Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2019 12:02 - За нашите хотелиери по морето
Автор: vivian666 Категория: Политика   
Прочетен: 510 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 17.07.2019 12:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Нашият републикански крадец се е сдобил с пари. Много пари. Праснал е няколко европрограми, няколко приватизации и няколко свинарника. Бил е малко депутат, кмет или нещо подобно. Продал е един-два завода за скрап и се е превърнал в аристократ. Аристократ-инвеститор.Инвестира в построяване хотел на морето. Щото на морето е яко. Предварително има заменка за парцел на морето срещу две ниви в някое село, което и гугъл мапс не го лови. Ама законно. Да не си помислите нещо, ей!

Инвеститорът е построил хотел. Хубав хотел с лоши материали за по евтино, ама боядисан в приятен цвят. Пречиствателна станция към хотела няма, но има едни тръби в морето. По документи на 200 метра навътре. В действителност на петдесет. Морето пред хотела смърди ,но всичко е наред. Законно е. Хотелът има басейн. Басейн с хламидии. Хламидиите също са законни.Персоналът на хотела е от евтиния. Тоест набрали са тъпунгери за без пари. Законно е. Кухнята е гадна. Също е законно. Алкохолът е ментак. Ако не сте виждали как се пълнят маркови бутилки с менте от бидони в селцата около слънчака, аз съм виждала. Не е много законно, ама нищо.

На петата година хотелът подгизва, хората са отвратени а персоналът от тъпунгери напуска, защото колкото и да си тъп все пак трябва да ядеш.

Републиканският крадец се опитва да продаде хотелът, но няма на кого. Пуска го в руски сайт за недвижими имоти, но за един месец получава само мейл с продукти за уголемяване на пениса.

Морският селяндур слага в гаража си три разтегателни легла и да го дава под наем срещу тридесет лева на вечер. Климатик няма, ама има вентилатор. Има също и мивка само със студена вода, ама кранчето е развъртяно и не тече. Къпането става в двора зад доматите. Там има варел боядисан с черна боя с кранче. На крушата има забит пирон да си държиш хавлията. Морският селяндур наднича от мазето в къщата (където живее през лятото) за да гледа циците на отседналите при него жени. Всичко е точно.

Морският селяндур събира пари и след няколко години ( и един кредит, който впоследствие ще му изяде главата) строи къща на четири етажа. Кръщава я хотел. Защото е селяндур на всеки етаж има по пет стаи и една баня. За селяндурът това не е проблем. За почиващите не му пука – да се оправят. Селяндурът е доволен. Яде в двора на хотела домати и пие уиски. Обмисля да сложи в банята на втория етаж камера защото гледката на цици му липсва.

След няколко години при селяндура престават да отсядат туристи. Той ходи по автогарите и по шосетата с табела, че има свободни стаи.

Селяндурът няма хотелиерска култура. Той знае само да събира и умножава. Десет стаи по петдесет лева – петстотин лева на ден. Сто дни сезон (нали така) – петдесет хиляди. Селяндурът обмисля да инвестира в нова луксозна кола за да бръмчи.

Но сезонът тече, а стаите са празни. Селяндурът е в депресия. От банката са непоколебими и му взимат къщата. Хотела, така де. Чуди се кой му е виновен. Нищо не му идва на ум. Решава да направи рестарт на бизнеса, но този път офанзивата ще е по-широкомащабна. Ще започне да дава под наем освен гаража и кокошарника.





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mihala - хаха
17.07.2019 12:13
Освен гараж,кокошарник има останал свинарник, а гълъбарник? Такъв е Бай Ганьо спестовник- от нищо нещо ще направи, а някои го нарича умник.
цитирай
2. morskipesni - Да, супер като квинтесенция на БГ хотелиерството! Никога, ама никога хотел на БГ мореНЦЕто!
17.07.2019 12:15
Дори да ми платят смрадливците, пак няма да се оставя на "грижите" им. Но, все-пак селяндурът ЗАПОЧВА да разбира .. това е позитивно!
цитирай
3. ganini - браво!
17.07.2019 12:57
Точно казано!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vivian666
Категория: Политика
Прочетен: 38199
Постинги: 46
Коментари: 68
Гласове: 45
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031