Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2019 06:48 - ЦЕНТРОВИ СПОРОВЕ В ТЪРСЕНЕ НА СЪВЪРШЕНСТВО
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 707 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 30.12.2019 06:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                          ЦЕНТРОВИ  СПОРОВЕ  В  ТЪРСЕНЕ  НА  СЪВЪРЕНСТВО

 

   От няколко дни центрови инструктори в база в квартал „Комптън” на Лос Анжелис, еквивалент на квартал Факултето у нас, ни водят предподготвителни семинари във връзка с Новогодишното обръщение на президента ни към народа. В непрестанна връзка с работещите в България наши оперативни работници, ние тукашните, отвъд океанските, следим с осторожно внимание подготовката на текста на Обръщението на президента ни към народа му и към българите по целия свят. Задачата, спусната върху нас от Центъра е да направим всичко според силите си за да подготвимЕ масите да разбЕрат смисъла на това,което той предстои да каже от телевизора. Това е обезательно необходимо, защото смисълът на обръщението е труден за капиране, не всички ще зацепят от раз, като за някои, напр. за електората ни от Столипиново, и два раза няма да стигнат. Трудностите в откриването на големия смисъл на президентовото Обръщение дава опции на президентовите врагове в България да извадят от контекста негови думи или изрази и да ги заподмятат в нета в опит да променят насоките за развитие, които той ще ни посочи, а някои могат да достигтат и да най-високата спепен на нахалство, да се пишат по-умни от него. Не нам, пише на един паметник в София.  Нашата задача е да изтръгнем с корен опитите за такива сумасшедшие извращенья и да защитим истината.

     Запознавайки се с всеки знак от текста на Обръщението , включително и интервала между думите, който екипът му от супервисоко квалифицирани специалисти с огромна гросмайстроска сила в сферата на изготвяне на обръщения му подготвя, следим всичко с осторожно внимание и чрез нета, предимно Фейсбук, хибридно подготвяме българите в Америка да го разберат преди да са го чули по телевизора в оригинал, когато президентът ни започне да прави звуци в ефира.  

    Обръщението му е вече почти готово. С малко думи той ще каже много, бих казал, всичко. Подготвеното за оралната му изява по телевизора – компресирана премъдрост!!! - е на такава висота, каквато на времето бе Обръщението на Манолова към избирателите й. Това обръщение на канидаткметицата стана класическо - синтез на екстракт от есенцията на човешкия интелект. Сега Обръщението на президента ни пък изкиристализирва като синтез от есенцията на човешкия ум. Аз от сега тръпна в очакване да стане десет минути преди да изтече старата година и да явят по телевизора президента ни за поредното правене на звуци според неразбиращите го, а според ценителети на ума му – животрептящото му слово, което както с червена нишка очертава решението на проблемите на България. Не за 800 дни, както ни излъга един комарджикартоиграч высшего класса, а веднага!

   С разширяване на санкциите обаче върху държавата, която ни издържа и спадането на цените на природния газ, ние, базите на Центъра по света,  придобихме статут на търговски дружества, които да се самоиздържат, а 10% ще получаваме като дотации. Това ни дава право да участваме във всякакви  сделки, както българските болници, и те търговски дружества, щом ще генерираме приходи в банковите сметки на Центъра. Ето върху какво сме се сезирали сега:

    От три години върви един от най-големите спорове в Америка, който завършва в последния час на годината. Заради него социалните мрежи са като пред експлозия. Фейсбучки, туитърки - ще се изколят.  Води се спор жената с какъв цвят на бельото си най-силно привлича човека. След дълги спорове останаха само три цвята – белият, червеният и черният. По билбордовете на Америка има моделки с по трите цвята бельо, а Сенатът е отпуснал награда от 100 млн. долара за този, който до  0 часа на 1. 01. 20. пръв е посочил правилно цветът, който Америка ще определи като най-подходяещ на жената, за да привлече вниманието на човека върху себе си.

   Ние, от Центъра в Комптън заложихме на два цвята, защото вече сме търговско дружество, и ние търсим приходи. Разполагайки с най-могъщата информационна система в света, съоръжена със свръхсуперхипер руски компютър „Донос - 2М”, приложихме програма на Центъра, която да обхване всички световни социални мрежи и да извади най-големият специалист в областта, компетентен по темата за цветовете на бельото на жените, ефектът на тези цветове и комбинациите от тях върху човека за да бъде дамата сезирана от човека до степен, да премине с него по същество. За 0, 41 сек. с вероятност 99,99999999999999999% да посочи верният цвят бе посочен участник в социалните мрежа с инициали ВВ1951. Тъй като той е конфиденционален участник в мрежата – в Центъра работим по информации от негови нетови публикации! – не осветляваме личността му, нито мрежата, в която той е изявявач. Проверихме много щателно публикуваното от него касае ли този проблем. Оказа се, че той за този казус, който разтрисва Америка, хабер от понятие си няма, а е зает с дребнотемие и маркспропутинско химнословене. Да можеш да спечелиш 100 млн. долара и да не те интересува тази хипотетична възможност, а да пишеш колко е велик Путин, това е свидетелство, че този човек е много богат. Не духовно, там пари нема, а в зелено. От Центъра обаче нямаме право да разкриваме банковата тайна, макар да му проникнахме колоноскопично и там.

   ДАще този човек да ни помогне, дАще, дАще, аме нЕщи...

 

   Поместваме рекламата с трите цвята, в спор за които хората в Америка само не са се избили още. Ние изключихме черния цвят и публикувахме центровите ни мотиви за това. Те идват от наш оперативен работник, попаднал в нета на следното:

 

   Един мъж след като се оженил, все говорил на жена си за майка си. Минали месеци, година, он не я „уважил” ни веднаж. Споделила тя проблема си във Фесбук. Фейсбучки я посъветнали да се облече в черно бельо, да се тръшне на бели чаршафи и да го изненада когато той влиза в стаята. Нямало начин така да я не уважи за първи път година след сватбата. Така и направила тя. Купила най-лъскавото черно секси бельо, което ползват елитните проститутките. Само че мъжо й, като я видел в челно се съпикясал и в ужас едвам промълвил:

-       Да не е умряла майка ми?

    След което, недочакал отговора, припаднал.

 

   Ето и трите цвята, единият от които ще донесе някому 100 млн. в зелени гущери...



image

Тези снимки са от билборд на негърката Каоми Нембъл
с картонче с агентурен псевдоним "Буря в чаша за вода". 
Тя работи за Центъра от 2009 г, но  още  няма статут на
постоянен агент. Така и ще си остане, с картончето, много е тъпа.
Тя бе на семинара в Кемптън, стана и се изказа.

image



image


Ако тоя, недоправеният, не бе се изплашил за майка си от черния
цвят на бельото на жена му, от Центъра шяхме за застанем
зад черното така както БСП застана зад Манолова. Друго си е черното,
човек пощръклева.


     ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ПОЛИТИЦИТЕ, ПОЛИТПОДДЕРЖНИКИТЕ  И ПОЛИТПОДКРЕПНИКИТЕ ИМ.
     С НОВыМ ГОДОМ! 





















Гласувай:
6



1. kasnaprolet9999 - Чудя се тогава, защо мъжете бързат ...
30.12.2019 14:10
Чудя се тогава, защо мъжете бързат да ни съблича, а не се любуват дълго над цветното ни бельо:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180762
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031