Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2020 16:45 - „Подлагаме се на ток“
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 808 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.04.2020 16:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  „Подлагаме се на ток“

Човечеството в опасност,
 Публикувано: вторник, 31 март 2020 г. 10:10

image

https://johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/250-we-are-being-electrocuted

тъй като медицинската мафия отрича
очевидно доказателство, свързващо
електричеството с болестта

ПРЕГЛЕД: ЧАСТ 2
Невидимата дъга
История на електричеството и живота
на Артър Фирстенберг
Челси Грийн Издателство
White River Junction, Върмонт

„Живеем в свят, в който информацията не увеличава знанията, нито отваря очи. Културните бариери са твърде големи. Обществото е в отказ твърде дълго. И все пак е невъзможно да продължим сегашния път. Вземат се решения за засилване на глобалния микровълнов дъжд преди 2020 г. от постоянен дъжд до изливане. “
- Артур Фирстенберг, Невидимата дъга, стр. 385

Хората започват да осъзнават, че светът ни няма бъдеще, което можем да разпознаем. Заловени в нашите къщи по заповед на нашите правителства, ние не сме в състояние да общуваме с другите и да постигнем консенсус, че тази коронавирусна истерия наистина е устройство, което да ни парализира от критическото мислене, тъй като сме превърнати в трошащи роботи от деспотична медицинска мафия и предотвратени от действайки в унисон, за да се спасим от най-дяволското оръжие, изобретявано някога.

Книгата на Артур Фирстенберг е ключът към истинския проблем, който правителствената карантина ни пречи да разберем. Увеличаващата се електрификация на света не е направила нищо друго, освен е довела до увеличаване на болестите през целия 20-ти век, а сега се очаква гигантският скок в 5G да убие много милиони хора, които вече страдат от диабет, сърдечни заболявания, рак и блясък от други заболявания, причинени от това, което някога се наричаше „болест на радиовълните“.

„Проблемът е, че всички сме подложени на ток в по-голяма или по-малка степен и понеже обществото се отрича от това повече от 200 години, ние измисляме термини, които крият истината, вместо да говорим на разбираем език и да признаем какво се случва ", Пише Фирстенберг, който е изследвал тази тема през целия си живот, тъй като е свръхчувствителен и представлява голяма група от население, което страда от едно и също поражение.

Подобно на дъжд на огън, електромагнитните полета заливат пламъците на метаболизма. [. , , ] Всеки човек на планетата е засегнат от невидимия дъжд, който прониква в тъканта на нашите клетки. Всеки има по-бавен метаболизъм, е по-малко жив, отколкото ако тези полета не бяха там .
- Фирстенберг, с. 156

Докато първата част на този преглед се фокусира върху заключението му, че грипът не е заразен, а по-скоро се причинява от въздействието на електричеството върху тялото (разкривайки, че настоящата световна карантина, парализираща човешкото общество, и паниката, която е породила, е измама с последен мотив) - останалата част от този преглед ще бъде еднакво смущаваща.

Авторът заключава, че въздействието на радиовълните от панорамата на технологичните устройства, от които е зависим съвременният свят, е основната причина за разрастващите се епидемии от диабет, сърдечни заболявания и рак, както и широкото опустошение на околната среда.

По-лошото е тежката оценка на автора за човешкото бъдеще. „Не можете да замърсите глобалната електрическа верига с милиони импулсни, модулирани електрически сигнали, без да унищожите цял живот.“

Имате ли главоболие?

„Дори за онези, които всъщност не получават главоболие, пише Фирстенберг,„ мобилните им телефони влияят на съня и паметта им. Фолк певецът Пийт Зегер ми писа преди 20 години. На 81 години - каза той, - нормално е да започна да губя паметта си. Но всеки, на когото го кажа, казва: „Е, изглежда, също губя паметта си.“

С мобилни телефони и кули, които сега доминират пейзажите на голяма част от света и засягат популациите с озадачаващ масив от модулационни честоти, Фирстенберг пише: и чийто ефект, макар и незабележим, все пак е сигурен. "

Състояние, известно като „раздразнително сърце“, е наблюдавано за първи път по време на Гражданската война в САЩ, която е и първата война, в която е използван електрическият телеграф. Десетки хиляди войници, които спяха и се биеха под телеграфни проводници, бяха инвалидирани от болки в гърдите и задух.

Болестта наистина не се наблюдава отново до Първата световна война, когато британската армия е снабдена с мобилни радиостанции и отново изпитва задух и сърцебиене. Това често се разглежда в съвременния свят като панически атаки.

След това през Втората световна война дебилността отново се върна, като радарът се присъедини към радиото като важно оръжие в конфликта и войниците отново се разболяха. Този път беше наречен с първоначалното си име, неврастения.

