Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2016 19:08 - Световните войни се водят от тежко болни хора - Ленин и Сталин
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 11697 Коментари: 10 Гласове:
5

Последна промяна: 27.05.2016 19:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 “Болестите и сексът на държавниците”image 
Д-р Тотко Найденов; гл. редактор на в. “Български лекар”, специалист по социална медицина; откъсът е от книгата му “Болестите и сексът на държавниците”

Най-кървавите събития през отминалия ХХ век безспорно са: Втората световна война (общо над 50 млн жертви, 28 млн от които – от бившия Съветски съюз); предхождащата я Първа световна война (отнесла 10 млн човешки живота), Гражданската война в Русия (разпалена от продалия се на немците изверг Ленин и струвала й 13 млн), организираният от Сталин масов глад в Украйна (Голодомор – 7 млн); ужасяващият най-масов концлагер в света – болшевишкия ГУЛАГ (поне още толкова), атомните бомбардировки над Хирошима и Нагазаки (над 200 000). Не по-малко страшно е, че преобладаващата част от тези огромни жертви са абсолютно невинни хора, вкл. и дечица

Как е станало възможно цялото това безумие?

“Кадрите решават всичко!”; прав е Сталин.

А водачите на Гражданската война и яростно воюващите страни през Втората световна война до един са тежко болни.

И вместо, както обикновените хора, да излязат в дългосрочен отпуск или направо в пенсия по болест, безразсъдно унищожават десетки милиони.

imageВладимир Ленин

Владимир ЛЕНИН (1870 – 1924) успява, по поръчение (и щедро заплащане) от германския ген. Лудендорф, да извади Русия от Първата световна война, и сътворява най-колосалния, кошмарен и катастрофален социален експеримент, съсипал развитието и на нея, а впоследствие – на цяла Източна Европа. Улянов – Ленин има, заложено наследствено му, много лошо здраве. Баща му, единият от братята и двете му сестри, умират, като него, около 54-55-год. възраст, от исхемични инсулти, предизвикани от генерализирана и мозъчна атеросклероза. При Вожда тя е особено напреднала в лявото полукълбо и – медицински неизбежно – му довежда в тази зона един след друг 4 инсулта. Още при първия получава частична парализа вдясно и почти пълна неспособност да говори. 8 месеца след него го сполетяват и останалите, напълно деградира, предимно мучи като безсловесно говедо.

При аутопсията му откриват втвърдени артерии в основата на черепа и тромбоза на лявата сънна артерия, както и размекване на мозъка. Лично комисарят на здравеопазването Семашко потвърждава данните от аутопсията наивно, но откровено: “Склерозата на мозъчните съдове на Владимир Илич е стигнала толкова далеч, че са калцирани При докосване с пинцета звукът е сякаш, че се докосва камък. Стените на много кръвоносни съдове са толкова удебелени (вероятно иска да каже – запушени и задръстени отвътре с атеросклеротични плаки, бел. Т. Н.), че през отвора (т. е. лумена им, бел. Т. Н.) не може да мине дори косъм (т. е. те са станали направо непроходими, което си е класическа злокачествена атеросклероза, бел. Т. Н.). Така цели части от мозъка са били лишени от свежа кръв.”

За срам на всички комунисти, този мозък е грижливо съхраняван в стъкленица с формалин. Ето как описва експоната писателят Юри Аненков/ “Едното полукълбо бе здраво и с нормална големина, с ясно определени гънки, другото (става въпрос, без съмнение, за лявото, бел. Т. Н.), което висеше, сякаш превързано с ширит, беше сгърчено, смачкано, смазано и не по-голямо от орех (т. е- напълно атрофирано от склерозата, а вероятно – в добавка със сифилистична гума, бел. Т. Н.).

Буди недоумение съставянето на цял “Институт за изучаване на Лениновия мозък”, където “учени” чоплят и разглеждат под микроскоп всяка негова гънка и клетка, сякаш не знаят, че мисловният процес не е материален, а функционален.

Склерозирани са и артериите, които хранят сърдечния мускул. Освен неизбежната стенокардия (гръдна жаба), Ленин закономерно страда от тежка хипертония, която го измъчва (силно главоболие, отпадналост, лесна уморяемост, раздразнителност, избухливост и сприхавост, шум в ушите, безсъние), което го прави едва поносим за околните.

