Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2020 13:21 - За имунната система, каляването, кемтрейлсите, мърсотията и коронния вирус
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 343 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.03.2020 13:50


 Много ще съм благодарна ако се придържате към темата отгоре и да предлагате мисли под тези взаимовръзки. Щото аз която съм по цял ден в кал и прах до козирката в градината а над главата ми пръскат самолети, не разбирам от какво къде и как по-добре да се опазя. 
И стигнах до извода, че короната е за изнежени чиновнически душички по пантофки в града на газово отопление и които не си кършат клечките и  не дишат прах и не се успиват от въглеродния двуокис от кюнците дори и вътре.
Освен това прекарах голяма част от детството си лапайки курешките в канавката, а сега от същата канавка ми се наводнява къщата която е половината в мухъл. От мухъла развих адска алергия но съм все още жива. 
Та си мисля дали е по-добре да сме стерилни като стерилизирани епруветки , видях че се продават и някакви апарати за няколко стотици лева за йонизиране на цялото тяло. Или да се наврем между шамарите и да не ни пука от микроорганизмните - гледах един филм преди години от известна микробиоложка която го обобщи с едно изречение "Тази планета е на микроорганизмите а не на човека". Така че си помислете за хранителните вериги в природата. Кой кого кога ще нахрани. И освен това имунната система най-се калява чрез прекарване на треска. 

Една селска къща с двор, пръскан от кемтрейлси денонощно, който я изхранва, 
и една ромска къща от гетото, чиито деца се препитават от събиране на вторични суровини от кофите за боклук, по-безопасни ли са под карантина??? - основният ми и обобщителен въпрос

Очаквам Вас, лицата, интересуващи се от медицина да се включат в дискусията и без да ме обиждате обаче, може да съм лаик в медицината но отношението ми към знанието е сериозно.
Ето нещо от Интернет което намерих по темата в реда на тия мои размишления

Оцеляла от Холокоста за коронавируса Posted bymarmara10 March 28, 2020 Posted inНовини

 

„Прекарах 3 години, криейки се в землянка, за да не ме убият, и 2 години в гетото без баня и почти без храна. И сега хората не могат да издържат и 2 седмици в домовете си?“

 

Силни думи на място на една 96-годишна жена от Израел, която припомня през какво е преминало цяло едно поколение само преди 75 години. Преживяното от тях, освен сила и мъдрост, носи упование и надежда за живот, но и доза упрек към едно разглезено потомство, на което изглежда му е трудно да прави жертви.

Как се справя сега еврейският народ в условията на коронавирус?

Припомняме, че Израел бе една от първите държави, която взе строги мерки, като забрани всякакви полети от и до държавата, въведе извънредно положение с излизане само до хранителен магазин и аптека, и затвори свещените за евреи, християни и мюсюлмани места за посещение от гражданите.

Държавата пусна също и приложение за следене на разпространението на коронавируса в страната, чрез който всеки жител може да се информра в реално време за бройката на заболелите по населени места.

Също така Щабът им включи и военните системи за наблюдение чрез мобилните устройства на своите граждани, за да може да идентифицира по-бързо заразените, или хората с досег до заразени и да ги хоспитализира, или карантинира.

От началотo на първия регистриран случай в Израел (21 февруари) болните от коронавирус са 1656, от които има само 1 починал. Първата и засега единствена жертва е 88-годишният Арие Еван, оцелял през 1945 от концлагерите на Холокоста, но намерил смъртта си в пандемията на 2020 г.

В заключение… Стойте си в къщи! И всеки път когато ни идва да нарушим тази наша социална отговорност, нека си спомним за думите на 96-годишната жена.

Интервю на Кони Ансалди от Аржентина




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173639
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031