Въпреки че много от войниците, които слязоха с това, бяха обвинени в злоупотреби, тези войници не са били психиатрични случаи, пише Фирстенберг, те са били предупреждения пред света.

До 1986 г. Центровете за контрол на заболяванията наричат ​​този синдром на хронична умора на умора - тенденция, която не трае дълго. Но не беше много по-късно, преди да се разбере, че колкото повече се наелектризира, толкова повече сърдечни заболявания се появяват.

Удвояването на сърдечните удари сред американските спортисти през 1996 г. беше годината, в която цифровите мобилни телефони за първи път започнаха да се продават. Малко след това Конгресът прие закон, забраняващ регулирането на клетъчните кули въз основа на опасенията за здравето. Той беше подписан от закона от президента Клинтън.

Но дори и днес медицинската общност продължава да игнорира електрификацията като основна причина за сърдечни заболявания, въпреки факта, че тази озадачаваща болест, която Фройд нарече „тревожно разстройство“, най-често се диагностицира от сърдечни симптоми.

Електриците и другите електрически работници винаги са били поразени от левкемия, лимфоми и мозъчни тумори. Известният безжичен изобретател Маркони претърпя десет инфаркта преди преждевременната си смърт.

Ракът, диабетът и сърдечните заболявания са свързани с електрификацията на жилищата, но причината им остава НЕОБХОДИМО 70 години.

Електрифицирани заболявания

Томас Едисън и Александър Греъм Бел са имали диабет. Беше рядкост. Диетата сама по себе си не носи отговорност за тази пандемия. Когато нацията на Бутан беше електрифицирана, с нея дойде и диабет. Индийците по резервации имат най-високия процент на диабет в света. Когато електрификацията стигна до резервите, с нея дойде и диабетът.

Те са станали диабетици, тъй като клетките им намаляват способността да метаболизират мазнините. Мобилните телефони пречат на метаболизма на глюкозата. Като добавим всички числа заедно повече от половината от всички американци имат повишени нива на захар в кръвта си. В никоя страна по света диабетът или затлъстяването не намаляват.

Връзката на електричеството и сърдечните заболявания също съдържа загадка. Промишленото електричество под всякаква форма винаги наранява. Ако нараняването не е твърде тежко, то също удължава живота. Радио вълните увеличават живота, въпреки че могат да намалят качеството на този живот. Медицината все още не претендира да разбира процеса на стареене, но максималната възраст при смърт непрекъснато нараства.

В глава „Рак и гладът на живот“ Фирстенберг прави връзката, че хемоглобинът в кръвта прави възможно дишането, но туморите имат способността да растат без кислород.

Фирстенберг заключава, че ракът винаги придружава електричеството. Много случаи на рак на белия дроб могат да бъдат причислени към радиовълните по отношение на тютюнопушенето. Повечето бенки и меланоми се срещат в неекспонирани райони. И има същата крива нагоре на графика за рак, както за сърдечни заболявания и диабет.

„Медийната война накара независимите учени, които отчитат утрояване до удвояване на процента на рак на мозъка сред онези, които използват мобилните си телефони от десет години или повече срещу учени от индустрията, които изобщо не отчитат увеличение на рака“, казва авторът.

В началото на 2000-те ветеранската администрация по необясним начин спря да съобщава за смърт от рак. След дълго проучване онкологът в Швеция настоя, че използването както на мобилни телефони, така и на безжични телефони увеличава риска за рак на мозъка.

„Всички сме, до степен, която се засилва от 160 години, в леко състояние на преустановена анимация. Живеем по-дълго, но сме по-малко живи от нашите предци “, пише Фирстенберг.

Нежелан призрак

Някои хора, по-специално свръхчувствителните, могат да чуят електричество (аз самият може би съм такъв; Фирстенберг определено е един от онези, които могат да чуят смущаващия шум, който може да издава електричество.) Покойният гуру на Power Pyramid Patrick Flanagan доказа това, когато измисли Neurophone , което позволява на глухите да чуват.

Но за основната наука химията е крал и електричеството се пропуска от повечето изчисления и оценки. Така че за жената, която можеше да чуе в Северното сияние звука на шумолеща коприна, няма къде да се обърне за помощ.

Всички високочестотни токове, които протичат през земята, и високочестотните електромагнитни полета, които вибрират във въздуха, разболяват милиони хора. Обществото беше и отрича за това, пише Firstenberg.

В Мичиган служителите се опитаха да игнорират проблема, докато кравите им не се разболеят, като това навреди на икономиката им. Шумът, чут в Оклахома, е свързан с въздушно радарно биене на света за потенциални врагове.

