Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2017 21:09 - Истинската причина Тръмп младши се срещна с руския адвокат
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 677 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Истинската причина Тръмп младши Met руски адвокат

До Ian Greenhalgh на 19 юли 2017 г.

image

[Бележка на редактора: Всеки изглежда малко объркан за това, защо Тръмп младши се срещна с руския, че адвокат, мисля, че знам защо.

Както VT е установила, Доналд Тръмп е пране на огромни суми пари за руската мафия, пари откраднати от руската икономика. Това започна през 1991 г., когато Тръмп е в несъстоятелност и на Съветския съюз току-що се самовзриви; това е този поток от руски пари на мафията, която позволява Тръмп да възстанови статута си от фалит на милиардера за кратко време.

Потокът на пари е от Алфа банка в Русия на организацията на Тръмп в Ню Йорк. По-късно, през 2000-та година, ключова фигура в обработката на тази операция за пране на пари на руската мафия бе Феликс Sater, човекът, който Тръмп отказва да говори за:

Баща Sater Михаил е доказано, че е член на руската мафия, водена от Семьон Могилевич, следователно Sater е връзката между Тръмп и руската мафия; нищо чудно, Доналд не искам да говоря за Sater ....

Когато Путин въведе законодателство за спиране на руските олигарси мафията, като техните незаконни печалби от Русия, той трябва да направи операция на изпиране на пари Тръмп-Могилевич много по-трудно, може дори да го накара да спре.

Това законодателство дойде като отговор на Закона за Магнитски, същия закон Магнитски, че Тръмп младши обсъдени, когато той се срещна с руския адвокат.

Очевидно е, че козовете, които вероятно са придобили почти всички от настоящия си богатство от пране на пари за руската мафия, ще се радва нищо повече от това да премахнете всички пречки, които биха могли да попречат на тази операция по пране на пари. 

Ето защо Тръмп младши се срещна с руския адвокат, тя е на среща между представител на организацията Тръмп и представители на руската мафия олигарси.

Целта на срещата беше да се обсъди как да се отърве от пречките по пътя на тяхното действие изпиране на пари, по-специално на американските санкции, председател сред които е и Закона за Магнитски.

Както Джоузеф Кенън пише по-долу:

Тези санкции са убийството на руските олигарси за една проста причина: Олигарсите не искат да запазят откраднати пари в Русия. Не е безопасно там. Те трябва да се транспортира плячката си към западните страни, където на мръсни пари могат да се изпират чрез недвижими имоти и други схеми.

Разбира се, това е Тръмп и неговата организация, която позволи на олигарсите, за да им откраднат пари от Русия, това е схеми Тръмп недвижими имоти, които са били използвани за изпиране на тези пари.

Ето защо Тръмп младши се срещна с руския адвокат - за да обсъдят как да получите своята работа пране на пари отново да работи, след като баща му е в Белия дом, той е в състояние да направи нещо за тези проклети санкции ... Иън]

__________ 
връзката Тръмп / Русия: Да отидем дълбоко

от Джоузеф Кенън

Ние сме били като изслуша много се говори по телевизията за Закона за Магнитски. объркан ли сте? Вижте една или и двете от вградени преговори (по-горе и по-долу) от Уилям Браудър. Той е американски бизнесмен - с изненадваща семеен произход - който е направил несметни милиони по време на развален прехода на Русия към капитализъм, докато той се сблъска с Владимир Путин.

Браудър е увлекателна говорител, а той казва, едно от най-важните истории на нашето време. Обещавам, че ще бъде прикован - и вие ще имате много по-добро разбиране на историята, която настилките скандал Тръмп.

В  това интервю NPR , Браудър разкрива истината за руски адвокат Наталия Veselnitskaya.

