Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2020 12:33 - Бил Гейтс Настоява За 7 Милиарда Задължителни Експериментални РНК Инжекции, Които Препрограмират Човешките Клетки ExposeBillGates Ден на действие 2 и портите,
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 703 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.08.2020 12:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Бил Гейтс Настоява За 7 Милиарда Задължителни Експериментални РНК Инжекции, Които Препрограмират Човешките Клетки


imageHAF24 Юли 2020г

 Операция Warp Speed е в ход в САЩ, тъй като федералното правителство се движи напред с около 2 милиарда долара договори с фармацевтични и биотехнологични компании за производство и доставка до 300 милиона експериментални дози ваксини до януари 2021 година.

от Ланс Д Джонсън

Междувременно правителствата на правителството и здравните ведомства принуждават хората да носят неограничено време на носене на маски, проследяване на контакт, ограничения на личната свобода и непрекъснато спиране и ограничаване на определени дейности, докато масово не се консумират нови експериментални ваксини.

image

Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който търси растеж на фондовата борса за преизбиране, е попаднал в конфликт на интереси, тъй като той става най-големият говорител на Big Pharma за напредък в новите биологични и РНК инжекции.

 

Гейтс и Фауци настояват за противоречива трансгенерационна зародишна ваксина за всяко човешко същество

Биг Фарма има над 170 ваксини против кови-19 в разработка, но Бил Гейтс и д-р Антъни Фаучи натискат експериментална РНК технология в предната част на линията.

Тази технология, доставена чрез инжектиране, е вид генно инженерство, наречено редактиране на зародишни линии. Бил Гейтс настоява за тази технология повече от десетилетие и разполага с финансовите средства, за да извърши тези генетични промени върху популациите по целия свят.

Технологията вкарва коронавирусен генетичен код във всеки човек, променяйки завинаги генетиката и клетъчните процеси в тялото им.

Коронавирусната РНК препрограмира човешките клетки, за да произвежда шипови протеини, принуждавайки имунната система да се бори със свойствата на вирус, който се произвежда изкуствено от собствените клетки на организма.

Ефектите от тази технология са трансгенерационни; клетъчната манипулация може да бъде предадена на бъдещите поколения. Водещи етици и учени призоваха за прекратяване на този вид трансгенерация на човешкия геном в декларация от Женева през януари 2020 г.

 

Януари 2020 г. беше и времето, когато д-р Фауци и NIH продължиха напред с лицензирането на тази противоречива технология, която да бъде използвана в експерименталната ваксина за коронавирус РНК на Модерна. (NIH притежава половината от ваксината на Модерна и има печалба.)

Въпреки че Модерна никога не е пускала продукт на пазара, последната им спорна технология бе безотговорно изтласкана през клинични изпитвания, заобикаляйки проучвания върху животни, които са критично важни за разбиране на токсичността, хистопатологията и болестните процеси.

(Предишни опити за производство на коронавирусна ваксина срещу SARS доведоха до смъртни случаи на животните след инжектиране и след последваща инфекция.)

В първия кръг от прибързани изпитвания върху хора, одобрени от д-р Фауци, резултатите от Модерна бяха разкрасени от контролираните от фармацевтичните среди медии, въпреки че инжекцията предизвиква усложнения и хоспитализации при 20 процента от участниците в групата с високи дози .

Освен това е доказано, че причинява странични ефекти при половината участници в проучването, а ефективността му намалява след 2 до 3 месеца. Представете си, че този вид щети се нанасят сред по-голямо население!

Разумно е да се предполага, че широкомащабните хоспитализации от инжекцията ще бъдат обвинени на тези, които не са получили ваксината на първо място.

Тези „анти-ваксиери“ (които биха могли да представляват над половината от населението) ще бъдат засрамени от медиите и ще бъдат обвинени в нови огнища, което ще доведе до извънредни ситуации на правителството, които принуждават всички да се съобразяват.

Въпреки очевидните рискове, на Модерна беше дадена зелена светлина да продължи да прокарва експеримента си напред. Модерна дори получи 483 милиона долара федерални средства от Биомедицинската агенция за разширени изследвания и развитие (BARDA), за да ускори процеса.

Бил Гейтс иска да направи технологията задължителна за световното население. Той дори каза, че всеки, който откаже инжекцията, прави науката по-малко ефективна, излагайки всички на риск.

Цензуриран лекар публикува резултати: 100% коефициент на втвърдяване на SARS-CoV-2 без лекарства или ваксини

Именно този вид фалшива вина, умствена деградация и робство принуждават милиони хора да следват заедно с текущите мандати, основани на страх, които не правят нищо за справяне с способността ни да преодолеем вируса със здравословна имунна функция.

Този вид нелегална медицинска принуда ще доведе до физическо малтретиране на хора, докато се подлагат на експериментални, по своята същност опасни инжекции, само за да получат усещане за свободата си.

Но това не е свобода. Всичко е за контрола. Ще продължиш ли да продължаваш заедно?


#ExposeBillGates Ден на действие 2 и портите, разпитани за ваксините!

ТЕМИ:Бил ГейтсДерик БроузВаксини

27 ЮЛИ 2020 Г.

https://www.youtube.com/watch?v=3Ze_OE_Pqjc&feature=emb_logo
https://www.activistpost.com/2020/07/exposebillgates-day-of-action-2-and-gates-questioned-on-vaccines.html?fbclid=IwAR2Tg-H5ixsLc0ttDu73I2qpVOtIVDiHvKB5vqK9Lb9lX48vwWeDIoSxv5U

От Дерик Броуз

Мрежата на съзнателната съпротива и коалицията от алтернативни / индийски медии присъстват:

#ExposeBillGates Международен ден на действие на 8 август 2020 г.! Направете каквото можете, за да разпространите истината за контролния план на Гейтс.

 

 

Дерик е основател на TCRN.

Мрежата на съзнателната съпротива е независима медийна организация, фокусирана върху овластяване на хората чрез образование, философия, здравеопазване и организиране на общността. Ние работим за създаването на свят, в който корпоративната и държавната власт не управляват живота на свободните хора.

Изображение: Спиро Скурас






Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39756173
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031