Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2018 09:08 - Как да спрете да давате на измамното правителство СЪВЕТ да нарушава вашите права и да ви превърне в престъпник
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 342 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.12.2018 09:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Как да спрете да давате на измамното правителство СЪВЕТ да нарушава вашите права и да ви превърне в престъпник

12/13/2018 / От Майк Адамс

          image

  https://www.newstarget.com/2018-12-13-stop-giving-rogue-government-consent-to-violate-your-rights.html?fbclid=IwAR2s2B_91tawC7ACx-vi-5e7eBv4qSAewIGIUH2BfSmWv2KaX2JfHewH2nA

Имам много приятели в правоприлагането и едно нещо, което всички ми казват, е, че много малко хора знаят правата си, когато става въпрос да кажат "Не" на ченгетата.

Чрез предупреждения за случайни разговори полицията може да наруши правата ви и да ви превърне в престъпник, често за "престъпления", които никога не сте извършили. Това е точно това, което е направил на ФБР Майкъл Флин , когато те изпращат няколко агенти на ФБР в кабинета си, който се представя за участие в приятелски разговор и Белия дом турне. В действителност агентите на ФБР разпитват Флин, пишат 302 документа и използват думите му, за да го преследват за "лъжа" на правителството. (Да, точно това направиха. Корупцията на ФБР е ужасна.)

Повечето хора не знаят правата си, когато става въпрос за взаимодействие с правоохранителните органи. Често въпросът, който ви се струва невинен, е всъщност опит за постигане на обвързващ словесен договор за съгласие , който обикновено не бихте дали, ако сте знаели пълния обхват на този договор.

Например, ако полицейските служители се покажат на входната врата и попитат: "Можем ли да влезем и да говорим с вас?" Повечето хора ще отговорят "да" в един обикновен опит да бъдат учтиви. Това, което не осъзнават, е, че току-що са дали съгласието си за безпристрастно търсене на целия си дом . Каквото и да намери полицията във вашия дом, сега може да бъде вкарано в съда като доказателство, защото сте "съгласни" с търсенето.

Правилният отговор на всеки служител на правоохранителните органи, стоящ на предната ви веранда, е: "Имате ли заповед?" Ако те нямат заповед, вие сте изцяло в правото си да кажете: "Нямам никакъв интерес да говоря с вас - Освен това трябва да кажете това чрез затворена врата, а не като отворена врата. Няма закон, който да изисква от вас да отворите вратата на никого, дори на полицията. (Съвет: Вие дори не трябва да им казвате, че сте у дома.)

Едно от най-честите лъжи, които полицията използва, за да получи достъп до вашия дом, е да твърди, че "миришат марихуана". За тях е по-трудно да заявят това производство, ако дори не отворите входната врата.

Забележка: Ако полицията незаконно претърси дома ви, всичко, което открие, ще бъде изхвърлено от съда. Такива доказателства са недопустими , но все пак ще трябва да платите адвокат, който да ви представлява, което е друг начин, че корумпираното правителство води икономическа война срещу невинните.

Как да избегнем оформянето от митническите и граничните патрули на САЩ

Когато международните пътници пристигат в американските пристанища по въздух или по море, те се подлагат на проверка от митническата и гранична защита на САЩ (CBP). Когато вдигате багажа си в международен терминал на летище, служител на CBP може да поиска да претърси багажа ви. Когато това се случи, те играят поредица от игри с думи с пътници, за да ви накарат да се съгласите да "притежавате" всичко, което те намерят в багажа ви.

Те ще ви помолят, например: "Вие ли опаковате сам тази чанта?" Ако кажете "да", те ще добавят нещо като "Така че всичко в тази чанта е ваша?"

Повечето хора сляпо ще кажат: "Да." За съжаление това е капан. Те току-що са признали, че притежават всичко и всичко, което агентът на CBP може да намери в чантата ви, дори ако чантата ви е била подправена от персонала на летището , който редовно се занимава с трафик на наркотици.

Правилният отговор на този въпрос е, разбира се, "С цялото си уважение, офицери, аз не съм имал този багаж през последните 10 часа. Той е бил обработен от всякакъв брой лица, работещи с багаж, някои от които са имали история на престъпни кражби и контрабанда. Освен това този багаж вероятно е бил открит от служителите на ATF, които също са имали история на незаконни дейности, включващи подправяне на багаж. Следователно, нямах контрол над този багаж и не претендирах за абсолютна собственост върху предмети в багажа, които аз не съм поставял сам там .

Вероятно ще се върнат с: "Тогава ще трябва да сграбчим този багаж и да го потърсим".

Вашият отговор на това трябва да бъде нещо, подобно на "Забавлявайте се с бельото си".

Ако те намерят нещо в багажа ви, което е незаконно, не говорете с тях (вижте по-долу) без адвокат. Най-важното е, че никога не се съгласявате да притежавате нещо, което смятат за незаконно .