Усърдно и безрезервно подпомаган от масовите палачи на руския народ Троцки, Каганович, Свердлов, Зиновиев, Дзерджински, Ворошилов, Молотов, Сталин и останалите сатрапи, Ленин раздухва невероятен по размерите си безогледен кървав терор в измъчената държава. Склерозираният сифилистичен мозък не проявява и капчица милост към никого. Всяка негова втора телеграма или бележка (просто е обожавал хвърчащите, написани трескаво, на коляно бележчици) до съратниците и останалите железни болшевики-главорези, повелява без условности: Не крие омразата си към своя народ (“Нахранете руските глупаци, без да им давате пари”, нарежда, когато, бидейки в изгнание, му идват съратници от Родината). И нищо чудно: в кръвта на това мегачудовище няма нито един еритроцит руска кръв – дядо му по бащина линия е потомък на калмик и чувашка, съпругата му е калмичка; дядо му по майчина линия е покръстен евреин-лекар, жена му е дъщеря на немец и шведка. Какво тогава да обича и жали чуждия руски народ?!.

“Разстрелвайте заговорниците и колебаещите се, без да се пита никой и не допускайте идиотско протакане!”; “Необходимо е да се проведе безпощаден масов терор. Съмнителните да се затварят в концлагерите. Да се пуснат в ход наказателните отряди!”; “Проблемът с казачеството да се реши по пътя на поголовното им изтребление. Да се проведе масов терор сред богатите казаци и да се изтребят до крак.” (Това си е класически геноцид, холокост!, бел. Т. Н.); “Колкото повече представители на реакционното духовенство и реакционната буржоазия успеем да разстреляме, толкова по-добре”; “Разстрелвайте, бесете!”; “Ние няма да се поколебаем да разстреляме хиляди хора!”; “Обесете 100-1000 от техните (на Латвия и Естония, бел. Т. Н.) цивилни чиновници и богаташи!”; ”Смазването на казанските чехи и белогвардейци ща бъде образцово безпощадно!”; “Общата цел е прочистване на руската земя от всякакви вредни насекоми, а те, както е известно, трябва да се изтребват поголовно”; “Ако не бъдат предприети героични мерки (за пренасянето на дърва за огрев от московчани), лично аз ще ръководя не само арестите на всички отговорни лица, но и разстрелите”. .Дава указания да се вземат заложници-селяни за разчистване на железопътните линии от сняг и “ако това става не съвсем удовлетворително – да бъдат разстреляни”; “Граждани, които отказват да съобщават имената си, да се разстрелват на място без съд” (Улянов е учил право, като нередовен студент, общо година и 3 месеца, но без да е дипломиран юрист, не знае ли презумпцията за невинност до доказване на противното; и какви са тези буржоазни глезотии за съд – съдът тук е пияният комисар с кожената тужурка и нагана, тройката-трибунал); “Вземането на .заложници трябва да бъде съобщавано и те да бъдат разстрелвани в случай, че оръжието (на разбунтувалите се срещу терора хора, бел. Т. Н.) не се предаде”.

Как може да бъдат коментирани подобни най-свирепи заповеди, освен като преднамерен геноцид към собствения си народ, с техните ключови думи: “Безпощадно!”, “Разстрелвайте!”, “Бесете!”?!

Именно по нареждане на Ленин палачът на разбунтувалите се моряци от Кронщадт – маршал Тухачевски екзекутира без съд и присъда ни повече, ни по-малко 3 000 от тях; изгаря цели села от размирната, вдигнала се срещу непосилните наряди, изнемогваща от организирания глад Тамбовска област и заповядва на червеноармейците да стрелят напосоки по къщите, независимо дали вътре има деца или старци. Ленин разпорежда на Свердлов да бъде екзекутирано цялото царско семейство. Още не стихнала подпалената от Вожда Гражданска война, заповядва да “се пробва с щик” способността за съпротива на “буржоазна панска Полша”. Лениновите солдати, предвождани от същия този безпощаден кръволок Тухачевски (бъдеща жертва на още по-по-най-човечния човек – другаря Сталин) грабят, изнасилват, разстрелват братята-славяни, докато при Варшава най-после са разбити от патриотите на героя маршал Пилсудски и безславно се завръщат.

А как се набират доброволци за новата народна Красная армия?