Тръмп Тауър е най-високата обществена пералня в света.  По-рано днес читател ми изпрати линк към  важна статия  от Крейг Unger в който се анализират въпрос, който изникна в самите тези кибер-страници през последния месец. Субтитрите Unger е обобщава историята: ". Как да използвате Trump Tower и други луксозни високи сгради за почистване на мръсни пари, работи международен престъпен синдикат, и задвижване неуспешен строителен предприемач в Белия дом"

Ние знаем, че ФБР "подслушвани" Тръмп Тауър, за да се подслушва, че  хазартът пръстен  и на  други дейности, мафиоти, свързани . В много предишни постове, установихме, парад на руски мафиоти, които продължават да избирате  , че  сградата е дом на база на операциите. Unger отива още по-дълбоко в тази история ...

Но дори и без разследване от Конгреса или специален прокурор, има много, които вече знаете за дълг на президента на Русия. Преглед на общественото досие разкрива ясно и смущаващ модел: Тръмп голяма степен се дължи на неговия бизнес успех, а в по-широк неговото президентство, до поток от силно подозрителен пари от Русия. През последните три десетилетия, най-малко 13 души с известни или предполагаеми връзки с руски мафиоти, или олигарсите, са собственост, живели в и дори се движат престъпни дейности от Trump Tower и други Тръмп свойства. Много използва апартамента и казина му за пране на несметни милиони мръсни пари. Някои проведе в света с високи залози хазарт пръстен от Trump Tower-в единица директно под един собственост на Тръмп. Други предвидени Тръмп с доходоносни сделки брандинг, които се изискват никакви инвестиции от негова страна. Взети заедно, притока на пари от Русия при условие Тръмп с решаваща вливане на финансиране, който помогна за спасяването на империята си от разруха, излъска имиджа му и ще стартира кариерата си в телевизията и политиката. "Те спаси бекон му", казва Кенет МсСаШоп, бивш помощник-прокурор в администрацията на Рейгън, който изследва връзките между организираната престъпност и развитие Тръмп през 1980г.

Това е напълно възможно, че Тръмп е никога повече от удобен наивник за руските олигарси и мафиоти, със своите казина и изказвам съболезнования, осигуряващи леко преминаване технологична среда за своите незаконни богатства. Най-малкото, с неговата постоянна нужда от нови вливания на пари в брой и добре документирани неговите проблеми с кредиторите, Тръмп прави лесна "марка" за всеки, който търси за изпиране на пари. Но каквото и знанията си за източника на богатството му, общественото досие става ясно, че Тръмп построен бизнес империята си в не малка част, с много мръсни пари от много мръсни руснаци-включително и най-мръсната и най-страховитите на всички тях.

Това би било Семьон Могилевич, човекът, който се продава оръжия (включително, се казва, оръжия за масово унищожение) с Ал Кайда. Преди да бъде убит, Литвиненко разкри връзки Могилевич към Путин.

Сред много други дейности Могилевич е жив интерес към проституция, включително непълнолетни проституция. Тези момичета се използват в операции "ужилване", предназначени да задържам бизнесмени и държавни служители. Тевфик Ариф, сътрудник Могилевич, бе  арестуван  , след като една такава ужилване приключение с участието на непълнолетни момичета на яхта.

На един напълно несвързани бележка:  PAL Тръмп Джефри Епщайн често се вижда в компанията на много млади жени от Източна Европа. Според Вирджиния Робъртс, тези момичета се използват за придобиване на компромат за VIP персони. Епщайн се твърди, че на пари мениджър за милиардери, макар че никой не знае кои са тези клиенти са и никой не може да определите точното естество на услугите, той предоставя. Епщайн и Тръмп беше близо.

Аз съм писал за Могилевич  преди . Ето един забележителен факт, че сте забравили:

За повече, може да искате да проверите онлайн книга, наречена  Deep Capture . Главата на другия край на връзката включва разкриването на отваряне на очите, че Могилевич е била представлявана от бившия директор на ФБР Уилям сесии, въпреки че ФБР трябваше руснакът на своя "Ten Most Wanted" списък!