Тази информация между другото не е предназначена да защитава престъпниците или контрабандистите. Най-добрият начин да избегнете арестуването е да се подчинявате на закона . Намерението ми тук е да помогна на невинните хора да избегнат неправомерно обвинение, арестуване и преследване. И да, това се случва през цялото време. Ако не ми повярвате, изследвайте историята на лабораторията за анализ на косата на ФБР, която от десетилетия ръководи науката за фалшиви науки, преструвайки се, че микроскопският анализ на космите е като отпечатъци, които потвърждават самоличността на един индивид от милиони.

Анализът на косата е криминалистичен. Няма никаква наука зад всичко. Но ФБР го е използвал от десетилетия, за да хвърля хора в затвора и много от тези хора са били доказани невинно благодарение на ДНК тестовете.

Как да избегнете несъзнателното съгласие за противоконституционно полицейско претърсване на вашето превозно средство

Когато хората са привлечени от полицията, те са склонни да искат да бъдат учтиви и кооперативни. Това е добро правило, тъй като повечето ченгета не са лоши хора и те ще ви третират с по-голямо достойнство, ако първо се отнасяте с тях достойно. Но всички ченгета знаят как да подмамят хората да се съгласят с търсенето на превозни средства, което иначе би било невъзможно да се постигне.

Един от начините, по които те постигат това, е да ви попитам направо: "Добре ли е, ако погледна в автомобила си?" Повечето хора просто ще кажат "да", като по този начин ще дадат съгласието си за подробно търсене на превозни средства, - осезаеми кучета и, ако желаете от полицията, пълното разглобяване на вашето превозно средство, за да търсите "скрити отделения".

Между другото, като странична бележка, повечето престъпни бандити не са много умни и се опитват да скрият наркотиците под седалките или вътре в таблата за пепелници, което е точно там, където полицията ще изглежда първо. Повечето druggies не са гении и те също не са сложни контрабандисти.

Правилният отговор на всеки служител на правоохранителните органи, който иска да търси в автомобила ви, е: "С цялото си уважение, офицер, не се съгласявам да не търсим гаранции. Ако искате да търсите в това превозно средство, моля, въведете заповед за претърсване. "Можете дори да добавите допълнителен усет към отговора си и да кажете:" Моят адвокат ми е посъветвал да не се съгласявате на безпристрастни търсения ", което казва на служителя, че ще се биете с него на всяка крачка, без да трябва да го кажете в лицето му.

Между другото, вие дори не сте длъжни да прокарате прозореца си, за да се включите в този разговор с полицията. Точно както няма закон, който да изисква от вас да отворите входната врата на полицията, няма и закон, за който съм наясно кой ще изисква от вас да преобърнете прозореца на вашия автомобил. Законите могат да се различават за контролните пунктове или местните юрисдикции, така че не забравяйте да знаете местния закон, преди да използвате някоя от тези данни.

Ако полицаят каже: "Мога да имам заповед тук след 45 минути", тогава вашият правилен отговор е: "Това е вашето обаждане, офицер. Аз не се съгласявам да търся без гаранции. "Може би дори добавите:" Какъв е вашето име и номер на значката, моля? "

Научете повече за правата си в спиране на трафика на страницата "Често задавани въпроси за" Често задавани въпроси за правата ви " .

Не говорете с никого без адвокат

Ако има едно нещо, което всички сме научили от наблюдението на удивителната корупция на ФБР и нейната политическа война срещу сътрудниците на Тръмп, то никога не би трябвало да говориш с ФБР при никакви обстоятелства . Същото правило важи и за разговорите с полицията.

Между другото, когато казвам, че не говорите с ФБР, това предполага дори когато сте невинни . Не, дори не говорете с тях в този случай, защото те са нечестни и корумпирани и те може би се опитват да ви подготвят за "процесно престъпление" (т.е., лъжейки правителството).

Можете да бъдете обвинявани в престъпление за престъпления, за да не разкривате нищо на ФБР. Ако кажете на ФБР, че сте видели "пет лоши момчета", но след това променете историята си на "шест лоши момчета", можете да бъдете обвинени в престъпление за лъжливост. (Да, сериозно, никаква шега.) Всеки детайл от вашето изявление може да се превърне в престъпление, ако по-късно детайлите се променят дори най-малкото. Ако за пръв път им кажете, че нещо се е случило в 4:15, а след това по-късно си спомняте, че всъщност е 4:45, сега сте престъпник, който може да бъде преследван за лъжа пред правителството. Може дори да бъдете обвинявани в "намеса в полицейския бизнес" или да помогнете и подстрекавате други престъпници, които са се оттеглили.

Ако наистина искате да говорите с полицията или ФБР, поискайте вашият адвокат да присъства. Докато вашият адвокат присъства, единствената дума, излизаща от устата ви, трябва да бъде "Адвокат".

Полицията не е ваш приятел . Ако те се преструват, че са приятелски настроени, това е просто акт, който ще ви позволи да говорите. Няма такова нещо като "офицер приятелски". Полицията е там, за да види дали те могат да ви заблудят за престъпление, престъпление, период. Дори да ви кажат, че се нуждаят от вашата помощ при решаването на престъпление, нямате никакво правно задължение да говорите с тях. Решаването на престъпления е тяхната работа, не вашата. Ако полицаите наистина искаха да служат на по-голямата полза на обществото, те щяха да спрат да преследват невинни хора. Докато дойде този ден, не си сътрудничи с никого, който представлява правоприлагащите органи (и аз го казвам като приятел на правоохранителните органи, който между другото служи като член на изпълнителната власт на полицейската фондация).