Вероятно по указание на другаря Ленин (или поне, със сигурност – не без негово знание и горещо одобрение) военният комисар другарят Троцки нарежда мъжете във всяко село, в което са влезли червените полкове, да се строят на площада и най-вежливо и възпитано им предлага да се запишат доброволци. Почти винаги няма нито един желаещ. Тогава тръгват железни комисари по редицата и започват да пуска куршуми в главите на строените в левия фланг. След първите 2-3 трупа, останалите селяни до един вдигат ръце в знак на съгласие да бъдат зачислени – “доброволци”! – в Червената армия.

През 1919 г., когато 13 милиона руснаци и украинци вече са избити или измрели от тиэ и холера в най-опустошителната гражданска война, върлувала някога по света,.другарят Ленин създава, с подкрепата на другаря Троцки, и прословутия първи болшевишки концлагер за въдворяване на класовия враг – в манастира на остров Соловки. Надписът над портала му е смразяващ със своята безпощадност и цинизъм: “С желязна ръка ще отведем човечеството в щастието”. Какво щастие – на масовия терор, разстрелите и глада?!… И хората правилно наричат властта не “советская”, а “соловецкая”, т. е. концлагерна.

Без никакво колебание най-големият враг на руския народ Улянов – Ленин нарежда на палача Троцки да сключи с Германия позорния Брестки мир, щедро отстъпил й 1 млн кв клм чужда и на двамата земя.

Ето до каква ужасяваща, безпощадна към цяла една огромна нация характеропатия водят атеросклерозата и сифилисът, особено когато са съчетани!

И този най-жесток и садистичен тип, деградирал сифилистик и тежък склеротик, десетилетия наред натрапчиво бе възхваляван като “най-човечният между хората”!!

imageЙосиф Сталин

Най-добрият ученик и последовател на кървавото чудовище Ленин безспорно е Йосиф СТАЛИН (1879 – 1953), развил до космически висоти започнатия от него и най-предания му кръволок Троцки социален и руско-етнически геноцид, унищожил милиони хора – другомислещи, опоненти и абсолютно невинни хора.

“Геният на народите” води неразумен нездравословен начин на живот – пуши, не се движи, почти всяка вечер гуляе – пие напоително и яде до пръсване. Като Илич, е хипертоник, със силно изразена обща и мозъчна атеросклероза, и умира, подобно на него, от инсулт (само че – хеморагичен, от кръвоизлив) в същото ляво полукълбо. Той му е втори (първия инсулт получава в края на 1945, преизтощен от войната, но го преодолява). При аутопсията виждат, че лявата му сърдечна камера е хипертрофирала (разширена) – неоспорими данни за дълго протичала хипертонична болест, която диктаторът изобщо не наблюдава и не контролира поради вечния си страх и недоверие дори към лекарите. Приема само отвара от неизвестни билки, приготвена от верния му секретар Александър Поскрьобишев, който е бивш фелдшер; сутрин изпива на гладно половин чаша топла вода с 10-тина капки йод.

Ленин обръща вниманието си върху Сталин, когато той успешно се справя с контрареволюционерите в Царицин (1918 г.) по силно впечатляващ, съвсем оригинален начин: товари няколко хиляди пленени войници и по-заможни граждани на шлепове и ги потапя насред Волга. Заради този му подвиг градът започва да носи неговото зловещо, стряскащо и насън жителите му име – Сталинград.

Жесток, безсърдечен и безмилостен дори към най-близките си съратници,Сталин явно е болен от вяло протичаща параноидна щизофрения. Диагнозата поставя световно известният невролог и психиатър Бехтерев през 1927 г.; фаталната му грешка е, че, потресен от находката си, непредпазливо я промърморва пред неколцина свидетели. След 2 дни професорът умира от “остро хранително отравяне”…

Болестта се обостря особено през 1937 г., “Годината на терора”, когато са арестувани и разстреляни 70% от членовете на ЦК и половината от 2000-те делегати на 17-тия Конгрес на КПСС. Само за периода февруари 1937 – ноември 1938 г. са екзекутирани и 43 000 офицери от Червената армия, което окуражава Хитлер да нападне необятната страна 4 години по-късно, въпреки сключения “мирен” Пакт Рибентроп – Молотов. Сталин спуска указания до всички областни партийни комитети за “лимити” от хиляди граждани за наказание “първа категория” или “висша мярка”, т. е. разстрел. Сам или с Молотов се разписва върху поименни албуми и списъци, съдържащи по 3-4 000 имена с това зловещо указание, усърдно изполнявано от местните чекисти. Любимият му израз “Когато секат дърва, летят трески” (сиреч – нищо нелогично, че при тези яростни чистки може да загинат и много невинни хора) се подема като рефрен в цялата вцепенена от ужас страна.

