Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2015 18:10 - Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението
Автор: varg1 Категория: Технологии   
Прочетен: 1341 Коментари: 0 Гласове:
14

Последна промяна: 16.07.2015 18:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В първата половина на своя живот той привидно беше готин тип. Един средностатистически американец, който направи милиарди от продажбата на софтуер и хардуер, превръщайки се в световна икона и виж пример на „Американската мечта“.

Обаче през втората половина на своя живот започна да си партнира със световният „елит“ в опита му да редуцира с милиарди световното население … това означаваше бизнес!

Не след дълго се превърна в един от най-скандалните активисти по обезлюдяването, който започна да дзнася лекции за геноцидни ваксини и провежда кампании за ваксинации, които осакатиха и убиха безброй хора в страните от третия свят. Също така проектира ГМО комари, които да могат да пренасят и инжектират смъртоносни вируси. И той постоянно е в търсене на нови методи за постигане на болните си планове.

Разбира се, става въпрос за Бил Гейтс, човекът който наскоро достигна с една стъпка по-далеч в дневния си ред за контрол на популацията: обяви създаването на дистанционно-управляван противозачатъчен микрочип, който може да се имплантира под кожата и може да бъде ефикасен в продължение на 16 г.

Как работи?

След като е имплантиран, микрочипът започва да освобождава дневни дози от противозачатъчния хормон левоноргестрал.

Според фондацията на Гейтс, жената може да избере кога да дезактивира (или активира) чипа използвайки дистанционно управление, но имайки предвид тъмното минало на Бил Гейтс, което е свързано с де-популацията – би било лудост да му се има доверие!
 

В конференцията му в TED, Гейтс обяснява увеличаването на обема на CO2 причинен от това, че голям брой човешки същества живеят и дишат:

„Светът днес има 6,8 милиарда души… ако наистина постигнем сега добра работа с ваксините, здравеопазването, репродуктивното здраве, услугите – ще може да намалим този номер с може би 10 или 15% … Ваксините са нещо, което обичам.“
 

Доста плашещо, нали?

Дистанционно-управляваното противозачатъчно нещо може да изглежда на прима виста нещо готино и свежо, докато не си направите сметката, че микрочипът може лесно да бъде имплантиран под кожата на милиони без тяхното знание и съгласие – и да бъде използван като инструмент за контрол на населението. Не че не е ставало и преди де.

Нещо още по-тревожно. Преди няколко години на Филипините големите сили дори не се притесниха да скрият своите болни планове и имплантираха подобни на RFID микрочипове кой знае на колко много хора.
 

Сега ако обичате си представете какво може да направи „елита“ с този вид технология. Драстичното намаляване на населението на Земята е част от техните планове.

Чипът, който един ден може да контролира нашия брой

MIT заяви, че импланта ще трябва да бъде криптиран за да се предпази безжичния поток от данни и да го съхранява защитен. Размерът на чипа е 20mm x 20mm x 7mm и в него се намират резервоарите с хормона.
Според 
доклада ще освобождава по 30 микрограма на ден.

Как започна всичко

Идеята покълна след посещение на Бил Гейтс в Масачузетския технологичен институт (MIT) две години след като попита професор Робърт Лангър дали има някакъв начин да се обърне контрола на раждаемостта чрез дистанционно управление, което да пощади жените с неприятностите от това да посещават клиниките, когато искат да премахнат импланта за да забременеят.

Лангер свърза фондацията на Гейтс с Масачузетската фирма MicroCHIPS, която е лицензирана да ползва този вид технологии. От тогава това партньорство е доста заето разработвайки тази технология, която може да види бял ден до 2018 г.

Въз основа на факта, че нищо не подозиращи хора са били тайно „микро-чипирани“ в миналото – е силно убеждението на някои хора, че този микрочип вече е бил имплантиран под кожата на много хора, без тяхното знание.
 

И още едно извъртане на историята …

Ако тези микрочипове са в състояние да държат нужното количество хормони в продължение на десетилетия – не е ли логично да си помислим, че могат да бъдат използвани включително и за други цели? Както, напримерупояване населението на Земята за да се подчини.

Автор: Александър Лайт, HumansAreFree.com
Източник: 
humansarefree.com




Гласувай:
15



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20123531
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031