. жителите Da Май се гордеят с тази традиция и занаятчийски изделия кок му. Bun Da Mai влакна пластмаса, бял, яде хладно, така че по цял ден не е кисел, както и други видове юфка. Da Mai юфка юфка люспи охлюви, третата питката с изискан оформяне използван в церемонии, фестивали, както и заплетени фиде, юфка юфка листа обикновено се използват тип, популярни. Da Mai юфка вкусни пластичност, просто осеян с солено пикантен сладко-кисел сос е много вкусна и добре приготвена охлюв кок, кок мъх, костни юфка са вкусни и трудно да се устои.
Робърт Уилсън - литература за войната въ...
до Виетнам и обратно І част
до Виетнам и обратно ІІ част
до Виетнам и обратно І част
до Виетнам и обратно ІІ част
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 0
Архив