Ето смразяващата му наздравица по време на тържествения обед с партийния апарат на 7 ноември 1937 г., когато явно се намира в апогея на властта, славата и шизофренията си: “Ние ще унищожаваме всеки враг на народа. Ще унищожаваме целия негов род, неговото семейство. Безпощадно ще унищожаваме всеки, който със своите действия и мисли (да, и мисли!, белз Т. Н.) посяга върху единството на социалистическата ни държава.” Три вледеняващи изречения, всяко от които съдържа безапелационния глагол-закана “ще унищожаваме”…

Преднамерено и без жалост организира масовия глад (прословутия ужасяващ“Голодомор”) в Украйна, житницата на СССР, като изнася цялата й пшеница в Германия, докато 7 млн украинци умират, останали без къшей хлебец и по места се стига до човекоядство дори на собствените деца!!

Държи “в шах” най-близките си сътрудници. Жената на формалния президент на огромната държава Михаил Калинин (“първата дама”) дълги години чисти дрехите на концлагеристите от въшки в Сибир. Там са въдворени и Полина Жемчужина, необразованата съпруга (но член на ЦК) на всесилния външен министър Молотов, и на дългогодишния му секретар Поскрьобишев (а скоро след това, уж само с 3-годишна присъда – и разстреляна); братът на безпощадния главорез Лазар Каганович – Михаил (също разстрелян); много по-рано Серго Орджоникидзе е принуден да се самоубие. Безстрашният легендарен маршал Будьони, за когото народът пее пламенни песни, безропотно собственоръчно арестува и услужливо откарва с колата си в НКВД втората си съпруга – знаменитата оперна певица Олга Михайлова от “Большой театр”, обвинена като английски и полски шпионин… Злощастната дива така си и угасва в Сибир, непотърсена от юначното си мъжленце…

Лично Вожда заповядва да бъдат осъдени на смърт и екзекутирани съратниците на Ленин Каменев и Зиновиев (усърден палач на Ленинград и обладател на балерините му), маршалите Тухачевски и Егоров, слепите изпълнители на собствените му безумни издевателства над народа шефове на НКВД Ягода и Ежов и още стотици хиляди други болшевики.

Никой не е убил повече комунисти от най-любимия им Вожд другаря Сталин!. Със съдействието на новия страшен комисар-злодей на НКВД Лаврентий Берия, Вожда организира чудовищния Архипелаг ГУЛАГ, състоящ се от 22 основни концлагера с около 6000 по-малки филиали в цялата страна и с всепризнати “върхове” Колима, Магадан и Воркута, където затворникът престава да бъде човек, а само щампован на изпокъсаната ватенка номер и всеки момент може да бъде застрелян без никаква причина от надзирателите или да умре от непосилен глад, умора и студ.

Жертвите на ГУЛАГ се изчисляват от различните автори от 9 до 20 млн (Солженицин ги изчислява на немислимите 60 млн); според официалните съветски данни през Архипелага за 20 години преминават 2 млн 370 хиляди съветски граждани при срамежливо призната обща смъртност до 20%. Отделно – още над 3 млн германски военопленници, поне половината от които умират или са директно избити; само 6000 войници от измръзналата още при Сталинград пленена 300 хилядна армия на фелдмаршал Паулус се връщат в Родината си…

Според американския демограф Рудолф Дж. Ръмъл в най-жестокия си период 1918 – 1953 болшевишкият комунизъм е избивал средногодишно по 1,7 млн граждани на съветската империя. Изчислението може да си го направи всеки.

