Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2015 15:03 - Българите да се готвят! Жените с бурки, мъжете с фесове!
Автор: varg1 Категория: Политика   
Прочетен: 1725 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Историци, военни, анализатори и политолози твърдят, че Турция иска възраждане на Османската империя, което значи, че сме с двата крака в кюпа

Явно България единствена се прави на глуха и сляпа какво се случва по света и под носа й и изобщо ще я има ли на картата след време.

Днес американският генерал-майор  Пол Валели предупреди, че в Турция е започнал процес на пълна ислямизация, а амбициите на страната са да си върне Османската империя в предишните граници. Тоест и нас, колкото и да отричаме, че е имало турско робство тук и го нарекохме присъствие.

Пак днес английският историк Майкъл Берли  пише в британския в. „Дейли Мейл” аргументиран анализ на действията на Ердоган в миналото и посочи всички факти, които са се случили през последните години и как страната от светска се е превърнала в религиозна фанатична държава. Там вече се издават заповеди жените да ходят със забрадки, затварят се без обяснения медии, уволняват се журналисти и се потъпкват всички извоювани през времето светски и политически свободи. Той описва и апетитът, с който страната уж участва в борбата с ИД, но действа само в собствени интереси и целта му е първо да отцепи територии от Северна Сирия, да ги присъедини, да попречи на кюрдите да си направят държава и така да разшири териториите си на юг. Както и да продължи да се възползва от евтиния петрол.

Отново днес бе брутално убит на улицата турски адвокат, известен с това, че е противник на Ердоган. А от ЕС  пък дадоха съвети как да се отбраняваме при нападение от ислямисти - един от начините е и да викаме високо "Аллах Акбар!" А може би и още нещо...    

Не само сваленият руски самолет показва апетитите на Турция. Тя свали безнаказано и сирийски, а преди години анексира половината Кипър, без никой от НАТО да може да я спре, макар и Гърция да беше членка на Алианса. Само за година гръцкото въздушно пространство е нарушавано от турски самолети над 1000 пъти, но никой не реагира. Апетитите на Ердоган се простират и там и той даже не го крие.

Логично е, че ние сме следващите.

Но какво прави България в това време?

Тотално остава без армия и без самолети и буквално е в позицията на „Ела, Вълчо, изяж ме!“, тъй като се е оставила Турция да ни защитава от евентуално нападение. А то няма откъде да дойде, освен от самата Турция.



ДПС продължава пъкленото си дело и подготвя цели територии в Родопите, които всеки момент могат да поискат автономия. И след това да се присъединят към Турция.

От няколко години в част от джамиите се проповядва радикален ислям, до вчера нормални жени се увиха в бурки, а мъжете им пуснаха бради като бойци на ИД. Заведено е едно единствено дело срещу проповедниците в Пазарджик, но то се влачи с години. В същото време цели квартали там почерняват от бурки.

Какво прави държавата ни? Буквално нищо.

Местан и колегите му стават все по-нагли, изнасят речи на турски език и никой не ги спира. Турски фирми са окупирали цели територии и са единствените работодатели, а нашите никакви ги няма.

Всъщност нас няма нужда и да ни нападат, защото нямаме с какво да се отбраняваме. Просто можем да се събудим една сутрин или всички под робство, или поне половин България.

Затова е крайно време да си купим – жените фереджета и бурки, а мъжете фесове.

Или да направим последен опит и да заявим дружно, че България е на българите.

Второто обаче е трудно изпълнимо, предвид пълната апатия и равнодушие на хората.

Равнодушие и овчедушие, което възпитаха у нас за последните 26 години и продължават да ни мачкат.

Ще се събудиш ли, българино?

И българин ли ще се събудиш?

http://www.flagman.bg/article/91024#.VloEpNeNbr0.facebook



Гласувай:
9



Спечели и ти от своя блог!
1. cecobob - Ще се събудиш ли, българино?
29.11.2015 17:05
И българин ли ще се събудиш? Второто обаче е трудно изпълнимо, предвид пълната апатия и равнодушие на хората.
цитирай
2. dartanjan - Човек който не вярва в живият Бог ...
29.11.2015 19:50
Човек който не вярва в живият Бог няма стимул за живот. Живота му сатва безсмислен. Той не вижда надежда във вечността. Не вижда смисъл да се бори. Той е роб на мамона. Комунизма и атеизма отключиха най-голямато зло в история на България. Единствената утеха е че служителите на мамона, които бяха подпомогнати в своите хилядолетни планове от човекът на греха, който отказа да носи отговорност в своят живот и пуна ръкатъа на Бога, няма да имат време да пируват своята победа. Тази цивилизация има няколко години до свършекът. След това Божият Син ще възстнови Божият порядъкт във вселената и със светиите ще царуват до века. А за тези които са ибрали греха и тлението нищо , ще бъде уважен техният избор и ще бъдат хвърлени в огненото езеро. Те не обичат живота.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20125606
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031