Полицията ще използва всякакви тактики за социално влияние, за да се опита да ви накара да говорите без ваш адвокат. Те ще кажат неща като: "Вие не сте заподозрени, ние просто искаме да изясним някои въпроси."

Всъщност,  всеки може да бъде заподозрян и всичко, което казвате на полицията, може да бъде използвано срещу вас в съда. Били ли сте някога да обмислите възможността истинският престъпник, извършил престъплението, да бъде братовчед на полицая, който ви разпитва кой се опитва да ви подрежда, така че братовчедът му да не бъде преследван? Не можете да разберете намеренията на полицията и никога не смятате, че техните намерения са честни.

Между другото знаехте ли, че съдилищата са постановили, че полицията може да ви лъже безнаказано , но ако ви хванат, лъжейки, това е престъпление?

Полицията може например да арестува вас и вашия бизнес партньор, да ви разделя на две изолирани стаи, след това да ви лъже и да твърдите, че вашият бизнес партньор вече разлее стоките и че по-добре да говорите бързо, защото само един от вас ще получи имунитет. Целият сценарий е чист театър, разбира се, нещо като всяко излъчване на CNN.

Също така не правете грешката да мислите, че вашата невинност ще бъде толкова убедителна за полицията (или ФБР), че ще разберат, че не сте лош човек. Полицаите и агентите на ФБР се стремят само да развиват собствената си кариера , а това се постига чрез обвинение срещу хора, които са обвинени в престъпления, независимо дали тези хора са невинни или виновни. Вземи това през главата си: Твоята невинност няма влияние върху правоприлагането. Не им пука, ако сте невинни. Затворите в Америка са пълни с невинни хора, смесени с виновните. Полицаите не се интересуват от коя група принадлежите, стига те да получат обвинителен акт и кариера.

Робърт Мюлер , например, направи цяла кариера, за да затвори невинни хора и да принуди свидетелите да лъжат. Това е ракета. Но ако не знаете вашите права, ще паднете право в капан.

Дори и да сте напълно невинни, не говорете с ФБР или полицията без адвокат. Ще бъде по-добре просто да не говорите с тях изобщо. Просто се обърнете към Петата поправка и повторете: "Имам право да мълча."

Запомни: Полицаите мислят, че всички са виновни . Така виждат света. Повярвай ми, знам ченгета. Полицаите вярват, че всеки е лъжил през цялото време, че всеки има нещо, което да крие, и че всеки е виновен. Причината, поради която те вярват, е, че това са примерите на хората, с които взаимодействат - престъпния елемент. По този начин рядко виждат някой, който не е виновен за нещо. Освен това ченгетата знаят, че много от полицаите са мръсни, така че наистина нямат никаква вяра в човечеството. Те знаят, че ченгетата нарушават правилата през цялото време. Полицейски доказателства за растенията. Полицаите фалшифицират "разумно подозрение", за да получат заповеди за влизане в частни домове. Полицаите лежат на заподозрени. Полицаите използват фалшиви комплекти за тест за наркотици, които показват позитиви за почти всичко. Полицаите целят хората с хубави автомобили, за да могат да конфискуват превозните средства - "конфискация на активи" - за свои отдели. Всички ченгета знаят това, поради което ченгетата не вярват на хората ... нито на други ченгета.

Ако някой полицай, детектив или агент на ФБР говори с теб, те вече се чудят дали си виновен за нещо. Ако говорите с тях, вие им давате разрешение да разрушите живота си, за да могат да напреднат в кариерата си.

Повечето ченгета не искат да губят време с хора, които познават правата си

Знам много активно длъжностно лице и бивши полицаи. Повечето от тях са добри хора. Те също така са достатъчно умни, за да знаят, че губенето на време с някой, който знае техните права, е глупава идея, особено когато има толкова много други граждани, които да се насочат, които незнаят правата си и няма да се противопоставят на тиранията ,

Ключът тук е да бъдеш уважаван, твърд и информиран . Не насилвайте офицера и го направете лично, или изведнъж ще намерят време да направят живота ви труден. Не използвайте неприличен език. Не дръзвайте офицера да "намери престъпление". Бъдете учтиви и информирани. Обърнете внимание на факта, че знаете вашите права и няма да бъдете заплашени или принудени да предадете тези права. Ако се придържате към този принцип, повечето ченгета ще ви изпратят по пътя и ще преминат към следващата си цел.

В обобщение, повечето ченгета не са лоши хора, но те работят в система на тирания, която ги обучава да ви подмамят да се съгласите с нарушаването на вашите собствени права. Ако вървите заедно с измамата си, вие сте глупак. Спрете да бъдете глупак и започнете да утвърждавате вашите права учтиво, но твърдо. Може просто да ви измъкне от затвора и да ви попречи да бъдете обвинени в "престъпление", което никога не сте извършили.

Прочетете още информация в PoliceState.news .

 

 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39924937
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930