В ГУЛАГ биват доунищожени и преобладаващата част от злощастните съветски военопленници. Съгласно Заповед 227/1942 г. предаващите се в плен червеноармейци автоматично се обявяват за предатели и им се “обещава” задължително 10-годишно въдворяване в Сибир след освобождаването им от немските концлагери (което и бива стриктно изпълнявано); семействата им пък в тила биват лишавани от оскъдните военни дажби черен хляб, т. е. обречени на сигурна гладна гибел. “Навсякъде те чака смърт: отпред – славна, отзад – позорна!”, така правилно разшифроват бойците тази прословута заповед, известна като “Ни шагу назад” (“Нито крачка назад!”), изиграла може би решаваща роля за Победата (защото дотогава те масово капитулират пред немците). Изпиват на екс до дъно дажбата канче войнишка водка, раздавана им за кураж преди атака и хукват напред през мините с викове “За Родину, за Сталина!”, следвани от комисарите и специалните части (съставени от криминални престъпници, освободени от ГУЛАГ), насочили картечниците в гърбовете им.

Разбира се, не може да бъде отречен и патриотизмът на руския човек-стоик, но това свято чувство безспорно е многократно подсилено от въпросната прословута Заповед 227.

Прословут е и сталиновият Закон за опазване на социалистическата собственост, издаден на 7 август 1932 и затова известен на народа като “седми-осми”, в който Вожда собственоръчно е добавил клаузата: “Посегналите на обществена собственост трябва да бъдат третирани като врагове на народа.”. Наказанията, предвидени в него за присвояване на колхозно имущество (вкл. откъсване на ръкойка пшеница или ръж) са от “милостивите” 10 години каторга до “высшая мера наказания”, т. е. разстрел; и се отнасят и до децата!!

Не може да бъде отмината и ужасяващата насилствена калективизация на земеделието. Най-работливите и заможни селяни, наричани с дамгосващото определение “кулаци”, биват масово изселвани в Сибир или направо избивани, а земите им – конфискувани и включени в колхозите. Надигат глава кубанските казаци, въпреки явната си обреченост, обезумели от глад. Пияните чекисти опожаряват дървените им къщички, заедно с пищящите вътре деца и техните майки и баби; който успее да изпълзи навън, бива доубиван с щикове. Ха, сега, да видим кой занапред в Русия ще се осмели да се опълчва срещу справедливата съветска власт и указанията на най-любимия Вожд!

Безмилостна е разправата Му и с кавказките народи, сътрудничили на немските окупатори – чеченци, ингушети, карачаевци, балкари, калмици, кримски татари, месхетински турци, кюрди и пр. Посред зимата на 1943 – 44 г. ти са вдигнати рано сутрин от леглата си, а къщите им – запалени, без да се проверява дали в тях няма укрили се изплашени деца, жени и старци. След това извозват оцелелите в Сибир, където ги стоварват насред мразовитите степи да се оправят, както могат – без строителни материали, без провизии.

Дори в разгара на войната 50% от съветските вагони са затворнически, а не боеви, т. е. използват се за репресивни, а не за военни цели: какво безсмислено и престъпно разхищение на материални и човешки ресурси! Тежката параноя на Сталин протича и не се притъпява с времето и възрастта. Той приема щедрите помощи на САЩ в техника и въоръжение (“заем-наем”, обаче така и не им се издължава след Победата), но отказва… лекарства, вкл. пеницилин, така нужни за лечението на ранените и болни войници, с което става индиректна причина за огромната смъртност сред тях.

Ярък пример за абсолютното незачитане и безсърдечно унищожение на живота, което проявява “Бащата на народите”, е поведението му спрямо Варшавското въстание (август – септември 1944). То обаче е вдигнато от “не нашата” проанглийска Армия Крайова, а не от проболшевишката Армия Людова. Цели 63 дни дивизиите на маршал Конев с безразличие наблюдават от отсрещния бряг на Висла избиването на героичните бойци-антифашисти (загиват 18 000 от тях) и на още 165 000 цивилни). Нещо повече, след като най-после форсират реката, юначагите на НКВД залавят оцелелите полски войничета и ги екзекутират на място или изпращат в Сибир.

Преди това, през пролетта на 1940 г., по лично нареждане на Сталин в гората край Катин са разстреляни около 22 000 пленени полски офицери, цветът на нацията – генерали, лекари, учители, инженери, свещеници. Отделно от това поне половината от 1,5 млн поляци, откарани след завземането на Западна Полша в Сибир, измират там.