Танцувай с руснаци.  Нека се върнем към парче Unger е:

През 1998 г. Русия неизпълнение на $ 40 милиарда в дългове, което води до рублата се понижават и руските банки да се затвори. Последвалата финансова паника изпратен олигарси и мафиоти в страната за кодиране, за да се намери сигурно място, за да вложат парите си. Това октомври само два месеца, след като руската икономика изпадна в паника, Тръмп направи първата копка на най-големия си проект, все още. Rising до 72 истории в центъра на Манхатън, Trump World Tower ще бъде най-високата жилищна сграда на планетата. Строителство Започналата през 1999-просто като Тръмп се готви първата си серия за президентския пост на ticket- на реформистка партия и сключен през 2001 г. Тъй като Bloomberg Businessweek съобщи по-рано тази година, че не след дълго една трета от дяловете на скъпите етажа кулата е била грабна-нито от отделните купувачи от бившия Съветски съюз, или от дружества с ограничена отговорност, свързани с Русия. "Имахме големи купувачи от Русия и Украйна и Казахстан", заяви агент по продажби Дебра Stotts Bloomberg.

Тръмп е намерил пазар си. След Trump World Tower отвори International Realty Сотбис партнира с руската компания за недвижими имоти, за да се направи голяма продажби тласък за имота в Русия. В "кула, пълна с олигарси", както го нарича Bloomberg, се превърна в модел за проекти Тръмп върви напред. Единственото, което трябваше да направя, изглежда, е шамар името на Тръмп на голяма сграда, а клиентите високо долара от Русия и бившите съветски републики са гарантирани за да дойде бързам инча

Според разследване Ройтерс през март най-малко 63-купувачи с руски паспорти адреси или изразходвани $ 98 милиона на имоти Тръмп в Южна Флорида. Нещо повече, още една трета от единици-повече от 700 в целия били купени от сенчестия фиктивни компании, които крият истинските собственици.

Тръмп твърди, че има нищо общо с руснаци. Това е лъжа. Без Русия, Доналд Тръмп, вероятно няма да е богат - със сигурност не толкова богат, колкото е той.

Сред най-близките му сътрудници бизнес е руски фигура от подземния свят Феликс Sater ...

Sater очевидно остава близо до вътрешния кръг на Тръмп. По-рано тази година, една седмица преди съветник по националната сигурност Майкъл Флин беше уволнен заради непредоставяне на срещи с руски официални лица, личен адвокат на Тръмп Съобщава предаване на ръка в офиса на Флин за "план за обратно-канал" за вдигане на санкциите по отношение на Русия. Съавтор на плана, според Times: Феликс Sater.

"Санкциите" означава преди всичко, Закона за Магнитски.

Наистина ли мислите, че Наталия Veselnitskaya и компания дойде целия този път само за да обсъдят руските сираци? Puh- leeaze . Тази среща беше изцяло за Закона за Магнитски.

Путин спряно американски осиновявания на руски сираци в отговор на санкциите, наложени от Закона за Магнитски. Такива осиновявания винаги са непопулярни в Русия от съображения за национална гордост. Самият Тръмп очевидно не може да се грижи по-малко за руските сираци. По този начин, препратки към въпроса "сирак" вероятно да се тълкуват като термин код за отменяне на санкциите Закона Магнитски.

Тези санкции са убийството на руските олигарси за една проста причина: Олигарсите не искат да запазят откраднати пари в Русия. Не е безопасно там. Те трябва да се транспортира плячката си към западните страни, където на мръсни пари могат да се изпират чрез недвижими имоти и други схеми.

Управниците на Русия поддържат домовете на запад и да изпращат децата си на западните училища. Целият смисъл, че е руски олигарх е да се получи  от Русия.

Отново: вградения разговорите от Уилям Браудър предлагат голяма част от необходимата основа. От  NPR интервю Браудър е ...

