Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2016 18:19 - „Новия световен ред“ е шокиран, с пръст в задника
Автор: varg1 Категория: Политика   
Прочетен: 1811 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Обединеното кралство напуска Европейския съюз.
„Ужъст“

Сигурно през последно време чувахте много тролска пропаганда на петата колона на САЩ (АКА соросоиди) в България по темата с референдума за излизане на Обединеното кралство (ОК) от Европейския съюз (ЕС).

Тъй като медийната сцена в страната ни е тотално предоставена на тези гореспоменати лица, те се опитваха да ви удавят в многомилионната €-кампания на щабквартирата на ЕС – Брюксел/Берлин и техните пионки в политико-бизнес средите в ОК, че видите ли ОК ще остане в ЕС, защото това искали британците. Въпреки, че не достигна никакъв материален % от същата кампания тук, все пак ни поливаха и нас българите, поне останалите в България все още. Целта, естествено, беше да ни се покаже, че „демокрацията“ и „глобализма“ са правилният избор, и че цяла западна Европа стои твърдо за обединението на всички страни от стария континент. За целта дори пуснаха на 11 юни 20-30 индивида в София с предварително подготвени лозунги и знамена, че видите ли, България била „верен член“ на ЕС и НАТО. Сиреч, да не се препоти някой, че тук вече може да се замислят хората докъде ни доведоха за 26 г. колониално „гъзолизачество“ същите тези нашенски „поп Кръстювци“.
Услужливи медии незабавно отразиха акта като „огромен“, че стотици българи били излезли да изразят подкрепата си за НАТО и ЕС. Да бе, направо милиарди били. И ей така им хрумнало точно сега, няколко дни преди референдума в ОК. Дали пък американското посолство не го е организирало?

Разбира се, след днес, когато стана ясно, че дори многото пари и политически партии не могат да спрат изискванията на „свободомислещите“ граждани на една страна, вече ще чуете дори, че Владимир Владимирович Путин е виновен за резултатите от референдума в ОК. Колкото и смешно да ви изглежда. В реда на нещата е отново да включат в България вентилатора на „комунизма“ за да подухат реалността със смрадливия си агонизиращ стон. Те се нуждаят от него, той е единствената им „опора“.

Да разгледаме някои заглавия от различни медии, които са от зависимите от НПО и политиките на САЩ медийни портали. Чрез всичките тези публикации се цели да се разкаже на българското общество, че въпреки това България трябва да се люлее на люлката на модерния колониализъм.

dnevnik.bg (на Иво Прокопиев, Икономедиа, медия трамплин за НПО и експертите им): „Как ще се отрази Брекзит* на футбола“, „Брекзит шокира Великобритания и Европа (на живо)“, „Станишев: Брекзит е земетресение с огромен магнитуд“, „Шотландия обмисля референдум за независимост, докато още е в ЕС“, „Има риск за отслабване на рублата заради Брекзит, заяви руският финансов министър“, „Какво сгрешихме с този съюз, та да накараме Великобритания да си тръгне“.

Авторът на последната статия е Юлиян Попов, който е сред създателите на Нов български университет (НБУ), по известен като Сороския университет, и няколко други НПО. Баща му беше председател на „Отворено общество“ на Джордж Сорос, както и директор в друго НПО – Центъра за либерални стратегии, където са други „ескперти“, Георги Ганев и Иван Кръстев.

Има и много други публикации през последните седмици, но ще го оставя до тук. Този вид медии са сериозно активни, все пак работят с не малко пари.

webcafe.bg: „Кой печели и кой губи след Brexit?“, „Не казаха на британците, че ще им трябват визи за Слънчев бряг“, „Не бързайте да се плашите от Brexit“ и др.

mediapool.bg: „Британия напуска ЕС: Шок, хаос и неизвестност“, „ЕС: Великобритания да напуска възможно най-бързо“, „Шотландия и Северна Ирландия открито заговориха за независимост“, „Лондон няма шанс за добра сделка при развода с ЕС“, „Brexit: The Big Picture*“.

В последната автора е Красен Станчев от Институт за пазарна икономика (ИПИ). Още една статия: „Путин: Не сме се и опитвали да влияем на процеса на Брекзит“.

Оставям до тук заглавията. Вече се усеща, какво целят. Общо взето се вижда от всички публикации, че някакъв вид паника е обзела соросоидите в България, дори най-видните „експерти“ сред тях. След писаници като тези:„Ако тя не се промени (системата на Брюксел) към повече свободен пазар, повече стопанска свобода, конкуренция и обвързаност с водещите икономики на Северна Америка …“ – Красен Станчев (ИПИ), става за пореден път ясно, че нашенските мутро-политици и мутро-„експерти“ от НПО си вървят за ръчички, искащи големия евро-американски „мултикулти“ чеп да ни ръчка свободно.

Бойко Борисов пък за пореден път не можеше да не се изсере като заяви, че:„В ЕС ще останем само ние, Румъния и Гърция“. Каква пародия. Агонията на 26 годишната шайка в управление, медии и „неправителствен“ сектор се самоизлъчва като едва ли не предадена от „партньорите“ си жертва.

ЕС се разклати, и то доста здраво. Започва да се заговаря за референдуми за излизане от ЕС и от други страни-членки.

От друга страна пък започва да набъбва и американския зародиш на сепаратизма, което ще е нещо, към което да насочат следващата си стратегия, ако се появи застрашаващ за техните цели процес в ЕС.

Нещата са много различни отколкото, това което въртят и сучат у нас социолози, политици, „експерти“ и соросоидни кретени.