Ето защо в Полша трудно ще проговориш на руски…

Неразбираема е припряността, която проявява Вожда за завземането на Берлин – непременно на 1 май! – която закъснява само с ден, след като наивният (подобно на Рузвелт) главнокомандващ Айзенхауер не му го оспорва, почти спирайки настъплението си към фашистката столица. Вместо да я удуши с няколкоседмична обсада и да спести ужасяващите жертви в самия край на войната, Сталин губи при припряния щурм на Берлин нови 300 000 войничета, повечето – 16-17-годишни, тъй като повечето от възрастните солдати вече са избити. За 1 убит немски войник СССР дава 7! Това е тактиката на оглупелия царски генерал Брусилов от Първата световна война: с трупане на могили руски трупове пред вражеските окопи, с буквално удавяне на противника с кръв, но – собствената! – за да го стресираш и победиш. Раждали са руските майки, хвърляй синовете им като наръч сено в огъня; нови ще родят…

Неумолим е Сталин и към православния клир, макар 5 години да е учил в Духовната Семинария в Тифлис. (“Жалко, че не стана свещеник”, ще му каже в очите собствената му майка…). Още през 1931 г., по внушението на Каганович, нарежда да взривят великолепния храм “Христос Спасителят”. Не може да има друг Бог, освен Него, сипаничавия осетински мегабандит. Избити са десетки хиляди православни свещеници. Така най-безпощадният и злокобен диктатор, живял някога на земята, унищожава Духовността на руския народ!

Вярно, по време на войната Сталин се обръща за помощ към православието, спира да го тормози, но след Победата забравя за него.”Благородството задължава”; колко наивен е бил американският президент.

Малко преди да напусне Белия Свят, когото буквално е разтърсил, и да се пресели в Деветия кръг на ада, параноята на Стопанина явно се подновява и засилва: той отново вижда врагове навсякъде; вече – сред евреите и лекарите в Кремълската болница, които са… планирали да унищожат членовете на Политбюро и лично Него. .

“Ако врагът не се предава, го унищожават”, с удоволствие повтаря другарят Сталин мисълта на “големия хуманист” Максим Горки. И, още: “Ние, болшевиките, сме замесени от друго тесто…”.

Колко простичко… И това определение комай обяснява всичко.

Впрочем, ето и още една интересна теза на Горки: “Унищожавайки хомосексуализма, унищожаваме фашизма…”, изнесена като заглавие на негова статия във в. “Правда” (несъмнено писана по указание на другаря Сталин). Хората с наклонност към тези нестандартни сексуални практики се преследват и от закона; биват уволнявани и въдворявани в ГУЛАГ. (Апропо, нравственият му и политически близнак Хитлер е не по-малко усърден в това дело: той набутва 500 000 немски гейове в концлагерите, с розови триъгълничета по реверите…).

imageмаршал Лаврентий Берия

Дясната ръка на Сталин в репресиите – зловещия маршал Лаврентий Берия (1899 – 1953), веднага след назначаването си за приемник на емблематичния главорез-джудже Ежов, се подвизава с чистката на кадрите в НДСВ, отреждаща разстрел на всеки пети чекист (те си знаят защо…). Многобройните трупове, жертва на “приятелски огън” в Лубянка (мрачното седалище на най-зловещото съветско учреждение в Москва) са извозвани с фургони с надпис “Хляб” до екарисажа; с пепелта им наторяват нивите…

Когато Хитлер наближава столицата, Берия (несъмнено, по заповед на Стопанина) разпорежда всички политически затворници да бъдат незабавно разстреляни, “за да не попаднат в ръцете на врага”. Така си отиват без всякакъв смисъл за фронта и страната и десетки военоначалници, вкл. няколко генерала.

Берия е повелител не само на страховития ГУЛАГ, но и на хубавите московчанки, които изпитват оправдан ужас дори и само при произнасяне на името му. Специален екип на НКВД, оглавяван от двама полковници – Надария и Саркисов, обикаля посреднощ улиците на съветската столица и отвежда в кабинета на мазния отвратителен дебелак всяка по-хубавка закъсняла девойка, дори ученичка… Добре знаят, че най-голямо удоволствие на шефа им доставят девствениците. След като го съдят и екзекутират (декември 1953) следователят съобщава на вдовицата му Нина Гегечкори, че съпругът й си е признал за над 760 изнасилвания, както и за пипнат през 1942 г. сифилис.