И така, какво се е случило е, че тази жена, Наталия Veselnitskaya, чрез различни хора в руското правителство се е превърнало и пълномощното за интересите на Путин в отмяна на Закона за Магнитски. И тя е наела огромен брой лобисти и прекарва милиони долари на адвокати, на специалисти по връзки с обществеността, за натривки активисти с цел отмяна на Закона за Магнитски.

И очевидно, когато Доналд Тръмп се започне да се покачва и когато той започна да се покачва след номинацията на републиканците, аз съм сигурен, че те са имали среща в централата на стратегия и те казаха, че трябва да стигнем до този човек, който да бъде отменен Закона Магнитски, защото това е тяхната най-важният приоритет на външната политика. И така, те вероятно са започнали с помощта на всички свои платени консултанти, за да разбера как да стигна до Тръмп. И най-накрая намери това странно в това, чрез музика организатор. И те отидоха там с единствената цел за получаване на Закона за Магнитски отменени.

Една последна дума за руски сираци.  Нека се върнем към въпрос, който е получил уведомление само в  тези скромни страници . Над ще отбележа, че мнозина смятат "Руски сираци" код фраза за да се отървем от Закона за Магнитски. Има, обаче, една възможност, че всичко това говори за сираците отива в нещо още по-зловещо.

Американските осиновявания на руски сираци са били управлявани чрез религиозен култ, управляван от тревожна човек на име Бил Gothard. Неговата "християнин" култ установено присъствие в Русия през последните дни на СССР. Gothard е свързан с Duggars и Майк Хъкаби - и може би да се Сара Хъкаби Сандърс.

Gothard е обвинен в злоупотреба и промиване на мозъка на американските деца, настанени в грижата за своите религиозни институции. Можем да си представим само съдбата на руските сираци - деца без семейства, които се превозват хиляди километри от родната си страна. Тези сираците са били държани в "дом за сираци" в коя Индиана или Илинойс, според доклад от някой, който е оцелял култ Gothard му.

Аз все още не знам точната роля, която играят, че култ. Но знам, че това: Всеки, който участва с тази среща с Наталия Veselnitskaya продължава да се позовава на американски осиновявания на руски сираци - и повечето от тези осиновявания премина през Бил Gothard.

Като учен казва в  Близки срещи : "Това е важно. Това означава нещо. "

__________ 
Фарс 
руски Адвокат: Акт Магнитски лобист Браудър зад Тръмп младши Скандал

Скандалът за срещата между сина на американския президент Доналд Тръмп, Доналд Тръмп младши и руски адвокат Наталия Veselnitskaya беше дирижирана от Закона Магнитски лобист Уилям Браудър, каза адвокатът.

"Аз съм се готови да се изясни ситуацията зад тази масова истерия, но само чрез адвокати или да свидетелства в Сената", каза Veselnitskaya, RT съобщава.

"Мога само да се предположи, че настоящата ситуация, която е била загрява за или така десет дни вече е аа много добре режисирана история съчинена от един конкретен манипулатор., Г-н Браудър. Той е един от най-големите експерти в областта на манипулиране на средствата за масова информация ", каза Veselnitskaya.

Тя продължи да се каже, че Браудър, който е основател и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания Hermitage Capital, оркестриран цялата тази дезинформация кампания като отмъщение за поражението той е претърпял в съда на САЩ през 2013 г. от екип от юристи, които са включени Veselnitskaya.

"Аз имам абсолютно никакво съмнение, че цялата тази информационна кампания се завъртя, насърчава и организира от които много човек като отмъщение за поражението той е претърпял в съда на Южния щата Ню Йорк в компанията случая" Prevezon "", каза тя.

"Той не е бил в състояние да убеди съда, с неговата отвратителна човешка трагедия, която всъщност никога не се е случило, за съдбата на един мъртвец -., Които е научил само след смъртта му"

През 2013 г. Veselnitskaya е бил един от адвокатите, които представляват Кипър базирани холдинг Prevezon, собственост на руския бизнесмен Денис Katsyv в писмената си защита срещу обвинения в пране на пари в съда на Южния щата Ню Йорк.

