Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2020 12:00 - Хитроумната пропаганда на Световното правителство
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 462 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 28.03.2020 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  четвъртък, 20 февруари 2020 г.

Хитроумната пропаганда на Световното правителство  
              
image
Наскоро прегледах поредица от филма"Рептилоиди. Мит или реалност?" и в първата част, започнах да отбелязвам всякакви видове "странности". Например, изглежда е правилно да се каже, че има много цивилизации в нашата галактика и че земляните трябва да се стремят да се присъединят към общността на тези цивилизации. И че хората трябва да имат свобода на движение по цялата планета, и че войната трябва да бъде спряна. Но за да се постигне всичко това, какво ни се предлага?
Не, не е да променим отношението си към света, базирано на психологията на хищници, които се избиват един друг, не да променим нивото на нашата духовност и нашето съзнание, не да унищожим паразитната пирамида на Властта. Всичко е много по-просто: само трябва всички държави да премахнат границите и да се обединят под една власт на световно правителство (разбира се, съставен от представители на световната финансова олигархия).
Веднага след това възниква неясно подозрение за поръчителите на тази поредица от филми. Но след това ситуацията става все по-ясна. Отново, сякаш като напомняне се казва, че влечугоподобните не са единствената извънземна раса на планетата и че очевидно някой им се противопоставя. И тук започват да втълпяват натрапчиво идеята, че те не се намесват в еволюцията на човечеството и няма връзка между хората и техните рептилоидни гени - носители на качества като жестокост, алчност, жажда за власт, а единствено са "открили знание за човечеството", което го насочва по пътя на технократския начин на развитие.
Естествено, следващият параграф на тази хитра пропаганда възхвалява чипирането на хора. Тук те казват, че това ще помогне да залавят престъпници и да намерят изчезнали деца, а честните и достойни хора не си струва да се страхуват от чипиране. И че почти всеки използва мобилни телефони, което всъщност е нещо като еквивалент на чипирането.

Не, добри ми господа - това са различни неща. И чипирането ви е нужно, за да да установите пълен контрол над хората и за унищожението на дисиденти. Не си мислете, че всички хора са зомбираните медийни идиоти, които не могат да мислят самостоятелно и да анализират събития от световен мащаб.

Друг начин на възприемане на реалността, която старателно ни представят създателите на филма се отнася до такава карта на Илюминатите, каквато е "заплахата от извънземно нашествие". Внимателно ни водят до идеята, че влечугоподобните някога са създали човека, правейки генетични експерименти със земните маймуни. Въпреки това, такава хипотеза е в явно противоречие с тази версия, тъй като тогава броят на общите гени с маймуни и влечугоподобни ще бъде много по-висок.
Изглежда, че в действителност ние сме създадени от някаква друга раса или дори няколко извънземни раси. А влечугоподобните са се намесили в нашата история много по-късно, решили да създадат хибридна раса - "синя кръв", "управляващ елит", който въз основа на мита за своя "божествен произход" да управлява човечеството от тяхно име. Точно за тази цел ни е била наложена пирамидалната власт, оглавявана не от посветени и мъдреци, а от царе от влечугоподобните хибридни династии, която започнали да прехвърлят властта по наследство или по закона за "синя кръв".

Въпреки това, според авторите на филма, влечугоподобни са ни донесли само добро: първо - при създаването ни от маймуната, а после давайки ни знания и технологии, необходими за техническата еволюция. И тогава, когато хората започнали да взривяват на планетата ядрени бойни глави, то в покрайнините на нашата планета дошли и други, по-напреднали цивилизации, притеснени от разрушителната дейност на човечеството. И сега те ще решават: да ни унищожат ли веднага или да ни оставят някакъв шанс.
Тази поредица от филми е показателна за информационното активиране на "eлита" и техните господари, които са почувствали заплаха за плановете си заради информацията, появяваща се в езотеричните сайтове. Обхватът на тази контра-пропаганда е доста солиден. Бъдете готови за появата на много псевдоезотерични сайтове, чрез които ще се опитат да "насочат на прав път" любителите на езотериката. Не се заблуждавайте от техните хитроумни "трикове"!


Не забравяйте, че при публикуването на достоверна информация за плановете на световното правителство и неговите дългогодишни собственици над вас ще има целенасочени атаки от "тролове" от различни видове. Също така имайте предвид промяната в определени тематични насочености на документалните филми по телевизията, посветени на тази тема.

Източник : michael101063.livejournal.com neonula.blogspot.com/ 
   

               
image

КРИМСКАTА EПОПЕЯ, И ИСТОРИЯТА НА ЗМИЙСКИТЕ ХОРА/

                
image  



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746121
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031