Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2017 16:52 - ЖЕНСКИ ПРАКТИКИ - НАЧИН НА ЖИВОТ
Автор: moksha Категория: Тя и той   
Прочетен: 829 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
           Изследвайки женската природа по законите на мирозданието, разбрах защо именно ние жените е нужно да сме целомъдрени и да имаме познание за собствената ни същност. Да приемем, че вече сме придобили разбирането как при хората от всеки процес на общуване, на полов контакт се образува енергийна връзка чрез която се получава взаимния обмен на енергия. И така моята любимата тема е Жената и нейното умение да твори своя живот със силата на женската си енергия. Да, ала много често тя е в недостиг. Вероятно ще ви е интересно да узнаете кое ни изхабява и лишава от нашата жизнена енергия. Ето ги основните крадци на творяща ни енергия:

         1. Многобройните сексуални и емоционални връзки с мъже;

         2. Негативните емоции и убеждения, обиди, гняв, жалост, скандали, ревност;

         3. Вредните навици - алкохол, наркотици, цигари, нецензурирана, груба реч;

         4. Прекомерните задължения и отговорности които поемаме върху себе си.

         Знаете ли, че когато жената има полови контакти с един мъж, то тя съхранява неговата енергетика до 7 години. Получава се така, че ако жената през този период смени партньора и реши да ражда дете, то детето ще приеми гени и от предишния партньор на майката. Също така, ако отношенията при разялата с бившия не са трансформирани до уважителни също се отразява на новороденото и при това в много широк аспект в зависимост от преживените и неотработените отрицателни емоции на майката. И като правило дори и да не се създава поколение, то съхраняваната чуждата енергетика през 7-годишният период влияе най-вече на общуването със следващия партньор. Оказва се, че тези невидими енергийни нишки който създаваме при интимност съвсем не са безобидни. Във ведическите знания е казано, че най-големите си уроци в живота получаваме от хората с който сме свързани по втора чакра, отговаряща именно за сексуалната енергия. И какво излиза с кого сме свързани по втория си енергиен център - с родителите си - от тях произлизаме, с децата си - те произлизат от нас и съпругът или партньора - с когото имаме директно сливане на сексуална енергия и съответно пренос на карма. Тази думичка натоварена с много неразбиране се проявява - харесвани или не, разбираме ли или не, всичко това се случва независимо то нашето незнание.
          Именно за това е необходимо да имаме познание и разбиране за същността на нещата. Предлагам ви една древна техника на основата на енергийните принципи по които съществуваме. Техниката позволява освобождаване на енергийните връзки създали се при интимности и съхранили се в женското тяло на повърхностно ниво. Естествено, ако вас ви свързват непреодолими мисли и зависимост с предишен партньор ще е необходима по-задълбочена работа на ниво подсъзнание.
image

        Важно е всяка практика да започваме в спокойно състояние. Достатъчно е да затворим очи, да направим няколко очистени вдишвания и издишвания. Добре е да задържим вътрешният си поглед между веждите за няколко секунди и да почувстваме себе си. После отваряме очите и вече сме подготвени да практикуваме. И така J

1. Съединяваме палеца и показалеца на дясната ръка и ги поставяме в зоната на матката. Това е мястото на нашата сакрална област и се намира 4 пръста под пъпа – т.е. вторият ни енергиен център.

2. Обръщаме главата на ляво / лявата част е нашето минало, както в настоящия живот, така и предишния/.

3. Вдишаме дълбоко и си спомняме моментите на близост с конкретният мъж или просто визуализираме образа му.

3. Задържайки дъха /това е важен елемент/ обръщаме главата напред и започваме да обирате енергийната нишка като правим спираловидни движения с ръката по посока на часовниковата стрелка и събираме нишката в центъра – нашият пъп.

4. Отпускаме в пространството събраната в една точка нишка като издишваме.

           Това е всичко. Но ще напомня, че за да е ефективна коя да е техника зависи от нас самите – необходимо е преди всичко да имаме желание и вяра в това което правим.

          Бъдете здрави, радостни и успешни и нека помним, че всяко начало започва след края на друго начало. Това е закон :)
                                                                                                                                                 Веселине



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moksha
Категория: Тя и той
Прочетен: 56031
Постинги: 20
Коментари: 31
Гласове: 63
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031