Случаят е бил уреден, без признаване на вина от Prevezon.

Адвокатът настоя срещата си с Тръмп младши беше насочена към противодействие на лобиране Браудър в Америка и нямаше нищо общо с президентските избори в САЩ.

"Аз вече съм уморен да се говори за това, но явно никой не иска да чуе. Това е история, която съм доведен до Доналд Тръмп младши Исках той да знае, че Браудър, човек, който се отказа му американско гражданство, се опитва да манипулира хората в Конгреса ", каза тя.

"Ако Сенатът иска да чуе истинската история, ще се радвам да говорят и да споделят всичко, което исках да кажа на г-н Тръмп", добави тя, имайки предвид предполагаемите икономически престъпления, които Браудър се подозира, че в Русия. "Аз ще споделя всичко, което знам за тази ситуация, когато милиони влязоха в моята страна и милиарди го напуснали. - и никой не плащал данъци"

Veselnitskaya каза още, сега тя е загрижен за безопасността на семейството си, тъй като е била открита, че отборът Браудър е разкрил за дейността на семейството си още преди срещата си с Тръмп младши

"Той е бил разкри, че г-н Браудър и неговият екип са били събиране на информация за семейството ми", каза тя RT, като добави, че отборът Браудър е "намери снимки на къщата ми и ги изпраща до Кайл Паркър ... известен човек в Камарата на представителите , който е работил в продължение на г-н Браудър продължение на много години - но не и за конгресмени и конгресен като цяло ".

Хората, които работят за Браудър също споделят всичките си лични данни с представители на Държавния департамент, заяви Veselnitskaya.

По-рано имейл, съдържащ твърдения за снимка на къщата на Veselnitskaya бе открита в находка от emailspublished онлайн от неидентифицирано лице. се твърди, че това се получава от сметката на интелигентност служител на Държавния департамент на САЩ, натоварена с наблюдението на Русия. вероятно е бил изпратен от Браудър да Паркър на 6 юни 2016 г..

Email между Държавния департамент Робърт служител Ото, член на висши служители от комисията по външни работи и съосновател на Hermitage Capital Management. © disobedientmedia.com

Veselnitskaya се оплакват и вниманието на медиите тя сега е траен във срещата си с Тръмп младши, заявявайки, че историята е от мухата. Критиците на президента Доналд Тръмп видят срещата като наличието на тайно споразумение кампанията си с руското правителство за цел да подкопае Демократична своя съперник, Хилъри Клинтън. Руският адвокат твърдо отрече спекулациите, че срещата бе координирана от офиса на главния прокурор на руски език.

Браудър има дълга история на враждебност срещу Русия. През 2013 г. той е осъден задочно на девет години затвор за укриване на данъци. Той е и шеф на покойния руски одитор Сергей Магнитски.

Според съда присъдата на 2013 г., заедно с Браудър Магнитски не плати над 552 милиона рубли на данъците (около $ 16 милиона). Бизнесменът също е признат за виновен за незаконно закупуване на акции на природен газ монопол в страната, Газпром, което струва на Русия най-малко 3 милиарда рубли (US $ 100 милиона).

Магнитски почина в досъдебното задържане през 2009 г. Неговата смърт доведе до напрежение в руско-американските отношения. Американските власти в крайна сметка, наложени санкции срещу руски официални лица, те считат отговорен за смъртта на одитора чрез издаване на т.нар Магнитски списъка през 2012 г. Браудър също лобира европейски държави ще последват примера на Вашингтон.

Законът за Магнитски е 2012 закон, който позволява на САЩ да се възползват от активи от редица предполагаеми руски нарушители на човешките права, както и им пречи да влизат в страната. Русия отвръща на удара, като се забрани на американските семейства от приемане на руските деца.

Подобни публикации:



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39763135
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031