Постинг
07.02.2014 18:41 -
Свински пържоли с кисело мляко, кашкавал и вино
Автор: suny84
Категория: Рецепти
Прочетен: 4068 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 07.02.2014 19:03
Прочетен: 4068 Коментари: 4 Гласове:
16
Последна промяна: 07.02.2014 19:03
Продукти:
свински пържоли
гъби
моркови
лук
чесън
кисело мляко
кашкавал
соев сос
вино ( червено )
сол
черен пипер
магданоз
масло
Пече се на 200 градуса.
Кашкавала се слага 5 мин. преди да се извади от фурната.
Поръсва се с магданоз и се овкусява с лимон.
Само искам да попитам за червеното вино,соевия сос,както и киселото мляко кога
ги слагаш,и горе-долу да ми дадеш някакъв ориентир в с какви количества да бъдат?!
Котлети могат ли да се приготвят по този начин,или е за предпочитане пържолите да бъдат вратни?!
Благодаря ти предварително!
Звучи страшно апетитно! :)
пп.Киселото мляко предполагам може да се замени със заквасена сметана,или така става по-леко ястието?
цитирайги слагаш,и горе-долу да ми дадеш някакъв ориентир в с какви количества да бъдат?!
Котлети могат ли да се приготвят по този начин,или е за предпочитане пържолите да бъдат вратни?!
Благодаря ти предварително!
Звучи страшно апетитно! :)
пп.Киселото мляко предполагам може да се замени със заквасена сметана,или така става по-леко ястието?
Аз слагам около 3 суп. лъж. соев сос, 50 мл. вино, 10 суп. лъж. кисело мляко. Добавят се още в началото преди да се сложи да се пече.
А за месото... става дори и с месо за готвене на парчета.
Става наистина много вкусно.
цитирайА за месото... става дори и с месо за готвене на парчета.
Става наистина много вкусно.
Отново ни изненадваш със вкусна и различна рецепта! Поздрави! ;)
цитирайче ви харесва.
цитирай