Следва продължение…




Гласувай:
8



1. kolevn38 - Сега червените свине неистово ще започнат да квичат от възмущение:)
27.05.2016 19:17
"...в най-жестокия си период 1918 – 1953 болшевишкият комунизъм е избивал средногодишно по 1,7 млн граждани на съветската империя. Изчислението може да си го направи всеки..."
цитирай
2. chetohche - http://chetohche/novini/201...
27.05.2016 20:28
http://chetohche/novini/2015/06/11/istinata-shte-vi-napravi-svobodni.1368133 http://chetohche/novini/2015/01/21/samiuel-beket-i-djordj-oruel-sa-dekriptirani.1331967 http://chetohche/novini/2016/01/14/poslednata-rech-na-todor-jivkov.1422455
http://bgconomy/Bulgaria/savings_dollars/ - СПЕСТЯВАНИЯТА ПРЕЗ 1980ТЕ СА 7-8 МИЛИАРДА ДОЛАРА, А СЕГА ДОРИ 12 МИЛИАРДА ДОЛАРА - НО САМО 7% ИМАТ СПЕСТЯВАНИЯ - ТОСТ 500 000 ЧОВЕКА, КАТО 450 000 ОТ ТЕЗИ ХОРА - ИМАТ ДО 1000 ЛЕВА - СРЕДНО 114 ЛЕВА. Тоест над 20 милиарда лева са в 1% от населението.

"През последните две години хората, които имат спестявания са намалели двойно - от 14% в началото на 2010 година до 7 % или 511 000 души в началото на тази година. От седемте процента българи със спестявания пък едва 13 на сто имат депозити над 5 000 лв. или това са приблизително 66 000 души. Преобладаващата част – 46% от хората със спестявания имат спестени суми до 1000 лева, тоест това е 3,22% от населението." "90% от населението обеднява или поне спестяванията му не растат и около 10% или по-малко имат растящи спестявания. 75-76% от депозитите са с размер под 1000 лв. В следващия сегмент 1000-2500 лева попадат едва около 8-9% а в следващия – 2500-5000 лв около 5-6% от депозитите. Това означава, че около 88-91% от депозитите попадат в областта под 5000 лв, в която преобладава намаляване на сумите. В най-ниската категория, до 1000 лв, средната сума е около 114 лева, в следващата, 1000-2500 лв средната сума е 1654 лв а в категорията 2500-5000 лв средната сума по депозит е 3648 лв. Разпределение на депозитите при което 75% от тях са със средна сума от 114 лева фактически представлява катастрофа за покупателната способност. Сумата от 114 лева е по-малка от половината на минималната работна заплата. Това е сума недостатъчна за покриване на месечните разходи за ток, телефон, вода и централно отопление в големите градове. За такава ситуация свидетелстват и нароилите се напоследък небанкови кредитни институции"
цитирай
3. chetohche - http://chetohche. blog/novin...
27.05.2016 20:29
http://chetohche.blog/novini/2015/04/09/griinspan-razhodite-za-smetka-na-deficita-sa-shema-za-konfis.1352844 1907г., американските борси се сриват и помъкват банките към крах, защото хората и фирмите си теглят златото, а депозитите са 50 пъти повече от златото. Така в тази ситуация, банкерите искат помощ от всякъде, дори от Европа, Русия, Япония, Китай, Османската империя. Китай дори се отказва от златото и има само сребърни долари.. , което докарва и край на императорът им - монархията им, по американска намеса. Американските банкери се обединяват да правят общ златен резерв. 1912г. латинският финансов съюз е отменен. 1913г., освен САЩ и Русия, други нямат достатъчно злато, и почват да се гърчат от инфлация. 1914г., почва първата световна война, вероятно всеки си е пойскал заемите. 1917г. царят на Русия е свален. Редица армии нахлуват в руската територия и товарят ценности и злато. https://www.youtube/watch?v=OoDKA-AnEWM

