Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2015 02:22 - Този път Домусчиев прекали
Автор: varg1 Категория: Спорт   
Прочетен: 679 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 16.05.2015 18:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


imageКирил Домусчиев често се изказва деликатно, дразнейки определена част от футболното ни общество. Дали го прави нарочно или не, не знам, но е факт, че след (почти) всяко негово изказване има ответна реакция, която не е никак положителна.

Явно собственикът на Лудогорец иска да го играе "лош" и да покаже кой кара влака. Няма лошо, той е силният човек и от него зависят много неща. Всичко обаче си има граници.

"Ти олигофрен ли си?! С олигофрени не ми се говори. Искаш ли да ти покажа справка от продадените билети. Нямаше места за всички и затова продавахме билети за правостоящи. Къде видя празни места? На трибуна "Моци" имаше най-долу, но хората от агитката се бяха качили до входовете и оттам гледаха срещата. Виж справката! Защо си дошъл да се заяждаш? Махай се, не искам да говоря с олигофрени."

А тези думи прекрачват всякакви граници.

Ако някой не е разбрал, ще поясня: Журналист от БТВ попита Домусчиев не му ли е неудобно, че стадионът в мача срещу Локомотив София не е бил пълен. След което бизнесменът полудя и с брутална атака изхвърли колегата от работното му място, като всичко това се случи на фона на ориенталските ритми на Цеца Величкович.

Да приемем, че журналистът не е проверил данните и е сгрешил (в което не съм никак убеден, но това е друг въпрос). Това ли е начинът да му се отговори, г-н Домусчиев? Къде е европейското поведение, което обичате да си лепвате като етикет? Човекът зададе въпрос и нямаше за цел да дразни, а пита за това, което му е направило впечатление. А вие му казахте, че е олигофрен, избутахте го и му заповядахте повече да не ви доближава?

Това ли е свободата на словото в България? Това ли е изисканото поведение на един меценат? Това ли научихте от срещите с колегите си от Ливърпул, Реал Мадрид и Базел? 

Вие сте известен човек, г-н Домусчиев, и като такъв трябва да сдържате емоциите си. Подобни изцепки просто ще спечелят още противници на футболния Ви проект, нищо повече. Ако имате такава цел, честито.

Ще видим дали Домусчиев ще събере сили и ще се извини за тази си грозна постъпка. Ако не го направи, би било твърде жалко. Миналата година го отнесе телевизионен коментатор, сега жертвата е репортер. Ако продължавате така, г-н Домусчиев, няма да има кой да отрази петата титла на отбора. Ще си я празнувате само вие. Вие и Цеца Величкович
http://www.donbalon.eu/exclusive7026.html


Тагове:   българия,   футбол,   олигофрени,   2015,


Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20294403
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930