Фирстенберг отбелязва, че световната тенденция към енергийно ефективни електрически крушки е голяма грешка, тъй като съдържа живачни пари, които отделят ултравиолетово лъчение, когато се захранват от високо напрежение. Депата по целия свят се замърсяват от живак от счупени електрически крушки.

Димерните превключватели, електропроводите и интелигентните измервателни уреди допринасят за демоничния хор от електронен шум, който оглушава електрочувствителните уши.

Световната епидемия от шум в ушите включва хора, които чуват звуци в пълна тишина. Единственото обяснение е, че те могат да чуят ехото на шум от микровълни, които се излъчват от компютри и всякакви електронни устройства.

Животни в атака

Домашните врабчета изчезват по целия свят. Обвинявайте микровълните от мобилни телефони и полицейски радиостанции. Птиците усещат радиация от перата си. Оскубените пилета не са били засегнати от микровълните, докато перата им не започнаха да растат обратно.

"Прикачването на радио проследяващо устройство към диво животно е като даване на животното да носи мобилен телефон", пише Фирстенберг, като предупреждение към високотехнологичните натуралисти.

Способността за навигация от прелетните птици е сериозно засегната. Разстройството на колапс на колониите при пчелите е напълно свързано с микровълните.

Фирстенберг обвинява HAARP, гигантския масив в Аляска, който изстрелва електричество в йоносферата, като „„ безотговорен акт на глобален вандализъм “, който е унищожил значителен брой пчели по целия свят.

През 2002 г. парче от 2 милиона квадратни мили от тропическите гори на Амазонка беше електрифицирано от изградена от Raytheon система от радари и сензори, толкова всеобхватна, че бразилските служители настояват, че могат да чуят щракане на клонки навсякъде в тази важна гора.

Хората в Колорадо сега скърбят за загубата на по-голямата част от есенните си цветя трепетлики, които един наблюдател нарече „самоубийство на бавно движение“.

Колко хора, пита Фирстенберг, ще отнеме да кажат: „Твоят мобилен телефон ме убива?“

Тъй като смъртността при всякакви заболявания нараства, лекар с „постоянен поток от пациенти с„ вирусен синдром “, обикновено с мъчително главоболие, болки в ушите, подути жлези дълбоко в шията, назални задръствания, от които не могат да се отърват, на лицето болка, болки в гърлото и понякога дълбока дехидратация съобщават, че по-голямата част от пациентите й не реагират на лекарства.

Няма начин да избягаме

„Невидимите пипала на цивилизацията, под формата на клетъчни кули, радарни инсталации и двупосочни сателитни антени, направиха радиация повсеместна, невъзможно да избягате, независимо колко далеч отивате и колко земя купувате. И дори да намерите едно от последните скрити светилища, то може да бъде унищожено в миг, невидимо и без предупреждение. Няма защита. Точно обратното - бяха приети закони, които не позволяват на гражданите да се защитят или избраните служители да правят каквото и да било по отношение на радиацията. Но никой не е имунизиран. "
- Фирстенберг, с. 373

Жените на своите 20 и 30 години, които държат мобилните си телефони в сутиените си, получават отличителен вид рак на гърдата директно отдолу, където държат телефоните си.

Коефициентите на общия брой замествания на тазобедрената става скочиха откакто мобилните телефони започнаха да живеят в джобовете на бедрата.

Американско проучване, проведено от 2003 до 2013 г., установи, че младите мъже имат по-нисък брой сперматозоиди от своите възрастни за първи път в човешката история.

През 2019 г. докладът на Blue Cross Blue Shield, озаглавен „Здравето на хилядолетия“, показа, че не само здравето на това поколение рязко се обръща към по-лошото на 27-годишна възраст, но и че разпространението на много медицински състояния е нараснало значително само три години.

„Единственото разумно обяснение за тревожния спад на здравето на хилядолетното поколение е продължителното облъчване на мозъка и телата им от мобилните им телефони. [. , , ] Микровълновата радиация е отговорна за трагичното състояние на здравето на хилядолетното поколение в сравнение със здравето на всяко поколение, което ги е предхождало. "

Книгата на Фирстенберг е новата „Тиха пролет“, манифестът на Рейчъл Карсън от 1962 г. срещу използването на ДДТ, който за първи път е галванизирано противопоставяне на отравянията в околната среда.

Безопасното ниво на излагане на радиовълни е нула.

„Човечеството сега е готово и е в състояние най-накрая да изпълни първоначалното обещание на телеграфа, казано преди години и половина. Това обещание обаче е най-добрият троянски кон, съдържащ в себе си неподозирана заплаха: унищожаване или тежко обедняване на самия живот. "
- Фирстенберг, с. 386




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39942896
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930