Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2018 12:03 - Папа Франсис на съдебно дело за предполагаемо изнасилване и убийство на деца през 2009 г
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Папа Франсис на съдебно дело за предполагаемо изнасилване и убийство на деца през 2009 г

22 февруари 2018 г. Шон Адл-Табатабай Конспирации 4

image

http://yournewswire.com/pope-francis-trial-rape-murder-children/

Папата Франсис е изправен пред съда за предполагаемото изнасилване и убийство на различни деца в периода 2009-2010 г. в Холандия и Белгия.

Съдебният процес, който се съсредоточава върху йезуитите, английската църква и папата Франсис, се председателства от пет съдии и 27 членове на журито. Те обмислят доказателства за над 50 000 изчезнали деца от Канада, САЩ, Аржентина и Европа, които бяха заподозрени като жертви на международен сатанински култ, известен като Девети кръг.

Докладът на Humansarefree.com : Две юноши жени твърдят, че папа Франсис ги е изнасилил, докато са участвали в детски жертви. Осем очевидци потвърдиха твърденията според доказателствата, представени тази седмица в Съдебния съд в Брюксел.

Девети кръг сатанински ритуали за жертва на жертви се казва, че се провеждат по време на изворите от 2009 г. и 2010 г. в селските райони на Холандия и Белгия.

Папа Франсис също бил извършител на ритуали за сатанински жертвоприношения, докато действал като аржентински свещеник и епископ според записите, получени от архивите на Ватикана.

Известен служител от Ватикана и бивш служител на Ватикански курий получиха запечатаните документи от съда. Това не беше първият път, когато са подозирали, че сатанинските дейности са във Ватикана, съгласно тази новина ABC .

Друг свидетел трябваше да свидетелства, че са присъствали по време на срещите на папа Францис с военната хунта по време на мрачната война на Аржентина през 70-те години. Според свидетеля папа Франсис е помагал на деца на изчезнали политически затворници да се настаняват в международен пръстен за експлоатация на деца, ръководен от офис във Ватикана.

Доказателство за документ на католическия йезуит, наречен "Magisterial Privilege", е представен в съда от главния прокурор. Рекордът от 25 декември 1967 г. показва, че всеки нов папа е трябвало да участва в ритуалните жертвоприношения на новородени деца в деветия кръг, включително и да пие кръвта им.

"Документите от тайните архиви на Ватикана, представени на съда, ясно показват, че от векове евреите са имали предварителен план да ритуално убиват отвлечени новородени и след това да консумират кръвта си", заяви главният прокурор пред петте международни съдии и 27 членове на журито.

"Планът е роден от усукана представа за извличане на духовна сила от жизнената сила на невинните, като по този начин се гарантира политическата стабилност на папството в Рим. Тези действия са не само геноцидни, но системни и институционализирани по природа.От поне 1773 г. те изглежда са били извършени от Римокатолическата църква, йезуитите и всеки папа. "

Двама свидетели твърдят, че като деца са били жертви на жертвоприношения с бившия папа Йозеф Рацингер. Тъй като най-малко 1962 Ратцингер е участвал в детски жертви като член на "Рицарите на мрака" според документите на Ватикана, представени в съда. Ратингер е асистент на Свещената академия в немския лагер за концентрация в Равенсбрук по време на Втората световна война.

Децата, които трябва да бъдат убити, бяха доставени от затворници в лагера на смъртта. Нацисткият Waffen SS дивизион Рицари на мрака е основан от Хитлер през 1933 г. и прегръща древни езически окултни вярвания в човешката жертва.

Холандският терапевт-ритуално насилие преживял злоупотреба Toos Nijenhuis свидетелства за свидетеля си за деца жертва в това видео:

"Наследниците на тези ритуали описват новородените бебета, които се нарязват на каменни олтари и останките им се консумират от участниците", заяви главният прокурор. "През 60-те години наред преживелите свидетели бяха принудени да изнасилят и осакатят други деца, кинжали ".

Според свидетелите папа Франсис, бившият папа Йозеф Рацингер, йозуитският началник-генерал Адолфо Пачон и англиканския архиепископ на Кентърбъри Джъстин Уелби бяха участници в детския кръг сатанински деца, жертва на култово изнасилване и убийство на деца.

Доказателствата също могат да се свържат с култови церемонии. Върховният съд на Великобритания, съдия Фулфорд, членове на британското кралско семейство, включително принц Филип, холандският кардинал Алфрин, холандската кралица Вилхемина, семейството и съпругата си Крал Хендрик, белгийските рояли и основателят на Билдербергер Краун принц Бернхард.

Документация на вестник "Канадски вестник" № 232, 26 декември 1942 г., Отава също е представена пред съда. Очевидно и за съжаление, канадското правителство и службата на Съвета за привилегировани лица в Лондон са предоставили на холандските кралски власти, изключение от цялата наказателна, гражданска и военна юрисдикция. Какво би направило тези световни лидери освободени от справедливост?

Главният прокурор представи предполагаеми връзки между британските, холандските и белгийските кралски семейства на изчезнали деца от мохаук в индийското жилищно училище в английската църковна кантория в Брантфорд Онтарио. През 2008 г. в училището "Мохаук" е открит детски масов гроб. Копаене на ITCCS от археолози беше закрита, когато бяха открити останки от малко дете.

Оттогава над 30 детски масови гроба  са разположени в индийски жилищни училища в Канада. Католическите и англикански църкви, Обединената църква в Канада, канадското правителство и английската корона отказаха многократно исканията на ITCCS за разкопки на масовите гробни места.

"Тази седмица бе представено убедително доказателство, че католическата църква извършва продължаващи престъпления срещу деца", заяви главният прокурор."Католическата църква е най-голямата корпорация в света и изглежда е в тайно споразумение с правителствата, полицията и съдилищата по целия свят".

Деветият кръг сатанински култ за жертва на жертви се казва, че работи в римокатолически катедрали в Монреал, Ню Йорк, Рим и Лондон, според доказателства, подадени в съда.

Свидетели твърдят, че детски жертви са се състояли в замъка Карнарвон в Уелс, неразкрит френски замък и канадски католически и англикански индийски жилищни училища в Камлуоп, Британска Колумбия и Брантфорд, Онтарио. Деветият кръг сатанински култ за жертва на жертви е смятан за използване на частни горски гори в САЩ, Канада, Франция и Холандия.

Вчера петте международни магистрати отложиха съдът в продължение на две седмици и смятаха, че ще продължат в затворени сесии. Затвореният съд на тази седмица бе проведен на неразкрито място поради уведомление, че Ватиканът е издал йезуит "хит", за да наруши производството.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748087
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031