Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2016 19:19 - Сензацията в Надежда: Локо София изрита ЦСКА от Купата
Автор: varg1 Категория: Спорт   
Прочетен: 214 Коментари: 0 Гласове:
1



 Сензацията на 1/16-финалите за Купата на България е факт. 

Втородивизионният Локомотив София 1929 изхвърли ЦСКА-София от турнира след 2:1.

Двубоят на стадион "Локомотив" бе наблюдаван от собственика на "червените" Гриша Ганчев, както и от ръководителите на тима.

image

източник: lap.bg

ЦСКА продължава да няма победа като гост през новия сезон, и за първенство, и за Купата.

За намиращия се в зоната на изпадащите във Втора лига тим на Локо София, това бе едва втора победа за сезона, и първа от първи кръг на първенството.

Локомотив стартира по-добре на свой терен и използваше всяка възможност за атака. Териториалното преимущество даде бързо резултат и в шестата минута домакините поведоха.

Димитър Георгиев откри резултата, след груба грешка на ЦСКА. Първо Рафаел Перес подаде ужасяващо топката напред и сбърка паса, а след това и Божидар Чорбаджийски не успя да направи нищо, за да спре Георгиев, и той реализира от 12-13 метра.

ЦСКА не успя да направи много в атака в следващите минути, търсейки изравняване. 

В 17-та минута Локомотив имаше и претенции за дузпа. Кристиан Малинов посегна към краката на Богомил Христов, и не игра с топката, но Ангел Ангелов не отсъди нищо.

Чак в последните десетина минути на първото полувреме ЦСКА успя да се задържи по-трайно в половината на Локомотив. Това обаче не доведе до нищо, и атаките на "червените" не намираха завършващ удар.

На почивката Милчо Ангелов и Руи Педро се появиха на местата на Джордан и Лазар Марин.

Второто полувреме бе доста по-интересно и с много повече положения.

ЦСКА натисна сериозно и това даде резултат. Резервата Руи Педро изравни в 54-та минута, след като без много подготовка отправи страхотен удар от дъгата пред наказателното поле на Локо София.

Португалецът изключително раздвижи атаката на "червените" и бе непрекъсната опасност за Александър Любенов.

ЦСКА обаче не успя да материализира преимуществото си, и в 71-та минута бе наказан. 

Богомил Христов отново изведе напред Локо София след страхотна отборна акция. Дани Пеев изведе Мисяк в наказателното поле, той стреля в гредата, след това Йордан Ризов не се полакоми и вместо сам да стреля, намери Христов. Той връхлиташе в пеналта и стреля под плонжа на Китанов за 2:1!

Късметът също бе с Локомотив, и в 75-та минута Руи Педро би в гредата, след като бе изведен от Александър Георгиев перфектно.

В 82-та минута Александър Любенов се справи отлично, след центриране от корнер на Милчо Ангелов, което Рафа Перес засече с глава.

Сериозно меле в 87-та минута доведе до изгонването на Перес, и на капитана на Локо София Дани Пеев.

ЦСКА опита финален натиск, но домакините разбиха ритъма с три смени в добавеното време, и така приключиха всичко в своя полза.

СЪСТАВИТЕ

Локомотив София: Александър Любенов, Анестис Хадзилиадис, Емил Виячки, Александър Горанов, Денис Пидев, Георгиос Бузукис, Богомил Христов, Йордан Ризов, Даниел Пеев, Владислав Мисяк, Димитър Георгиев.

ЦСКА–София: Георги Китанов, Божидар Чорбаджийски, Рафаел Перес, Лазар  Марин, Диого Виана, Кристиян Малинов, Уилмар Джордан, Арсенио Нунеш, Александър Дюлгеров, Рубен Пинто, Александър Георгиев.

http://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulgaria/multimedia/video/senzaciiata-v-nadezhda-loko-sofiia-izrita-cska-ot-kupata-397972




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20236880
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930