ЕС върви към федерализация, където ще да стопират всички бъдещи възможности за отказ от „Съединените европейски щати“, от огромните корпорации на САЩ. За целта искат да прокарат „Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции“, за което дори направи своят тур из Европа Барак Обама, и както казва К. Станчев, да се „обвържат със САЩ“ страните-членки.

ЕС върви към глобализация на мултикултурна основа, където се налага на гражданите на отделните държави да величаят големите икономики и плюят по унищожените, та дори и ако са си техните родни.
Този мултикулти-модел се налага на европейски държави със хилядолетни традиции, чрез които са запазили своите идентичности. Същите са идентификацията за това, че днес наричаме българите – българи, испанците – испанци и т.н.

Създадената от САЩ „война с тероризма“, в която участват дружно, по воля или не, страните-членки на ЕС, създадоха за целта огромни миграционни вълни, чрез които да забързат процесите по смесването на ЕС. Уеднаквяването на пазарите, големите вериги магазини, прокарването на евро-валутата, постоянното поскъпване на цените на стоките, безработицата, неспирно увеличаващите се години за пенсиониране и т.н. и т.н., са част от план за смесването на евро-нациите и завземането на националните им пазари и ресурси.

Всичко това засили евро-нацизмът в отделните държави, където, вярвате или не, не е гледано на имигрантите от европейската общност равноправно. Всеки, който живее в чужбина го е усещал, и ако е искрен – не би кривил сърцето и душата си да го отрича. Британците знаят, че страната им води коалиционни и колонизационни политики съвместно с най-големия им партньор – САЩ, и знаят, че на тях не е гледано добре в по-голямата част на света, дори и в ЕС.

Трябва да си зададем в този момент въпроса: Защо най-верния и стар партньор на САЩ излиза от ЕС?

С оглед на днешното положение около мигрантската криза (дори и тази миграция от страните-членки), икономическата такава, наистина е редно да помислим върху по-горния въпрос. И то сериозно, с оглед на бомбените атаки през последните месеци в Париж и Брюксел, тези изминалите след 2001 г. в други европейски столици. Всичко е предвидимо и очаквано.
Да не игнорираме факта, че една от позициите на „евро-сепаратистите“ за гласуване на референдума за излизане на ОК от ЕС беше именно отредена на сигурността. Британската позиция е за по-голям граничен контрол, където ще могат да избират своите бъдещи мигранти, а не да допускат икономически евро и други бежанци, между които се крият и пратеници на терора и престъпността. Те без съмнение очакват бъдещи удари, знаят го, знаят за навлезлите в континента терористи, и в страната им цигански мафии, и търсачи на социалните им помощи.

Дори Доналд Тръмп каза, че: „Хората от цял свят недоволстват и притесненията, свързани с контрола над границите, са сред основните фактори, накарали британците да гласуват по този начин.“ Тръмп прогнозира, че и други страни могат да последват британския пример. И едва ли греши.

Запитвали ли сте се, на вас, какво положително ви докара членството в ЕС? Магистралите на Бойко тиквата? Защо именно на споменатата демонстрация от София повдигаха НАТО?

Свободата на словото, където са настанени на удобни позиции в различни структури удобни индивиди. Това ли е тази свобода на словото?

Може пък разгонването на нас българите от страната ни да ви се струва много демократично, така ли? Това да не го наричате свободно движение? Ще падна от смях. Това е обезлюдяване на България, а не свободно движение. Да, работа и пари няма, затова им трябваме на брюкселските еврократи евтини и трудоспособни. За да задоволяваме прищевките на старите партньори. За целият „демократичен“ процес, единственото, което видяхме е лъснатия задник на дебелия котарак зад океана и потните „мъди“ на по-големите икономики в западната част на ЕС.

Това може да е първия пример за нещо, което в края на краищата може да е неизбежно –разпада на ЕС. Предстоят големи събития. Ще има още промени.

Дано това поучи нашенските бъдещи политици, че никога целта на една държавна власт не може да се базира на това да се гони и преследва родното население. Да ги поучи да работят за това да върнат милионите избягали българи през последните 26 г. Да подобрява условията на българския живот, а не да гледа, какво се случва и казва ЕС и САЩ. Все пак, така не може да я караме вечно, нали?

„Новия световен ред“ е шокиран, с пръст в задника. Желая им всичко най-добро на британците. Избраха бъдещето си. 23 юни 2016 г. ще остане в историята като „Денят на независимостта на Великобритания“.

ANONYMOUS BULGARIA

*брекзит, от английски brexit”, е съкращение от Британски изход, който се отнася до референдума за излизане от ЕС.




Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
1. asthfghl - Чакай,
26.06.2016 17:04
Сорос не заложи ли бая кинти на разпадане на ЕС?
цитирай
2. starotomagare - Не може да да се отрече, че британ...
26.06.2016 17:41
Не може да да се отрече ,че британците доказаха ,че не случайно са на били и са на гребена на световната цивилизация.Макар и в последния момент се взеха в ръце за да запазят кораба си от потъване въпреки хилядите пробойни.Въпреки заплахите и сериозните финансови рискове за близкото си бъдеще те направиха правилния избор за да запазят своята идентичност.Свалям им шапка и се моля и ние българите да отрезвеем поне в последния момент за да оцелеем като народ и държава.
цитирай
3. pando - Британците
27.06.2016 14:18
Са като плъховете ,които напускат потъващия кораб...Кой ще е следващият?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20124798
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031