Голямата депресия и Втората световна пак са заради златото - липса на златна ликвидност и фалит на банките, като войната и депресията свършват след Бретънудската система - където резервът на държавите е доларът - възприеман за злато и обменян за злато но само извън САЩ, доларите в САЩ са без златно покритие. Но до 1959г. и натрупаните долари в чуждите резерви са повече от златото, което кара Дж. Кенеди да въвежда сребърен сертификат, че онея от финансовият интернационал, пак ще направят война - за да спасяват капитализмът.
цитирай
4. chetohche - "Гладстон тук казва, че би ...
27.05.2016 20:30
"Гладстон тук казва, че би съжалявал, ако наистина е така — но че е така: това опияняващо увеличение на власт и богатство се ограничава само върху имотните класи." Гладстон, казва, че растежът се отнася само за имотните класи. Това е написано в "Капиталът" - на Маркс.
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
27.05.2016 20:32
Каквито главите, такива и последователите...
цитирай
6. 1997 - Те, световните войни са две
28.05.2016 00:53
Авторът навярно има данни и за тежко болните от Централните сили, от победителите и победените във войните.
Ама какво се занимавам... отговорът е един: Руснаците са тежко болни и носят зло...
който не е съгласен- в камерите.
цитирай
7. kolevn38 - Ленин е калмик а Сталин - грузинец. А зло носят злите хора, каквито в болшевишка Русия и СССР е било пълно.
28.05.2016 15:36
1997 написа:
Авторът навярно има данни и за тежко болните от Централните сили, от победителите и победените във войните.
Ама какво се занимавам... отговорът е един: Руснаците са тежко болни и носят зло...
който не е съгласен- в камерите.

цитирай
8. krumbelosvet - Без да искам, пак налетях на Колев ефенди,
28.05.2016 15:38
Ама комшу, недей ептен през просото. Радвам се, че мразиш Ленин и Сталин, това говори, че те не са лоши хора. Добре е, че мразиш и Русея, и "червените", това е чест и за тях. А въпросните две войни ги започнаха други, всеки грамотен човек го знае, а Русия ги завърши.
Кой беше казал, че Турция има завидно наследство и може да го загуби само ако реши да го увеличи.
цитирай
9. kolevn38 - Привет Крумчервеносвет, да ти кажа прямо - сифилистичната мумия и шизофреника-човекоядец са си за мразене:)
31.05.2016 12:11
krumbelosvet написа:
Ама комшу, недей ептен през просото. Радвам се, че мразиш Ленин и Сталин, това говори, че те не са лоши хора. Добре е, че мразиш и Русея, и "червените", това е чест и за тях. А въпросните две войни ги започнаха други, всеки грамотен човек го знае, а Русия ги завърши.
Кой беше казал, че Турция има завидно наследство и може да го загуби само ако реши да го увеличи.

Червеносвински лайнарчо, Първата Световна се печели от Антантата, да ти припомня, не от Русия, която е позорно бита, включително когато напада Добруджа. А за Втората Световна ще ти припомня, че двамата човекоядци Шикългрубер и Джугашвили - бяха съюзници, докато единия не реши да изяде другия:)
цитирай
10. get - - Човек, не следва само да ПАПАГАЛСТВА на база четене а и да ПРЕЦЕНЯВА КРИТИЧНО това което е ... ?
01.06.2016 10:41
chetohche написа:
"Гладстон тук казва, че би съжалявал, ако наистина е така — но че е така: това опияняващо увеличение на власт и богатство се ограничава само върху имотните класи." Гладстон, казва, че растежът се отнася само за имотните класи. Това е написано в "Капиталът" - на Маркс.


... прочел! Ако бяхте сторили второто щяхте да установите любопитният факт, че "освободителят на пролетариата" другаря Маркс е бил на финансова издръжка при "врага" в лицето на фамилия Ротшилд - това известно ли ви е?

- Така че, екстраполациите ви на база "Капитала" на Маркс са пълен нонсенс ... защото и именно КАЗАНОТО ОТ МАРКС в Манифеста му, Централизирането на ФИНАНСИТЕ устройва най-вече НЕГОВИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ :))) !

- Схващате ли на каква МАНИПУЛАЦИЯ сте жертва вие и споделящите като вас марксистката иделогия в Която основните постановки са в СЪГЛАСИЕ НА МАРКСОВИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ - за СЪЗДАВАНЕ НА ЕДНА БАНКА И КОНЦЕНТРИРАНЕ НА ПАРИТЕ В ЕДНО или ГРУПА ПОДЧИНЕНИ НЕМУ ЛИЦА!


- От което СОЦИАЛИЗЪМ, като форма (съгласно) МАРКСОВИТЕ ПОСТУЛАТИ може а и има примерно в съвременни страни, които в представите ни/ви са ч и с т о капиталистически ... Дано бях достатъчно разбираем?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4084479
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031